Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam ben aldım 820 tl kapıda odemeli arkadaslar telefon super sesı kamerası gercekten cok ıyı kapasitif ekranı cok hassas bazı arkadaslar 5800 aynı ama degıl ben bızzet kullanıyorum size bunu soylıyeyım en ufak dokusu algılıyor ama 5800 algılamıyor parmak ıcı deger degmez algılıyor iphone gıbı telefon malzemesıde gercekten kalıtelı n78 malzemesını andırıyor oncamı yantarafı parlak ve kalıtelı gevseme gıcırtı yok ses net gelıyor net gıdıyor bataryayı ılk gun okadar kurcalamama ragmen 1 diş dusmedı 5800 vıdeoyu ılerı almak ıcın aya ugratırıor bunda oyle degıl elını vur fılm hemen anında ılerı alınıyor arama geldıgı zman ekranda tus kılıdı var aynı iphone gıbı ılerı cektınmmı acılıyor kargo geldı actım kontrol ettım oyle parayı verdım ıcınıze sınmesse gerı postalayın kapıda odemem sıstemı sanalreyonum dan aldım ınt uzerınden kvk beklemek bence cok sabırlı olmanız lazım özguven garatısıle gelıyor bakanlık onaylı kvk dan bıle daha ıyı ılgılenıyor aratırdım sormak ıstedıgınız bısey varsa sorun cevaplayayım

• oguzalt
    Er

"Arkadaşlar yakın bir arkadaşım K.V.K da pazarlama müdürü. X6 lar Turkcell'in cihaz kampanyası ile dağıtımı yapılacakmış. Nokia'ya Turkcell vermiş siparişleri ve Mayıs ayı gibi dağıtımı başlayacakmış. "

diye bir haber var, diğer forumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

selam ben aldım 820 tl kapıda odemeli arkadaslar telefon super sesı kamerası gercekten cok ıyı kapasitif ekranı cok hassas bazı arkadaslar 5800 aynı ama degıl ben bızzet kullanıyorum size bunu soylıyeyım en ufak dokusu algılıyor ama 5800 algılamıyor parmak ıcı deger degmez algılıyor iphone gıbı telefon malzemesıde gercekten kalıtelı n78 malzemesını andırıyor oncamı yantarafı parlak ve kalıtelı gevseme gıcırtı yok ses net gelıyor net gıdıyor bataryayı ılk gun okadar kurcalamama ragmen 1 diş dusmedı 5800 vıdeoyu ılerı almak ıcın aya ugratırıor bunda oyle degıl elını vur fılm hemen anında ılerı alınıyor arama geldıgı zman ekranda tus kılıdı var aynı iphone gıbı ılerı cektınmmı acılıyor kargo geldı actım kontrol ettım oyle parayı verdım ıcınıze sınmesse gerı postalayın kapıda odemem sıstemı sanalreyonum dan aldım ınt uzerınden kvk beklemek bence cok sabırlı olmanız lazım özguven garatısıle gelıyor bakanlık onaylı kvk dan bıle daha ıyı ılgılenıyor aratırdım sormak ıstedıgınız bısey varsa sorun cevaplayayım

Arkadaşım ben "SanalReyonum"a sordum, garantisi fonotel iletişim dediler. Fonotel iletişimi internetten bulup mail attım ama cevap dahi vermediler.

Bahsettiğin özgüven garantisi nedir, biraz bahsedebilir misin?

Şimdiden teşekkürler..

• öz güven dıyorum oz şahinmıs:D kutuda o vardı kontrol bandı da o vardı ıtahalet getırım piyasaya verıyor garantısı degım onarımla ılgılenen bır sırket ve bakanlık onaylı adresı su w w w.ozsahin.com bakabılırsın kvk beklemeyı derım alın kullanın ıcınız rahat olsun
  • SANALREYONUM'DAN ŞİMDİ SİPARİŞ VERDİM, BAKALIM NE OLACAK.

Elime geçtiğinde izlenimlerimi yazarım..
  • quote:

selam ben aldım 820 tl kapıda odemeli arkadaslar telefon super sesı kamerası gercekten cok ıyı kapasitif ekranı cok hassas bazı arkadaslar 5800 aynı ama degıl ben bızzet kullanıyorum size bunu soylıyeyım en ufak dokusu algılıyor ama 5800 algılamıyor parmak ıcı deger degmez algılıyor iphone gıbı telefon malzemesıde gercekten kalıtelı n78 malzemesını andırıyor oncamı yantarafı parlak ve kalıtelı gevseme gıcırtı yok ses net gelıyor net gıdıyor bataryayı ılk gun okadar kurcalamama ragmen 1 diş dusmedı 5800 vıdeoyu ılerı almak ıcın aya ugratırıor bunda oyle degıl elını vur fılm hemen anında ılerı alınıyor arama geldıgı zman ekranda tus kılıdı var aynı iphone gıbı ılerı cektınmmı acılıyor kargo geldı actım kontrol ettım oyle parayı verdım ıcınıze sınmesse gerı postalayın kapıda odemem sıstemı sanalreyonum dan aldım ınt uzerınden kvk beklemek bence cok sabırlı olmanız lazım özguven garatısıle gelıyor bakanlık onaylı kvk dan bıle daha ıyı ılgılenıyor aratırdım sormak ıstedıgınız bısey varsa sorun cevaplayayım

hayırlı olsun.

