Şimdi Ara

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <=== (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
10
Favori
150.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ataberk36ex
    her zamanki gibi bir nokia rezaleti berbat bir tel

bence erken konusmussun arkadasim dur bi resmi olarak ne N9 tanitildi nede ozellikleri tabikide birde en onemlisi kendi adima cok sey bekledigim umutlu oldugum MeeGo Os var
  • N9 hakkında bazı bilgiler

* 4.2″ AMOLED ekran (çözünürlüğü hakkında bilgi yok)
    * a new battery sporting apparently 1600mAh (B4-LD). Really? Could be a typo. If so, BL-4D is 1200mAh?
    * 1GB ROM
    * 768MB RAM
    * 12 megapixel carl zeiss kamera

http://mynokiablog.com/2010/12/04/nokia-n9-rumoured-specs-4-2-amoled-1600mah-190-million-polygons-power-768mb-ram-1gb-rom-12mp/
  • xenon yok kamera 12 ise yazik olmustur
  • Galiba Engadgette geçen hafta yazmıştı tam emin değilim (Aslında Nokia dev forumuna da bakıp teyit etmek lazım ) yanıltıcı olmak istemiyorum ama : Şu anda 2011 in ilk 2 çeyreğinde piyasaya Meego lu cihaz verilmiyeceği konuşuluyordu.Eğer böyleyse 'trene' yetişmeleri iyice zor'a binmiş olur zira mulumunuz bu piyasa şartlarında tüm rakipleri modellerini güncellemiş şeçeneklerini iyice arttırmış olucaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing
    Galiba Engadgette geçen hafta yazmıştı tam emin değilim (Aslında Nokia dev forumuna da bakıp teyit etmek lazım ) yanıltıcı olmak istemiyorum ama : Şu anda 2011 in ilk 2 çeyreğinde piyasaya Meego lu cihaz verilmiyeceği konuşuluyordu.Eğer böyleyse 'trene' yetişmeleri iyice zor'a binmiş olur zira mulumunuz bu piyasa şartlarında tüm rakipleri modellerini güncellemiş şeçeneklerini iyice arttırmış olucaklar.

öyle bisey olursa nokia kendi kendini mat eder bence bu durum nokianin birincilik koltugunu samsunga kaptirabilir zira samsung 2011 modelleriyle gumbur gumbur geliyor
  • nerede kaldı bu cihaz yaa
    bekle bekle bi yere kadar
  • Telefonu hortlattılar resmen. Ölmüştü, adamlar çaktırmadan dirilttiler. MeeGo olmalı ki %95 öyle gözüküyor. Aksi olmamalı. Gerçi isim olarak N950 bekliyordum MeeGo lu cihazı için ama şaşırttı bu sefer. Bekleyip göreceğiz. Uzun zaman sonra yeniden Nokia adına çok olmasa da heyecanlandım diyebilirim. Umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Telefonu hortlattılar resmen. Ölmüştü, adamlar çaktırmadan dirilttiler. MeeGo olmalı ki %95 öyle gözüküyor. Aksi olmamalı. Gerçi isim olarak N950 bekliyordum MeeGo lu cihazı için ama şaşırttı bu sefer. Bekleyip göreceğiz. Uzun zaman sonra yeniden Nokia adına çok olmasa da heyecanlandım diyebilirim. Umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar.

Aynen.Belki de N9 yerine N950 ismiylede gelebilir. Ya da N9 Symbian olup N950 MeeGo olabilir.Şahsen ikonlar Symbiana ait ama öyle olmadığını umuyorum.
  • tam n8 almaya niyetlenmişken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Telefonu hortlattılar resmen. Ölmüştü, adamlar çaktırmadan dirilttiler. MeeGo olmalı ki %95 öyle gözüküyor. Aksi olmamalı. Gerçi isim olarak N950 bekliyordum MeeGo lu cihazı için ama şaşırttı bu sefer. Bekleyip göreceğiz. Uzun zaman sonra yeniden Nokia adına çok olmasa da heyecanlandım diyebilirim. Umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar.

