Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grey garantili X6 16 Gb'ın fiyatı 860 tl'ye inmiş.
  • sanal mağazalarda mı yoksa kanlı canlı mağazalarda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

sanal mağazalarda mı yoksa kanlı canlı mağazalarda mı?

Sirkeci'de telefoncuda tabiki.
  • 16 gb ile 32 gb arasında hafızadan başka bir fark varmı??
  • comes with music farkı var.
  • o nedemek ??
  • Yine parmak izi yine parmak izi. N85 inde en sevmediğim yanı bu zaten.

Yaw Nokia şu parmak izini belli etmeyen bi telefon yapamayacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean

o nedemek ??

bedava müzik indirebiliyorsun telefonuna ancak bunun 1 sene gibi bir süresi vardı sanırım. ancak indirdiğin müzikleri ne başka telefona yollayabiliyorsun ne de pc'ye aktarabiliyorsun.

yani kısacası BENCE ikisi arasında renk ve hafıza kapasitesinden başka bir fark yok. comes with music olayı da BENCE boş iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

quote:

sanal mağazalarda mı yoksa kanlı canlı mağazalarda mı?

Sirkeci'de telefoncuda tabiki.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Yine parmak izi yine parmak izi. N85 inde en sevmediğim yanı bu zaten.

Parmak izi tutmayan telefon var mı?
    Bilmediğimden soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 26 Mart 2010; 13:06:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocean

o nedemek ??

bedava müzik indirebiliyorsun telefonuna ancak bunun 1 sene gibi bir süresi vardı sanırım. ancak indirdiğin müzikleri ne başka telefona yollayabiliyorsun ne de pc'ye aktarabiliyorsun.

yani kısacası BENCE ikisi arasında renk ve hafıza kapasitesinden başka bir fark yok. comes with music olayı da BENCE boş iş.

Eğer öyleyse lüzumsuz bir özellik. Telefonumda olsa bile büyük ihtimalle kullanmam Comes With Music'i.

16 GB Siyah ve 32 GB Beyaz-Mavi renkleri çok güzel. Fakat dediğim gibi; Şu an ki fiyatı stabil çalışan bir 5800 XM'i değiştirecek kadar değil. Yeni alacaklar da garantili satışını beklesinler derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Yine parmak izi yine parmak izi. N85 inde en sevmediğim yanı bu zaten.

Parmak izi tutmayan telefon var mı?
    Bilmediğimden soruyorum.

Bende şunda var diye bilmiyorum ama mutlaka vardır, çünkü kullanılan malzeme yada boyadan kaynaklanıyordur parmak izi kalıp kalmaması.
  • Telefonu biraz daha güzel yapabilirlermiş özellikle yan tarafları hoş değil
  • telefonu daha küçükde yapabilirlermiş.ekranın altında üstünde çok boşluk var.
  • tasarımı falan baya hoş olmuş fiyatıda çok pahalı olmazsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Eğer öyleyse lüzumsuz bir özellik. Telefonumda olsa bile büyük ihtimalle kullanmam Comes With Music'i.

16 GB Siyah ve 32 GB Beyaz-Mavi renkleri çok güzel. Fakat dediğim gibi; Şu an ki fiyatı stabil çalışan bir 5800 XM'i değiştirecek kadar değil. Yeni alacaklar da garantili satışını beklesinler derim.

evet 5800'ı değiştirecek kadar değil. bu yüzden ben 5800 alacakken bekleyeyim dedim. çünkü onu aldıktan sonra değiştirmezdim x6 ile. ama yeni bir telefona geçilecekse eğer bence alınır. gerçi her halükarda fiyatı normalden yüksek olacak ilk çıktığında. 5-6 ay sonra 250-300 TL düşer fiyatı ama o kadar da beklenmez ki

• 5800 ile arasında kamera dışında fark var mı?
  • Suriyedeki iş gezim sırasında bu cihazi satın aldım full siyah modelini 750 tl ye aldım.

sunu dieybilirimki video izleme keyfi ve kalitesi açısından Nokia'nin gelmis gecmis en üstün cihazidir,

ürünü alırken 8mp 'lisi varken nokia'nin 5 mplisi alinirmi sorusunu aklıma hiç getirmedim çünkü bu cihazin fps olayina ve kalitesine inanmıstım ve buda boşa cıkarmadı beni .

stil ve begeni açısından nokia'nin kullandıgım en iyi cihazi diyorum.

daha cihazi görmeden kulaktan dolma yorumlar yapan arklari kiniyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

5800 ile arasında kamera dışında fark var mı?

dokunmatik ekran farkı var. kullanıcı yorumlarına göre daha hassas X6. zaten kapasitif ekran olarak duyurulduğunda da daha hassas olacağı konusunda hemfikirdi herkes. şekil olarak da farklı, bunu söylemeye gerek yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pecker

Suriyedeki iş gezim sırasında bu cihazi satın aldım full siyah modelini 750 tl ye aldım.

sunu dieybilirimki video izleme keyfi ve kalitesi açısından Nokia'nin gelmis gecmis en üstün cihazidir,

ürünü alırken 8mp 'lisi varken nokia'nin 5 mplisi alinirmi sorusunu aklıma hiç getirmedim çünkü bu cihazin fps olayina ve kalitesine inanmıstım ve buda boşa cıkarmadı beni .

stil ve begeni açısından nokia'nin kullandıgım en iyi cihazi diyorum.

daha cihazi görmeden kulaktan dolma yorumlar yapan arklari kiniyorm

bu da bizi telefonun artık tam olarak piyasaya sürülmesi için heyecanlandıran bir kullanıcı yorumu oldu. teşekkürler

ekran hassasiyeti ve kullanım hızı konularında da birşeyler söyler misin?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.