Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psikopak

32GB'lık modeli bana da bu yüzden biraz mantıksız geliyor zaten. telefon haddinden fazla yavaşlar muhtemelen hafızayı doldurdukça.

zaten milletin en büyük hatası her çıkanı iphone'la kıyaslamak (htc'yi söylemiyorum bile çünkü o markanın bazı modelleri bence iphone'a da 5 basar). yukarıda da dedim ya ben de hyundai i20 almak istiyorum desem bazı kafalar çıkıp diyecek ki iphone al daha iyi

bu telefonu iphone ile htc ile karşılaştırmak gereksiz. ben ne iphone alırım ne htc ama nokia'nın bu modelini ya da 5800xm'i alırım. çünkü daha özellikli, daha geniş kitleye hitap ediyor ve en önemlisi çok daha ucuz ya da ucuzlayacak (en azından 16GB versiyonu böyle olacak)

çok fazla özellikli demek biraz hata htc.nin çogu modeli özellik olarak bu telefonu su yoluna götürür susuz getirir...

x10 var x2 var hatta ve hatta x1 var ben bu telefona göre x1 secerim çünkü daha iyi bi işlemci daha iyi ram miktarı bunlar olmazsa olmazlardan böyle bir cihaz alıcaksam ram. miktarı çok önemli benim son sattıgım htc touch.da bile 128mb ram vardı 128mb ram benim için yetersiz kalıyor çünkü lap top taşımak istemedigimden işlerimi bu tür cihazlar ile yapıyorum 128mb ram kesinlikle bu fiyattaki bir telefon için yetersiz... bu telefonu ben diger markaların diger modelleri yanında karşılaştırmaya bile almam.... nokia gene aynı olayı yapmış dahili hafızayı artır göz boya kısıcak yer nasıl olsa buluruz... ramdan kıs nasılsa millet bakmıyor işlemciden kıs yavas çalışsın üst modeline yüksek işlemci koyarız onun üst modelinede yüksek ram koyarız al sana model :S nokia.ya bu yüzden uyuz oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 7 Mart 2010; 19:33:59 >

• o konuda haklısın tabi ki. nokia bunu hemen hemen her modelinde yapıyor. neden? çünkü bize güveniyor. nokia manyaklığına güveniyor. ben de nokia manyağıyım mesela. kullanamam başka bir telefonu, hata mı? evet hata tabi ki ama işte insanoğlu dediğim gibi adamlar da bunu bildiği için ona göre davranıyor.

ama x6 benim beklentilerimi karşılar orası ayrı, çıkmasını da hala bekliyorum sabırsızlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

32GB'lık modeli bana da bu yüzden biraz mantıksız geliyor zaten. telefon haddinden fazla yavaşlar muhtemelen hafızayı doldurdukça.

zaten milletin en büyük hatası her çıkanı iphone'la kıyaslamak (htc'yi söylemiyorum bile çünkü o markanın bazı modelleri bence iphone'a da 5 basar). yukarıda da dedim ya ben de hyundai i20 almak istiyorum desem bazı kafalar çıkıp diyecek ki iphone al daha iyi

bu telefonu iphone ile htc ile karşılaştırmak gereksiz. ben ne iphone alırım ne htc ama nokia'nın bu modelini ya da 5800xm'i alırım. çünkü daha özellikli, daha geniş kitleye hitap ediyor ve en önemlisi çok daha ucuz ya da ucuzlayacak (en azından 16GB versiyonu böyle olacak)

çok fazla özellikli demek biraz hata htc.nin çogu modeli özellik olarak bu telefonu su yoluna götürür susuz getirir...

x10 var x2 var hatta ve hatta x1 var ben bu telefona göre x1 secerim çünkü daha iyi bi işlemci daha iyi ram miktarı bunlar olmazsa olmazlardan böyle bir cihaz alıcaksam ram. miktarı çok önemli benim son sattıgım htc touch.da bile 128mb ram vardı 128mb ram benim için yetersiz kalıyor çünkü lap top taşımak istemedigimden işlerimi bu tür cihazlar ile yapıyorum 128mb ram kesinlikle bu fiyattaki bir telefon için yetersiz... bu telefonu ben diger markaların diger modelleri yanında karşılaştırmaya bile almam.... nokia gene aynı olayı yapmış dahili hafızayı artır göz boya kısıcak yer nasıl olsa buluruz... ramdan kıs nasılsa millet bakmıyor işlemciden kıs yavas çalışsın üst modeline yüksek işlemci koyarız onun üst modelinede yüksek ram koyarız al sana model :S nokia.ya bu yüzden uyuz oluyorum

P3452'deki TI OMAP 850 200MHz'lik işlemciden bahsediyorsun ki milattan önce kalma bu işlemci. Bir diğer taraftan WM, Symbian'dan çok daha yüksek donanım isteyen bir sistemdir. WM'de minimum gereksinim olan donanımlar ile Symbian'da daha fazla, başarılı, hızlı işler çıkarabilirsiniz. Göz önünde bulundurduğunuz donanım ile yazılımı da kıstas olarak almalısınız.