Açıkçası Stephen Elop'un yaptığı açıklamalardan sonra cihazın iptal olduğunu düşünmeye bile başlamıştım. Anlaşılan o ki cihaz iptal olmamış. Umarım Nokia N900'de yaptığını bunda yapmaz da ülkemize getirir. Açıkçası cihazı gördükten sonra heyecanlanmadım desem yalan olur. N900'de yaptığı gibi bunda da zamanın en güçlü donanımını kullanır diye umuyorum. Benim aklımı karıştıran ise kullanılacak SoC'un ne olacağı? Açıkçası OMAP dışında bir SoC'un kullanılmasına sıcak bakmıyorum. Çünkü bir önceki model olan N900'de OMAP kullanılması iki cihazın birbiriyle uyumlu olmasını kolaylaştıracaktır. Farklı SoC'lar kullanılması platformun optimizasyonunu azaltıyor. Bakınız Android'e, her platform var ve bu yüzden optimizasyon sorunu yaşıyor. Snapdragon, OMAP, Tegra 2, Exynos vs. Bu hale düşmek istemiyorlarsa aynı yoldan gitmeleri gerek. Fakat geçtiğimiz yıllarda Qualcomm'un üst yöneticilerinden biri Nokia'nın üst modellerinden birinde Snapdragon kullanacağını belirtmişti. Gerçi o açıklamanın ardından bir hayli zaman geçti. Belki de vazgeçmiş olabilir bilemiyorum. Umarım vazgeçmiştir. :)

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Aynen.Belki de N9 yerine N950 ismiylede gelebilir. Ya da N9 Symbian olup N950 MeeGo olabilir.Şahsen ikonlar Symbiana ait ama öyle olmadığını umuyorum.

O cihazın üzerinde adı açıkça N9 olarak yazıyordu. Muhtemelen N9 olabilir isim tam emin değilim. Daha önce N900'de de S60 ikonlarının olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yalnız bu cihazın klavye tasarımında adeta MacBook Pro'dan esinlenilmiş.

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Mayıs 2011; 12:54:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    bu sefer geliyor...
    http://www.gsmarena.com/nokia_n9_render_images_show_up_look_sexy_as_hell-news-2801.php

:)

Tasarım inanılmaz.
  • Kamerası N8'den daha iyi olursa neden olmasın
  • N9-00 ile N9-01 olarak 2 model gelebilir. N9-01 veya her ne tanıtılcaksa beklenilen özelliklerden farklılık gösterebilir. Yani biz N9-00 beklerken, N9-01 gelebilir ve özellikler farklılık gösterebilir. Kamerasının N8 den iyi olmasını beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 21 Haziran 2011; 0:53:46 >
  • Tasarımı çok güzel olmuşda 8mp yazıyor
  • Cihaz tanıtıldı. Bilgileri bir ara güncelleyeceğim.
    http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n9-00

Diğer:
    http://swipe.nokia.com/?cid=ms_swipe-fw-ilc-hero-n9hero_756x252-na-nokiacom-eu-en-1todtmt1930b9
    http://www.gsmarena.com/nokia_n9_announced_based_on_the_meego_platform-news-2805.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 21 Haziran 2011; 7:58:20 >

• ===> Yeni Nokia N9 | Meego - 3.9" AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===

===> Yeni Nokia N9 | MeeGo - 3.9' AMOLED FWVGA - 8MP 720p - NFC <===

İşletim sistemi: MeeGo 1.2 Harmattan
    Hafıza: 16GB ya da 64GB / 1GB RAM
    İşlemci: TI OMAP3630 1GHz + PowerVR SGX530 GPU
    Ekran: 3.9" AMOLED 16:9 FWVGA (854 x 480 px), 16M renk, Corning® Gorilla® glass, eğimli cam, kapasitif
    Kamera: 8MP sensör, 28mm Carl Zeiss lens, F2.2 diyafram, devamlı AF, HD 720p video kayıt, çift LED, dijital shutter
    Bağlantı: NFC, GPS, BT 2.1, USB 2.0, 3.5mm kulaklık girişi, micro SIM kart
    Ebat: 116.45 x 61.2 x 7.6-12.1 mm
    Ağırlık: 135 g
    Diğer: WebKit 2, HTML5, CSS3, Dolby Headphone ve Dolby Digital Plus, Accelerometer, Magnetometer

Tüm bilgiler için:http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n9-00/specifications
    Galeri için:http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-n9-00/gallery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 21 Haziran 2011; 9:18:55 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.