Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazın Nokia World'te tanıtılılırsa ve ben olmazsam (ki olmayabilirim, şehirdışına çıkma ihtimalim var.) başlığı donatırsınız
  • eleman bugün meego cihazı tanıtmayacaz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    eleman bugün meego cihazı tanıtmayacaz dedi.

insaAllah yarin tanitilir sahsen hem MeeGoo dan hemde Nokiadan N9 konusunda beklentim buyuk artik nokiadan silkelenip kendine gelmesini ve daha once yaptigi kendi Nokia devrimini yapmasini bekliyorum
  • güzel telefon
  • http://6.cn/p/VTO7EGgvp4UdPsnG53Ev/Q.swf

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 19 Eylül 2010; 23:53:08 >

• ulan kısmetse tanıtılana kadar bekliyecem bu MeeGoo os lu nokia yı almıyacam iphone 4
  • Merhaba. 7. sayfaya kadar düşmüş başlık. Çok zor buldum. Neyse ben şu sitede biraz ayrıntılı özellikler verildiğini gördüm ve moralim bozuldu. Bunlar doğru mu? Ekran çözünürlüğü 640x360, işletim sistemi symbian 3 olacak denilmiş. Nokia resmi bir açıklamada bulundumu. Nette aradım ama hep önümüzdeki ay yada nokia world bilmem nesinde açıklanması bekleniyor diyor. İşlemci, ekran çözünürlüğü ve işletim sistemi en çok merak ettiğim noktalar. 640x360 gelecekse direk N900'a kayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grader -- 3 Ekim 2010; 14:40:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grader
    Merhaba. 7. sayfaya kadar düşmüş başlık. Çok zor buldum. Neyse ben şu sitede biraz ayrıntılı özellikler verildiğini gördüm ve moralim bozuldu. Bunlar doğru mu? Ekran çözünürlüğü 640x360, işletim sistemi symbian 3 olacak denilmiş. Nokia resmi bir açıklamada bulundumu. Nette aradım ama hep önümüzdeki ay yada nokia world bilmem nesinde açıklanması bekleniyor diyor. İşlemci, ekran çözünürlüğü ve işletim sistemi en çok merak ettiğim noktalar. 640x360 gelecekse direk N900'a kayacağım.

O bilgiler yanlış. N9 MeeGo olarak gelecek ve ekran çözünürlüğü 800x480 ya da üzeri bir çözünürlük olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Merhaba. 7. sayfaya kadar düşmüş başlık. Çok zor buldum. Neyse ben şu sitede biraz ayrıntılı özellikler verildiğini gördüm ve moralim bozuldu. Bunlar doğru mu? Ekran çözünürlüğü 640x360, işletim sistemi symbian 3 olacak denilmiş. Nokia resmi bir açıklamada bulundumu. Nette aradım ama hep önümüzdeki ay yada nokia world bilmem nesinde açıklanması bekleniyor diyor. İşlemci, ekran çözünürlüğü ve işletim sistemi en çok merak ettiğim noktalar. 640x360 gelecekse direk N900'a kayacağım.

O bilgiler yanlış. N9 MeeGo olarak gelecek ve ekran çözünürlüğü 800x480 ya da üzeri bir çözünürlük olacak.

Kesin Meego mu olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: linux35

quote:

quote:

Kesin Meego mu olacak?

nikin nasıl linux 35 bu kesin n9 da MeeGoo os olucak buda kesin

• Bu makinayi bekliyorum. XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

quote:

quote:

Kesin Meego mu olacak?

nikin nasıl linux 35 bu kesin n9 da MeeGoo os olucak buda kesin

Şimdi nickle ne alakası var anlamadım...Meego ile linux arasındaki bağlantıyı bilmiyosun demeye getiriyorsan, N900ümde Maemo (Linux tabanlı) os a ek olarak Debian, LXDE kullanıyorum.Open office de var.

Şimdi soruma cevap verin.N9 un meego oslu olduğunu nasıl kesin olarak söyleyebiliyorsunuz???Bazısı N9 aralıkta piyasada diyorda MeeGo daha kararlı sürüme ulaşmadı.Kasım gibi kararlı sürüm gelecek gibi...Tekrar soruyorum bu bilginin kaynağı neresi Anelka 39.

• Aman diyim başka bir başlıkta kaynak makinesi resmi verilmişti. Öyle bişey yapmayın. Şuan benim bildiğim resmi veya kesin bir kaynak yok. Sadece söylenti, beklenti ve tahminlere göre yorum yapıyoruz. Meego 1.1 oldu sanırım ama hala symbiandan bile kötü durumda. Ne zaman düzeltecekler merak ediyorum. Ben de bekliyorum açıkçası. En ufak bir resmi açıklamada N900 mü N9 mu kararımı vereceğim.Bıktım symbiandan.
  • "Şuan benim bildiğim resmi veya kesin bir kaynak yok."

Grader bende onu diyorum arkadaşlara, herkes tutturmuş N9 Meego OS'lu gelecek diye.Bu kesin mi diye sorunca "nikine bak soruya bak" diye cevap veriliyor anlam veremiyorum...Birşey demek istemiyorum... Ama Anelka 39'dan Meegolu olacağının kaynağını bekliyorum.Kesinmiş ya o yüzden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linux35 -- 4 Ekim 2010; 11:33:13 >
  • eldarın cihaz hakkındaki yorumu:

"In terms of HW is near perfect, i like it.
    In terms of SW is not so good at the moment – but hope they will change it in 2011"

donanım sağlam ama meego'yu sevmemiş. 2011de iyileştirme bekliyor.
  • quote:

"Şuan benim bildiğim resmi veya kesin bir kaynak yok."

Grader bende onu diyorum arkadaşlara, herkes tutturmuş N9 Meego OS'lu gelecek diye.Bu kesin mi diye sorunca "nikine bak soruya bak" diye cevap veriliyor anlam veremiyorum...Birşey demek istemiyorum... Ama Anelka 39'dan Meegolu olacağının kaynağını bekliyorum.Kesinmiş ya o yüzden...

bilginin kaynağı nokia nın taa kendisi forumda ararştırırsan bulursun nokianın yayınladığı alttan üstte doğru
    ev şeklinde bir çizim var ve bu çizimin çatısı yani tepe noktası N9 yani amiral gemisi çatının altındaki tüm telefonlar symbian şimdi biraz mantık yürütürsek sence N9 hangi os olmalı arkadaşım

•  ===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===
  • Çin malıdır beyler aldanma yın

Arka kapagi cikmıs resme dikkatli bakin kapagin altindaki yapistiricilar disari sizmis ve genelde cin telefonlarinda gorulen filmin arkadan gozukmesi bundada var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

"Şuan benim bildiğim resmi veya kesin bir kaynak yok."

bilginin kaynağı nokia nın taa kendisi forumda ararştırırsan bulursun nokianın yayınladığı alttan üstte doğru
    ev şeklinde bir çizim var ve bu çizimin çatısı yani tepe noktası N9 yani amiral gemisi çatının altındaki tüm telefonlar symbian şimdi biraz mantık yürütürsek sence N9 hangi os olmalı arkadaşım

Böyle cevap verirseniz daha iyi...İşte onu soruyorum Nokia Çatının altında (N9) kalanlar Symbian dediyse tamamdır.Fakat o sarı baca MeeGo olmasın?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.