daha önce de söyledim böyle yorumlar duymak iyi geliyor :) web sitesi incelemelerinden ziyade kullanıcı incelemeleri daha sağlıklı oluyor her zaman.

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için ayrıca

• rica ederım başka sormak isedıgınız varmı?
  • müzik sesini çok övüyorlar, sizce nasıl? bir de wi-fi özelliğini deneme imkanı bulursanız onu da paylaşırsanız sevinirim. algılaması, hızı ve kullanımı nasıl bu konuda?
  • evet wifi özelliğini bende merak ediyorum mesela evde arka odaya gitsem çeker mi? cep telefonlarının wireless ı genelde kendine kadar yetiyor. 5800 ve n97 ye göre iyileşme söz konusu mu?
  • arkadaşlar tlf istiyorsanız bunu alacaksınız incelleyin hak vereceksiniz

Sony Ericsson Xperia X10
  • Sony Ericsson Xperia X10 süperrrrr tlf
  • son çıkan cepler ve özellikler hepsi gsmarena sitesinde

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <===
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz02

Sony Ericsson Xperia X10 süperrrrr tlf

Yav kimsin sen kardeşim üye olur olmaz ard arda 3 mesaj aynı şeyleri yazmışsın amacın ne yaşın kaç sony ericcsonda mı çalışıyorsun kimsin sen ya
  • sesi cok kaliteli caldıgında sankı orkestra var cebınde wifi özelligine gelınce arkadaslar bende evde kullanıyorum yan dairede babam larda kablosus modem var zxzel marka telekomdan aldıgımız 2 dıs cekıyor nete gırıyorum uzak odalarda bulmuyor benım n78 telefonum var ayrıyeten o daha ıyı cekıyor 1 dıs farkı var yerıne gore degısıyor bzen n78 bulamıyor o buluyor anlıyacagınız sıze yeter artar bıle sonucda x6 bu boru degıl
  • applause arkadaşım senın urun elıne gectıgınde benım ıcın kotrol edermısın benım bır sorunum var kımsede olmadıgı ıcın soramıyor bataryayı sokup taktıgımda saat tarıh ayarı sıfırlanıyor bazı model nokıa larda var acaba bu da oylelmı fabrıkasal olarak hafıza pili yokmu belkıde vardır benımkınde sorun vardır bana yazarsan sevınırım
  • quote:

applause arkadaşım senın urun elıne gectıgınde benım ıcın kotrol edermısın benım bır sorunum var kımsede olmadıgı ıcın soramıyor bataryayı sokup taktıgımda saat tarıh ayarı sıfırlanıyor bazı model nokıa larda var acaba bu da oylelmı fabrıkasal olarak hafıza pili yokmu belkıde vardır benımkınde sorun vardır bana yazarsan sevınırım

OK hallederim, ama sanalreyonumda hata oldu iptal ettim. Ankara'da bir yerde senin garantinin aynısından buldum. Aradım çok ilgilendiler. Bu akşamüzeri alacağım. Akşam yazarım...
  • quote:

applause arkadaşım senın urun elıne gectıgınde benım ıcın kotrol edermısın benım bır sorunum var kımsede olmadıgı ıcın soramıyor bataryayı sokup taktıgımda saat tarıh ayarı sıfırlanıyor bazı model nokıa larda var acaba bu da oylelmı fabrıkasal olarak hafıza pili yokmu belkıde vardır benımkınde sorun vardır bana yazarsan sevınırım

Ama bunun sorun olmaması gerek, saat-alarm ayarlarından otomatik güncellemeyi seçersen sen saat ayarını yapmasan da kendisi ayarlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz02

Sony Ericsson Xperia X10 süperrrrr tlf

Her nekadar süper olsa da benim için cep telefonunda, hem de smartphone' da telefon olmazsa olmazlardandır.

Her nedende androidli telefonlarda da radyo yok.
    Bir ikinci mesele de bu forumda SE Xperia' nın işi ne?
  • Adamlar yapıyo yaw :D
  • dedıgını yaptım bataryayı soktum taktım aynı ne yapsam batarya cıktımı sat tarıh sıfırlanıyor ve acılısta karsıma cıkıyor ama bataryayı cıkarmadan kapatım actımmı cıkmıyor bana yazarmısın=?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.