Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada o kadar satılan yer; forumdan da X6 alanlar mevcut. Hala nasıl geniş bir inceleme yapılamamış hayret doğrusu. Eskiler bu işi hakkıyla yapıyordu gerçekten..
  • Herkese merhaba.. X6 gerçekten fiyatına göre güzel telefon bence 2 kötü yanı var. şuan Kvk,Genpa,Netcell garantili cihazlar yok . Ve bu cihazlar geldiğinde x6 , 5800 gibi herkes de olması..Bir dönemler herkes de 3310 olması gibi birşey.

Nokia nın sitesinden baktım bugun çoğu yeni model de pek yakında yazıyor x6da da öyle yazıyordu ama x6 da o yazı kalkmış sanırım nokia shoplara geldi.

aklıma takılan birkaç soru var,

Grey cihazlarla nokia shop da satılan cihazlar arasında afaki fiyat farkı olur mu ?
    KvK gENpa vb yerlerin verdiği garanti ile grey cihazların garantisini sağlayan firmalar arasında hizmet farkı var mıdır?
    Grey cihaz ve nokia shopdan alınan cihazlar arasında fark olur mu ? (Sahte cihaz vb.)
  • merhaba ewet dostum ben x6 kullanıcısıyım bu telefon kvk getırımı getırmezmı bılemıyorum nokianın sıtesınde gelecek cıhzlarda pek yakında yazıyor ama x6 yazmıyor gelmıyebılır nasıl trde n92 n77 yok cok aradım ama bulamadım buda o olabılır dedınya 3310 gibi herkesın elıne duser ewet duser cunku zman dukunmatık zmanı oldu tus olayı bıtıyor dokunmatık gercekten daha guzel ve herkes artık dokun matıge gecer

grey ile kvk ganpa fark varmı demıssın sahte yada su dostum urunun sahtesı cın malı olan var ama gercek bir nokia kullanıcısı telefonu 1 km otesınde tanır sahtemı orjınalmı

fiyat varkı demıssın grey mal daha uygun kvk geldımı uzerıne 300-400 tl bıner kvk guzel yanı su her sehırde var ama grey buyuk ıllerde var ornek ist ve ankara gibi bu illerde yasayanlar daha sanslı nedenmmı cunku sorun oldugunda bizzat kendısı geder cozer ama baska ılledekıler kargola gonderecek urun gıttımı kıme gıttı nereye gıttı parca calınma yada ezılerek kırılarak gonderdıler uzulursun bu illerde yasamayan bence kvk alsınlar ama ben mersındeyım grey aldım dayanamadım cok bekledııgm bır teldı kvk cıktımı bıde arkasında madın finland olursa bunu satarım yada farkını 300+500 neyse veırırm ıcım daha rahat eder ama yok bende kullanıyor belkı o gelene kadar x7 cıkar onu alırım saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: kblub

Herkese merhaba.. X6 gerçekten fiyatına göre güzel telefon bence 2 kötü yanı var. şuan Kvk,Genpa,Netcell garantili cihazlar yok . Ve bu cihazlar geldiğinde x6 , 5800 gibi herkes de olması..Bir dönemler herkes de 3310 olması gibi birşey.

Nokia nın sitesinden baktım bugun çoğu yeni model de pek yakında yazıyor x6da da öyle yazıyordu ama x6 da o yazı kalkmış sanırım nokia shoplara geldi.

Grey cihazlarla nokia shop da satılan cihazlar arasında afaki fiyat farkı olur mu ?
    KvK gENpa vb yerlerin verdiği garanti ile grey cihazların garantisini sağlayan firmalar arasında hizmet farkı var mıdır?
    Grey cihaz ve nokia shopdan alınan cihazlar arasında fark olur mu ? (Sahte cihaz vb.)

sahte cihazı orjinal diye satmak artık imkansız bana göre. girersin internete seri nosuna v.s. bakarsın. Ama en yisii nokia shoptan almaktır. 100 lira fazla ver kafan rahat olsun::)