• Bu telefonun çok fazla artısı yok, tasarımı haricinde. Varolan esktra özellikler de çoğu kullanıcının işine yaramayacak cinsten. Ama itiraf etmeliyim ki mükemmel bir tasarımı var telefonun.

X6 da X3 gibi (bana göre) haketmediği kadar yüksek bir fiyattan giriş yaptı. Umarım çok tutulmaz da fiyatlarda hızlı bir düşüş görürüz.
  • Telefon nokia türkiye sitesinde gösterilmeye başlandı (üstelik 16gb olan modeli) ama daha hala çıkış tarihi belli değil hiç öğrenebilen yokmu ne zaman çıkacak bu telefon
  • imkanı olan arkadaşlar nokia shop'lara sorarsa bence öğrenebilirler ne zaman çıkacağını.

fiyatlar yüksek evet ama 16GB olanı bu kadar olmayacaktır. bence çıkış fiyatı 900TL civarında olur. o da zamanla düşüş gösterir 5800xm gibi.
  • Hemen sıcak bilgiyi paylaşayım 1 saat önce Sirkecide telefoncuda X6 16Gb modelini gördüm fiyatını sordum 950 TL olur dedi eleman ürün Grey olanlardan tabiki.
  • iyi iyi piyasaya yayılınca demek ki biraz daha düşecek fiyatı, 900TL belki de 850TL ile bile çıkabilir
  • 640x360 olması iyi olmuş
  • bugün bi telefoncuda 32gblık bir X6 gördüm 1.250 dedi.. o an aklıma garantili mi grey mi sormak gelmedi ama dükkan sağlam bir yer grey getirceğini sanmıyorum.. malum dükkanın sahibinide tanırım..
  • şu anda piyasada olan tüm X6'lar grey

ya da şöyle söyleyelim KVK - Genpa vs. değil de firma garantili, dükkan garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 9 Mart 2010; 11:22:19 >
  • tr'de piyasaya çıktı mı telefon ??
  • kvk - genpa vs. ile çıkmadı henüz. ama telefoncularda firma garantili olarak bulmak mümkün
  • arkadaşlar bugün ankarada ankamalldeki nokia shopa sordum, ne zaman geleceğine dair bir bilgilerinin olmadığını söylediler.
  • internet satış sitelerinde en ucuz 999TL olarak görünüyor kırmızısı.
    http://www.enucuzbulal.com/ProductDetails.asp?productid=URUN1250017&ref=akakce&v=1.58.6
    güvenilirmi bilemem tabii.
    ithalatçı firma diyede eklemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 9 Mart 2010; 22:57:33 >
  • Bugünkü fiyatlar şöyle
    X6 16Gb 930 TL...
    X6 32Gb 1.180. TL...
    Grey tabiki.
  • Gece LED flaşı daha etkin kullanmak için bu konuya bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_38325014/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38333208
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Bugünkü fiyatlar şöyle
    X6 16Gb 930 TL...
    X6 32Gb 1.180. TL...
    Grey tabiki.

fiyatlar bence ilk çıkan bu tarz telefona göre uçuk değil de, yine de yüksek. acaba garantili geldiğinde fiyatlar bu seviyede mi olur yoksa daha mı yüksek olur onu merak ediyorum
  • telefonun fiyatı avrupa ve amerikadaki fiyatı her gün yavaş yavaş düşüyor. ilk çıktığında 700$ civarında olan telefon şuan 350$ yani bugün resmi olarak türkiyeye gelse 800tl den satışa çıkar. bence ağırdan almalarının nedeni fiyatı bu kadar hızla düşen telefon şimdi dağıtımı yapılırsa satıcıların elinde patlayabilir daha makul bir fiyat seviyesini bekliyor olabilirler. özellikle 5800 a görsel olarak ve özellileri itibariyle çok benzediği için ona yakın bir fiyatta satmayı hedefliyor olabilirler. tabi şöyle bir gerçekte var bu telefonu 1,5 milyara satamazlar çünkü çok kısa zamanda gerçekten çok gelişmiş nokia modelleri çıkacak dengeyi bozmamak adına fiyatını hızla düşürüyorlar.
  • bir an önce çıksa da tahmin yürütmek yerine direkt telefonun performansına odaklansak
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.