Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tamamen 5800 olmuşbu ya ne bu yani beklenen x6 patlaması bu muydu resmen aynısı hatta 5530u bile andırmıyo değil...bence başarısız!!!
  • Niye Nokia nın bazı modelleri Türkiye'ye gelmiyor? Deli oluyorum. Her ne kadar X6 almıcak olsamda gelmesi iyi olur diye düşünüyorum. Tamam Türkiye teknoloji manyağı bi ülke değil ama gelmesi lazım nolursa olsun. N900, N810 da gelmedi.
  • cihazın tipi çok hoş bence.. x6 ve n900 Türkiye' ye gelmezse çok kötü olur bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacTavish

Niye Nokia nın bazı modelleri Türkiye'ye gelmiyor? Deli oluyorum. Her ne kadar X6 almıcak olsamda gelmesi iyi olur diye düşünüyorum. Tamam Türkiye teknoloji manyağı bi ülke değil ama gelmesi lazım nolursa olsun. N900, N810 da gelmedi.

Tahtakaledeki telefon piyasasının ustası olan esnaflar N82'yi görünce "Abi o Çin malı mı?" diye soruyorsa, "Nokia Türkiye'nin yeterince reklam yapmadığını ve haliyle Nokia Merkez'in beklediği satış rakamlarına Türkiye'de ulaşamadığını*, bu yüzden de bazı spesifik cihazlar için ithalat külfetlerine katlanmayı değer bulmadığını" söyleyebiliriz sebep olarak.

quote:

*http://talk.maemo.org/showpost.php?p=375229&postcount=28

When I worked in Nokia global logistics, I recall Turkey as being one of the "quietest" sales regions. Maybe THE quietest... no wait, that was Japan (which subsequently lost its Nokia sales office).

• Nokia geçmişte keresteci olduğunu unutturmamak için ısrarla kalas gibi telefon çıkarıyor
    Adamlar zevksizlik abidesi
  • bence tasarımı hoş.. en azından çoğu dokunmatik serisi gibi iphone benzeri bişi olmamış..
  • 5800 hala peynir ekmek gibi satıyorken getirmezler. nokia da işini biliyor önce bir piyasayı süpürsün 5800la sonra x6 ile devam eder.

illede alıcam diyorsanız

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-X6-32-GB-KAYITLI-SIFIR-AYNI-GUN-KARGO_W0QQidZZ23503316

şuan için türkiyede olmadığından dolayı fiyat gayet normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipergts -- 13 Ocak 2010; 2:23:43 >
  • o linkteki x6yı o fiyata alıcağıma N900 alırım bea..
  • Part 3: Kamera

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_X6_Review_pt_3_life_through_a_lens.php

Eski partlara link içinden ulaşabilirsiniz.
  • bugun gordum x6 yi dayi 1100 dolar dedi dogubankta 1100 dolara hd2 alinir n900 alinir iphone 3gs alinir ustede para kalir
  • 5800 dan kapasitif ekran ve kamerası dışında elle tutulur bir farkı olmayan bir cihaz için şaka gibi fiyatlar. 5800 ın fiyatı göz önünde bulundurunca bu telefonun en fazla 800tl etmesi lazım.
  • nokianın saçmalığı.. ne dielim
  • 5800a güncellemeyle kinetic scrolling bile eklendi biz hala bekliyoruz...
    Hayır böyle beklemeye devam edersek biz alana kadar adamlar 5800a güncellemeyle multitouch ekleyip 250 liraya satacaklar ondan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

5800a güncellemeyle kinetic scrolling bile eklendi biz hala bekliyoruz...
    Hayır böyle beklemeye devam edersek biz alana kadar adamlar 5800a güncellemeyle multitouch ekleyip 250 liraya satacaklar ondan korkuyorum.

x6yı böle beklemeye devam edersek öle olcak gibi XD baksana tık yok adamlarda

• grey market x6'lar yolda bu haftasonu doğubankda görürsünüz. Muhtemelen full garanti olanlar da 1-2 hafta içinde gelir. Grey de ilk bir iki hafta için fiyatlar 1000TL civarında olur gibi. Full garanti olanlar da 1000 civarı çıkar. (tahmin tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsender -- 18 Ocak 2010; 20:31:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

bugun gordum x6 yi dayi 1100 dolar dedi dogubankta 1100 dolara hd2 alinir n900 alinir iphone 3gs alinir ustede para kalir

O paraya X6 almak yerine HD2 + N900 alırım. Keyfime bakarım. Doğru söylüyosun Gerçekten o kadar pahalı olursa bu model satmaz.
  • Dün bir arkadaşım yanımda Nokia Türkiye'yi aradı. Nokia E55'in ne zaman geleceğini sordu. Nokia türkiye E55 ve E52 modellerinin Türkiye'ye gelmeyeceğini söyledi. Bende fırsattan ifade Nokia X6'nın ne zaman geleceğini sordurdum. Nokia Türkiye cevabı:Nisan 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurul -- 20 Ocak 2010; 20:08:17 >
  • 900 tlye fln çıksada direk alsak keşke
  • Valla arkadaşlar piyasaya gelmiş ürün googleda telefonun serisini yazdıktan sonra kenardaki sanal mağazada satışı var.

http://www.paketlet.com/store/ProductDetails.aspx?productId=157270

bu ürünün greyi böyleyse kvk lısını düşünemiyorum nokia bu işi biliyor ama ilk etapta pahalı sürüyor modelleri türkiye'ye yukarıda bir arkadaşımın dediği gibi e52 ve e55 serisi türkiye'ye gelmeyecekmiş 5800 deli gibi satıyor neden sokup kendi markasının başka modeline rekabet ettirsinki. X6 nında kvk lısının muhtemelen 3-4 ay daha geleceğini sanmıyorum.
    Kişisel fikrim kvk lısının 1700 e yakın bi fiyat olacağını tahmin ediyorum. Yine kişisel fikrim daha önceden grey telefon kullandım ve halada kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım sırf kvk die bu yüksek maliyetli ürünü alacak olsam direk greyini alır aradaki farkıda çatır çatır yerdim :D

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.