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

merhaba ewet dostum ben x6 kullanıcısıyım bu telefon kvk getırımı getırmezmı bılemıyorum nokianın sıtesınde gelecek cıhzlarda pek yakında yazıyor ama x6 yazmıyor gelmıyebılır nasıl trde n92 n77 yok cok aradım ama bulamadım buda o olabılır dedınya 3310 gibi herkesın elıne duser ewet duser cunku zman dukunmatık zmanı oldu tus olayı bıtıyor dokunmatık gercekten daha guzel ve herkes artık dokun matıge gecer

grey ile kvk ganpa fark varmı demıssın sahte yada su dostum urunun sahtesı cın malı olan var ama gercek bir nokia kullanıcısı telefonu 1 km otesınde tanır sahtemı orjınalmı

fiyat varkı demıssın grey mal daha uygun kvk geldımı uzerıne 300-400 tl bıner kvk guzel yanı su her sehırde var ama grey buyuk ıllerde var ornek ist ve ankara gibi bu illerde yasayanlar daha sanslı nedenmmı cunku sorun oldugunda bizzat kendısı geder cozer ama baska ılledekıler kargola gonderecek urun gıttımı kıme gıttı nereye gıttı parca calınma yada ezılerek kırılarak gonderdıler uzulursun bu illerde yasamayan bence kvk alsınlar ama ben mersındeyım grey aldım dayanamadım cok bekledııgm bır teldı kvk cıktımı bıde arkasında madın finland olursa bunu satarım yada farkını 300+500 neyse veırırm ıcım daha rahat eder ama yok bende kullanıyor belkı o gelene kadar x7 cıkar onu alırım saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: ali282

quote:

Herkese merhaba.. X6 gerçekten fiyatına göre güzel telefon bence 2 kötü yanı var. şuan Kvk,Genpa,Netcell garantili cihazlar yok . Ve bu cihazlar geldiğinde x6 , 5800 gibi herkes de olması..Bir dönemler herkes de 3310 olması gibi birşey.

sahte cihazı orjinal diye satmak artık imkansız bana göre. girersin internete seri nosuna v.s. bakarsın. Ama en yisii nokia shoptan almaktır. 100 lira fazla ver kafan rahat olsun::)

Bugun gittim Nokia shop a telefon gelmiş inceledim fakat teşhir ürünüymüş. Sordum ne zaman satışa başlayacak. 1 aya kadar dedi satıcı. Fiyat sordum herhangi bir bilgi veremem şuan için dedi. Sanırım 1000liraya yakın bir fiyatla nokia shoplarda satışa sunulur. Eğer sahte olayı gerçekten imkansız gibiyse bence grey almak çok mantıklı bugune kadar ne genpa dan nede kvk teknik servislerinden memnun kalmadım. İlk ay hatalı üretimse değişim yapıyorlar onun dışında hep kullanıcı hatası diyip geri yolluyorlar. Eğer kvk genpa nokia clup kendi garantisi için 200 300 lira fark koyarsa hiç almam grey daha iyi.

Ve ''mehmetolmez'' sen telefondan memnunmusun ? Gerçekten verilen parayı hak ediyor mu ? ve grey ürünü nereden aldın netten mi garantisini sağlayan firma hangisi ? cevaplarsan sevinirim...:)

• @kblub

hocam haklısın fakat bişey var. benim eski telefonum greydi ve 2.el olarak satmakta cok zorlandım. hiçbir telefoncu almıyor. eldn zor gidiyor. hemde benimkisinin faturası falan vardı yani dukkandan almıstım. o yuzden bi daha satarkende basım agrısın istemediğimden buluşmamak en dogrusu ama emin ol garantiden değil kvk ile az ugrasmamıstım :)
  • @ Doggymania demek satışta sorun oluyor :S Gerçi böyle bir telefon alıp satmak gibi bir niyetim olmaz çok zorunlu kalmadıkça diye düşünüyorum ama biraz tabuları yıkmak bu tür ürünlerede güvenmek gerektiğini düşünüyorum.Orjinal cihaz ve servis iyi olduğu sürece hiç problem yok.
  • @kblub telefonu hangi nokia shop'da gördün ben izmirdeyim daha gelmedi dediler de...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

merhaba ewet dostum ben x6 kullanıcısıyım bu telefon kvk getırımı getırmezmı bılemıyorum nokianın sıtesınde gelecek cıhzlarda pek yakında yazıyor ama x6 yazmıyor gelmıyebılır nasıl trde n92 n77 yok cok aradım ama bulamadım buda o olabılır dedınya 3310 gibi herkesın elıne duser ewet duser cunku zman dukunmatık zmanı oldu tus olayı bıtıyor dokunmatık gercekten daha guzel ve herkes artık dokun matıge gecer

quote:

