Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyata bakar mısın gören de süper bir telefon sanacak. Edeceği max 900 bu telefonun
  • Valla ne eder bilemiyorum ama videosunda iphoneden pek bir farkı yok gibi görünüyor. Her türlü oyunu oynuyor maşallah :) Onun içinde bu kadar pahalı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l_ul_u -- 27 Ocak 2010; 23:47:34 >
  • şu anda bence N900den sonra alınabilecek en hoş dokunmatik tel bu.. ama fiyat sorunlu ona katılıorum..
  • Eksikler; yeni nesil Oled ekrana geçmesi lazım, Xenon flaş, son olarakta çinli telefonlarda olan analog Tv. Bu üç özellik yok maalesef......
  • paralel ithalat olarak satışa sunuldu
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-x6-fiyati,135916.html

nokia türkiye hala gün veremiyo ne iştir? anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delfy -- 30 Ocak 2010; 11:23:12 >
  • amoled ekran ve xenon flash artık nokia' nın üstsegment cihazlarının standartlarından olmalı.. ama nokianın eşekliği.. her özellikten kısıo..
  • X6 yı geçen hafta Londra'da ki Nokia bayisinde inceledim. Şekil olarak güzel duruyor, ekran hassasiyeti N97'den biraz daha iyi, ama yazılım olarak N97 V2.0 firmware versiyonunun kullanımı X6 dan rahat ve daha stabil çalıştığını gördüm. Uygulamalar kısmında kinetic scrolling yok, yandaki çubukla aşağı yukarı götürebiliyorsunuz, bu durum yeni çıkıcak firmware ile düzeltebilirler. Bir artısı Nokia'nın müzik sitesinden bedava müzik indirme hakkına sahipsiniz.Dış Hoparlör ses kalitesini beğendim N97 kadar kaliteli ses veriyor. Dış malzeme kalitesi sağlam hissi veriyor. Arka batarya kapağı esnek bir yapıya sahip, bu durum kapağın yerine tam oturmasını sağlıyor ve yere düşmelerde telefonun zarar görmesine engelleyebilir gibime geldi.
  • kardeş peki cihazın boyutları ve ele oturuşu nasıl?? ordaki fiyatı kaçtı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

kardeş peki cihazın boyutları ve ele oturuşu nasıl?? ordaki fiyatı kaçtı??

Cihaz ele iyi oturuyor 5800 ün daha ince hali, fiyatı N97 ile hemen hemen aynı, N97 449 pound, X6 439 pound 32 gb lik versiyonu, biraz önce sitesinde 16 gb versiyonunu gördüm 299 pound. Bu arada pound 2.4 TL.
  • yuh 1300 e satıyorlar. nokia kendini hala 3310 lu dönemlerde sanıyor haliba
  • 16 GBın türk parasıyla ort. 720 gibi bir rakama çıkması güzel.. Türkiye' ye 950ye fln girer herhal.. tabi girerse.. ha bence 32 GBlık olanda arada 100 tl oynamalı.. oda 1.050ye girse güzel olurdu ama nokia saçmaladı gene..

• Reis,X6'nın boyutu nerdeyse N97 kadar ve fiyatıda N97ye çok yakın bu cihaza değer mi? Birde bu 2-3 gündür forumda size pek rastlayamadım nerelerdesiniz diye merak etmiştim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 1 Şubat 2010; 1:32:42 >
  • 5-6 gündür yoktum, evet. şehir dışındaydım.

Bu cihaz aslında bana göre "boyut" arayanlar için. Klavye yok kalın olmasın diye. Ekran 3.2" çünkü cihazı büyütmesin diye.
    Capacitive var artısı ama kimine göre artı da sayılmaz.

Detaylı karşılaştırmadım hiç ikisini.
  • 32 GBlık modelini almak yerine üstüne biraz daha para koyup N900 almak daha mantıklı deil mi ama bu telin karizmasıda ayrı bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

1 inceleme daha:
    http://www.gsmarena.com/nokia_x6-review-439.php

Harika inceleme
  •  ===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <===
  • işlemcisi ve ram i çok yetersiz
  • suriyede ne kdar dır bilen war mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.