Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

bunun ne zaman çıkacağı bellimi?
    fiyatı felan?

VE DE N97'NİN KLAVYE HARİÇ,MİCROSD HARİÇ BUNDAN NE GİBİ FARKLARI VAR.
    MESELA BEN X6'DA WİDGET GÖREMEDİM.?ayrıca ÖZELLİKLER LİSTESİNDE EKRAN TİPİ YAZMIYOR.RESİSTİVE Mİ, CAPASİTİVE Mİ?
    DİĞER FARKLAR NELERDİR?

ÇOK SORU SORDUM

PARDON ARKADAŞLAR AYNI MESAJDAN İKİ TANE ÇIKMIŞ.
    FARKINDA OLMADAN YAPMIŞIM.
    KOPYALA-YAPIŞTIR'IN AZİZLİĞİNE UĞRADIK.

mesajı silebilirsin editlemek yerine ama post kasamazdın o zaman heralde...

Cihazın fiyatının yüksek olacağını düşünüyorum.Ayrıca 5800 a bu kadar yatırım yapmayıp bu cihazı da piyasaya sürseler Samsung un elde ettiği karı havada kapmış olurlardı.Bence yanlış bir hareket oldu.

Cihaz çok şık,5800 ı çok kaba buluyordum ama bu gerçekten hoş bir görüntüye sahip.800civarında ise alınabilir

• gold bilgisayar'da da tam tersine fiyata 150TL zam yapmışlar
  • telefonun kullanıcılarının amazon'da yaptıkları yorumlar iyi düzeyde şimdilik. gerçi henüz 5 kullanıcı yorumu var ama olsun

telefonun bluetooth sisteminin bazı araçlarla çok uyumlu çalışmadığından [honda/acura, BMW (and some subaru)], symbian'dan ve T Mobile ile çalışmamasından bahsetmişler sadece olumsuz özellik olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

telefonun kullanıcılarının amazon'da yaptıkları yorumlar iyi düzeyde şimdilik. gerçi henüz 5 kullanıcı yorumu var ama olsun

telefonun bluetooth sisteminin bazı araçlarla çok uyumlu çalışmadığından [honda/acura, BMW (and some subaru)], symbian'dan ve T Mobile ile çalışmamasından bahsetmişler sadece olumsuz özellik olarak

bluetooth sistemi dediğin nedir tam olarak? araçlarla alakalı bişey gelmedi de aklıma :) bildiğim kadarıyla fm transmitter yok bu alette. ve türkiyede ne zaman çıkıcak 32 gb modeli bilen var mı?

• tam kelimeyi bilmesem de şöyle söyleyince açıklayabileceğim sanırım. araba ile bluetooth bağlantısı kurulmuyor mu? arabadayken telefonu eline almadan direkt konuşmaktan bahsediyorum mükemmel açıkladım

32GB modeli nokia.com.tr'de görünmüyor. türkiye'ye garantili olarak gelmeme ihtimalini doğuruyor bu doğal olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 16 Mart 2010; 23:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

tam kelimeyi bilmesem de şöyle söyleyince açıklayabileceğim sanırım. araba ile bluetooth bağlantısı kurulmuyor mu? arabadayken telefonu eline almadan direkt konuşmaktan bahsediyorum mükemmel açıkladım

32GB modeli nokia.com.tr'de görünmüyor. türkiye'ye garantili olarak gelmeme ihtimalini doğuruyor bu doğal olarak

handsfree falan vardı bi ara ama. tam olarak bilmiyorum ben de :)

evet, 32 gb modeli nokia.com.tr de görünmediği için ben de gelmeme ihtimalinden korkuyorum. bi haftaya kadar çin den aldırma imkanım var ama, o da nasıl olur bilmiyorum. almazsam ve 32 gb tr ye gelmezse kötü olcak.

• bu konuda ben kendimi şanslı hissediyorum. 32GB modellerinde siyah renk yok, siyah-kırmızı ve beyaz-mavi var. ben genelde full siyahtan yana olduğum için elektronik aletlerde, 16GB işimi görecek gibi görünüyor.

bu kadar komplike bir telefonu hiç kullanmadım daha önce. şimdilik 32GB bana fazla gelir gibi ama ileride pişman olmam umarım :)

X9 da yavaştan tanıtılıyor, sonra da ona geçerim artık. en az 2 seneyi bulur gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 16 Mart 2010; 23:54:46 >
  • beni de mavi-beyaz rengi sardığı için mecbur 32 gb alcam :D

X9 da mı çıkıyomuş. ona da bakiim bi ara.
  • 16 GB modellerinde hangi renk(ler) olacak?
    32 GB modellerinde hangi renk(ler) olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

16 GB modellerinde hangi renk(ler) olacak?

16 GB => full siyah, sarı-beyaz, pembe-beyaz
    32 GB => kırmızı-siyah, mavi beyaz

bunların dışında başka varsa bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soloist

quote:

şu anda bunların dışında bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: soloist

quote:

16 GB => Siyah
    32 GB => Mavi Beyaz

iyiymiş.
  • Acaba hepsinin fotografları varmı?
  • Şu anda bildiğim kadarıyla Türkiyede Garantili satılmıyor, grey - paralel ithalat ürünü alıp kullanan varmı?? Gerçi alan varki Gold bilgisayar yine fiyat yükseltmiş...
  • NOKIA Türkiye sitesinde telefonun üstündeki "Pek Yakında" yazısı kaldırılmış. İyi de telefon nerede?

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller
  • onu kaldıralı baya oldu ama hala yok :)

ayrıca telefonun 16GB modelinin fotoğraflarınıwww.nokia.com.tr ' den, 32GB modelinin fotoğraflarınıwww.nokia.co.uk ' den görebilirsiniz. google da ayrı bir seçenek tabi
  • sarı renkli olanı da varmış, tasarımı ve renk uyumunu iyi yapıyor ama performansa gelince ıkındırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

ŞU BENİM DİKKATİMİ ÇEKTİ....

sony.nin modelleri için ufff radyasyon bombası nükleer reaktör mübarek diyenler nerde ?

MISC SAR US 1.31 W/kg (head) 1.13 W/kg (body)
    SAR EU 1.11 W/kg (head)

bi w960a 0.96lık sar degeri için dünyanın lafını eden şu fanatik gözleri görmeyen arkadaslara hitaben yazdım bunu...

nokia keske x serisi çıkarmasaydı sacmalık oldu bence başka bi seri uydurabilirsdi ama gidip x yapması biraz sacma oldu telefon genel anlamda güzel olmus ama devir ram konusunda telefonların pc.ler ile yarıstıgı bir dönem en azından 256mb olmalıydı... htc 512mb ram sunan cihazlar çıkarmaya başlarken halen 128mb.larda olması bence büyük bir eksi... bide bukadar dahili hafızayı kim doldurucak 128mb ram olan bir cihaz için iddalı bi hafıza :)

hakkatten kimse takmıyor...

• indirin pacalari. once dereyi gorelim

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Bugünkü fiyatlar şöyle
    X6 16Gb 930 TL...
    X6 32Gb 1.180. TL...
    Grey tabiki.

grey e güven olmaz com.A.ş beklemek en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.