Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yalan söyliim, Nokia bu megapixeli yüksek telefonlardan satmak istiyorsa, 5800'ın satışlarını ve güncellemelerini aniden bırakması lazım.. yoksa 5800'ın yanına sony 9 megapixel bi kamera çektimmi yine de yarım fiyatına mal olur...neme gerek, sütlü börek, bu 5800'dan bi tane daa mı alsam diye düşünüyorum gerçekten... yeni satışı durduğu an 5800'ın 2.ci el fiyatı 700'e bile fırlayabilir bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

N91'de sistem değil düşmeyle falan bozulacak 1şey değil yani

Mesajlar bölümünde e-posta zımbırtısı var oradan gerekli pop3 vs ayarları yaparak erişebilirsin.

Reis'im o zımbırtı N73te de var ama geçen şirkete Samsung Omnia Pro alındı (7330 mu 7320 mi ne).
    Cihaza bayıldım. Şirketteki outlooka gelen mesaj anında oraya da düşüyordu. Bu cihaz bunu yapabilir mi ki ?
    Saygılarımla.
  • Arkadaşlar,ben N82'den iphone'a geçtim ipod özelliğinden dolayı. Gerçekten ipod ses ve özellik bakımından piyasadaki en iyi cihazlardan biri. Iphone'da dokunmatik kullanım ve ciddi bir algılama yeteneğine sahip sensörler dışında pek bir özellik yok. Anlayacağınız Nokia'lar gözümde tutmaya başladı. En son N82'de müzik çalar kullanmıştım ve memnun değildim. Sizce X6 ipoda yakın olur mu? Benim için sadece mp3 çalar önemli, kamerası 1,3 mp olsa bile olur
  • Malzeme kalitesi nasıl acaba ? 2 ay sonra köşesinden bucağından soyulup dökülmeye başlarsa işimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafsin
    Arkadaşlar,ben N82'den iphone'a geçtim ipod özelliğinden dolayı. Gerçekten ipod ses ve özellik bakımından piyasadaki en iyi cihazlardan biri. Iphone'da dokunmatik kullanım ve ciddi bir algılama yeteneğine sahip sensörler dışında pek bir özellik yok. Anlayacağınız Nokia'lar gözümde tutmaya başladı. En son N82'de müzik çalar kullanmıştım ve memnun değildim. Sizce X6 ipoda yakın olur mu? Benim için sadece mp3 çalar önemli, kamerası 1,3 mp olsa bile olur

Telefondan muzik dinlemek zorunda degilsin, daha dogrusu muzigi telefondan dinlemek zorunda degilsin. Istedigin nokia yi alip yanina da iPod Nano alirsan daha kral olur hem hafiza hem kullanim kolayligi hem sarj hemde senin isteklerin icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafsin

Arkadaşlar,ben N82'den iphone'a geçtim ipod özelliğinden dolayı. Gerçekten ipod ses ve özellik bakımından piyasadaki en iyi cihazlardan biri. Iphone'da dokunmatik kullanım ve ciddi bir algılama yeteneğine sahip sensörler dışında pek bir özellik yok. Anlayacağınız Nokia'lar gözümde tutmaya başladı. En son N82'de müzik çalar kullanmıştım ve memnun değildim. Sizce X6 ipoda yakın olur mu? Benim için sadece mp3 çalar önemli, kamerası 1,3 mp olsa bile olur

müzik telefonu olarak çıkıcak bu telefon. bence iyi bir cihaz olacak müzik kalitesi yönünden
  • Hadi Be NOKIA,

ilk kapasitif ekranlı telefonu çıkaramadın bi türlü
  • walla beklemekten bi hal oldum.. bu telefon olmasa şimdiye N86 almıştım bile
  • evet yaaa ne zaman çıkıyor bu telefon.
  • Sonunda çıkıyormuş habere göre... Yılbaşı civarı Türkiye' ye gelir belki de...

Habere göre müzik anlaşmasız hali 449 Euro olacakmış ki bu da oradaki N97 fiatı... Yani burada 1200 TL den az olma ihtimali düşük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko seko -- 24 Kasım 2009; 20:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko seko

Sonunda çıkıyormuş habere göre... Yılbaşı civarı Türkiye' ye gelir belki de...

Habere göre müzik anlaşmasız hali 449 Euro olacakmış ki bu da oradaki N97 fiatı... Yani burada 1200 TL den az olma ihtimali düşük...

Fiyat maalesef 449€ değil.

449 £

Saygılarımla.
  • biz euroya yüksek derken pound çıktı başımıza.. oha yani.. Nokia mı uçuo bana mı öle geliyor.. zamanla fiyatı düşmez herhal.. malum N97 ilk çıktıında da 1.500 civarıydı şuanda da 1.500 civarı.. bu cihazda Türkiye'ye en az 1.300den gelir herhal
  • ingilterenin fiyatları diğer ülkelere göre pahalıdır zaten. o fiyatı kdv eklemeden direkt yuroymuş gibi çarpsan TR fiyatı olur gibime geliyor.
  • bu durumda 900 - 1000 civarı olurki buda çok güzel bir fiyat.. İnşAllah dediğin gibi olur..
  • Ben öyle dedim diye böyle olmayabilir tabi. TR'de 1çok vergi var.

Kaldı ki 450 pound (ki pound'a 2480 de) = 1.116TL yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 25 Kasım 2009; 23:31:15 >
  • bende zaten İnşAllah dediğin gibi olur dedim.. yani bu duruma çok sevindim gibisinden bişi demedim..
  • Nokia X6 TR ürün kodları belli oldu

NOKIA X6 RM-559
    0589476 16GB EURO2 DARK/BLACK TURKEY
    0580416 16GB EURO2 LIGHT/YELLOW TURKEY
    0580277 16GB EURO2 WHITE/PINK TURKEY
  • Nokia nın bu telefon ile pazar payı almak istediği kitle iphone tarzını sevenler ;

kibar, kapasitif, ses kaliteli, geniş ekran v.s.

Bu telefonun N97 den daha ucuz olması için bir sebeb söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Nokia X6 TR ürün kodları belli oldu

NOKIA X6 RM-559
    0589476 16GB EURO2 DARK/BLACK TURKEY
    0580416 16GB EURO2 LIGHT/YELLOW TURKEY
    0580277 16GB EURO2 WHITE/PINK TURKEY

Hafıza 32GB diye biliyorum. Verilere göre 16 dahili 16 kart galiba. Ondan öyle yazmış olabilirler.

Resmi sitede de belirtilmemiş, direkt 32GB yazıyor. İlginç.
    http://www.forum.nokia.com/devices/X6/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 26 Kasım 2009; 0:20:07 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.