Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o eklentisi olmadan alırız bizde.. arkadaşın dediği gibi çok gereksiz bişey bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

o eklentisi olmadan alırız bizde.. arkadaşın dediği gibi çok gereksiz bişey bence..

Evet evet. Bize ne sınırsız müzikten.
    Çıksın bir an önce. Heyecan yaptım.

Saygılarımla.
  • videolar fena dokunmatik yağ gibi akıyor hey gözünü sevdiğimin capacitive/os uyumu, kinetic scrollingde iyi gözüküyor. tabir yanlış biliyorum ama cidden nokianın iphoneu. bu alet çok tutar, seko seko arkadaşında dediği gibi tek telefon olucak özellik olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

videolar fena dokunmatik yağ gibi akıyor hey gözünü sevdiğimin capacitive/os uyumu, kinetic scrollingde iyi gözüküyor. tabir yanlış biliyorum ama cidden nokianın iphoneu. bu alet çok tutar, seko seko arkadaşında dediği gibi tek telefon olucak özellik olarak.

Samsung i8910 bu telefonla aynı işletim sistemini kullanıyor işlemcisi daha güçlü ekranı capacitive kamerası 8.1 mp.bence nokia bu telefona 1000tl üzeri fiyat biçerse satamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9
    Samsung i8910 bu telefonla aynı işletim sistemini kullanıyor işlemcisi daha güçlü ekranı capacitive kamerası 8.1 mp.bence nokia bu telefona 1000tl üzeri fiyat biçerse satamaz.

Gereksiz tartışma yaratmak istemem ama samsung'un yazılım desteğinin düşük olması ve kamerasının iyi olmaması (lens kapasitesi nedeniyle) sebebiyle fazla tutulmadığı söyleniyor (Gerçi bunun kamerası nasıl olur o belli değil ama en azından yazılım desteği iyi olacaktır diye tahmin ediyorum en azından 5800 için çıkan yazılımlar ortada.Üstelik full flash desteği... sorunsuz internet )

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 10 Kasım 2009; 2:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Gereksiz tartışma yaratmak istemem ama samsung'un yazılım desteğinin düşük olması ve kamerasının iyi olmaması (lens kapasitesi nedeniyle) sebebiyle fazla tutulmadığı söyleniyor (Gerçi bunun kamerası nasıl olur o belli değil ama en azından yazılım desteği iyi olacaktır diye tahmin ediyorum en azından 5800 için çıkan yazılımlar ortada.Üstelik full flash desteği... sorunsuz internet )

Edit: İmla

samsungun kamerası kötümü ciddi değilsin galiba innov8den iyi çeken bi nokia varmı nokia hala 5mp sevdasında koşuyo

• bunu alacağıma n86 alırım daha iyi..siz ne dersiniz arkadaşlar?
  • cok kolay demode olacak br cihaz oyuncak mi bunlar adamlar durmadan telefon uretiyorlar cok kisa zamanlarda artik uretmeye basladilar aldigimiz telefonu 3-5 ay zor kullanir olduk bu kadar tuketiye itilmezki insan.

bence cok cabuk guncelligini yitirecek bir telefon .
  • bir an önce Türkiye'ye gelse merak ettim almayı düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mszehir

cok kolay demode olacak br cihaz oyuncak mi bunlar adamlar durmadan telefon uretiyorlar cok kisa zamanlarda artik uretmeye basladilar aldigimiz telefonu 3-5 ay zor kullanir olduk bu kadar tuketiye itilmezki insan.

bence cok cabuk guncelligini yitirecek bir telefon .

emin ol her telefon çabukça güncelliğini yitircek ki bunu en güzel anlayanlardan biri benim.. daha 4-5 ay önce N85 aldım arkasına N86 çıktı N85in üretimide durduruldu havasıda kalmadı.. yani bu her telefon için böle.. piyasa çok hızlandı hatta gereğinden fazla bence.. elimizde kral bi telefonla gezer olamadık.. her gün yeni bir özellikli telefon çıktığından aldığımız telefonun yarına özelliği eskide kalıyor.. artık bu durum sona erse çok iyi olucak..
  • arkadaşlar tam n6 almaya karar verirken bu tel kafamı karıştırdı.telefonu müzik,fotoğraf ve video için kullanacağım sadece.sizce x6 mı alsam n86 mı?
  • bi çıksın iphone 3GS ile kıyaslar sonra karar verir ona göre seçim yaparım.
    alacağım telefonda wifi ve ekranın kaliteli olmasına önem veriyorum.
  • 12 Kasımda İngilterede satışa çıkacağı söyleniyordu. Bir gelişme var mı acaba?
    Saygılarımla.
  • evet arkadaşlar herhangi bir gelişme duyan var mı
  • kontratlı satış yapan firmalarda henüz yok

http://www.theorder.co.uk/phones/Nokia/X6

buradan takip edebilirsiniz.
  • 8859 - 8890 vardi onlar ne guzelde bir sonraki serisi cikmasi yildan fazla surmustu ve telefon karizmasini yitirmedi . simdi ki telefonlar o kadar hizli cikiyor ki kullan at gibi bisey oldu . masallah bizde ki heveste kimsede yok :) bakalim hayirlisi

bu tip telefonlar x6-x4 x5 x7x 8x 9 vs... hep ara model bu tip bir telefon alinacaksa bence n900 alinmali dokunmatik olarak nokia nin baska alinacak uzun sure kullanilacak telefonu yok gibi e serisinde bir istikrar var bu serilere nispeten bu telefon 7610 gibi bisey .
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak :

1-Bu telefonun hafızası (32 GB), acaba N91inkine benzer bir "harddisk" yapısında mı? N91 çıktığında kullanan arkadaşlar darbe almamasına özen gösteriyorlardı ve ufak darbelerle harddiski okunmaz duruma gelen N91lerin olduğunu duymuştum.

2-Bu cihazda; WM lı cihazlarda olduğu gibi; anında e-postalarımızı okuyabiliyor muyuz?

Bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

Saygılarımla.
  • N91'de sistem değil düşmeyle falan bozulacak 1şey değil yani

Mesajlar bölümünde e-posta zımbırtısı var oradan gerekli pop3 vs ayarları yaparak erişebilirsin.
  • sanırım flash bellek tarzında olacaktır, mobil cihazlrda HDD devri kapanalı epey oldu.
  • cihaz daha çıkmadı mı geçenlerde burdaki kvk bayisine sordum bizim bi bilgimiz yok dediler kasımın sonlarına doğru yada aralığın başında çıkması lazım bence.. malum daha fazla bekleyemem.. daha fazla sürerse çıkması N86 almaya düşünüorum..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.