Orijinalden alıntı: ali282

quote:

Bugun gittim Nokia shop a telefon gelmiş inceledim fakat teşhir ürünüymüş. Sordum ne zaman satışa başlayacak. 1 aya kadar dedi satıcı. Fiyat sordum herhangi bir bilgi veremem şuan için dedi. Sanırım 1000liraya yakın bir fiyatla nokia shoplarda satışa sunulur. Eğer sahte olayı gerçekten imkansız gibiyse bence grey almak çok mantıklı bugune kadar ne genpa dan nede kvk teknik servislerinden memnun kalmadım. İlk ay hatalı üretimse değişim yapıyorlar onun dışında hep kullanıcı hatası diyip geri yolluyorlar. Eğer kvk genpa nokia clup kendi garantisi için 200 300 lira fark koyarsa hiç almam grey daha iyi.

Ve ''mehmetolmez'' sen telefondan memnunmusun ? Gerçekten verilen parayı hak ediyor mu ? ve grey ürünü nereden aldın netten mi garantisini sağlayan firma hangisi ? cevaplarsan sevinirim...:)

• dostum telı ınt uzerınden aldım 822 şimdi düstü ama isinı saglam yapacaksın kapıda odeme sıstemı var osekıl aldım kargo geldı dedım urunu acmadan ıncelemeden almam tamam dedı acın bakın ben actım sagına soluna baktım kırık cızık ezık varmı yoktu sonra pili taktım actım seslerı kotrol ettım patlak varmı yok daha ne yapayım saydım parayı verdım adama eger kredı kartı ile cekseydım kutuyu acsan ne yazar acmasan ne yazar sansına paran gıtmıs bırkere ne cıksa basına koy yada yolla ugras ama paran cebındeyken al bak beyenmedın iade :D edeceksın bırka bırazda satanlar ugraşsın hep kullanıcı cekecek cıleyı aklınızı kullanın

• bağdat caddesi / şaşkınbakkal nokia da teşhir koymuşlar,ön talepleri alıyorlardı...telefon güzel fakat 750 tl den fazla etmez ...
  • @ Enola Eskişehir nokia shop da var. Ama ne satış tarihi belli nede fiyatı.

@mehmetolmez valla çok haklısın,kredi kartıyla almayı düşünüyorum ki iş o zaman sakata biniyor dediğin gibi =)
  • Bugün almayı düşünüyorum izlenimlerimi bildiririm. 16 gb modeli sadece siyah renk mevcut mavi ve kırmızı rekleri 32 gb da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 27 Nisan 2010; 10:32:47 >
  • Simdiden hayırlı olsun,bekliyoruz izlenimlerini =)
  • grey markette orjinal kulaklık olmama durumumu var ?
  • sanmıyorum. satıcıdan satıcıya değişir o iş bence.
  • yeni alan arkadaşlardan kullanıcı yorumlarını alabilirmiyiz ?

- DivX/XviD desteğinin olmayışından bahsediliyor :(
    - USB’den şarj edilmiyor ? :(
    - 16gb renk sadece siyah ve sarı ,mavi 32 gb icin heralde ? yurtdısındada böylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulham

yeni alan arkadaşlardan kullanıcı yorumlarını alabilirmiyiz ?

- DivX/XviD desteğinin olmayışından bahsediliyor :(
    - USB’den şarj edilmiyor ? :(
    - 16gb renk sadece siyah ve sarı ,mavi 32 gb icin heralde ? yurtdısındada böylemi ?

1- DivX desteği yok
    2- USB şarjı yok
    3- Ben siyah renkli istedim ve aldım, ama yudrtdışı yorumlarında da (gsmarena) sadece 3 renginden bahsediyor.
  • 16gb için mevcut renkler SARI, SİYAH ve PEMBE

32gb için mevcut renkler MAVİ ve KIRMIZI

bunların hangisi türkiye'ye gelir hangisi gelemz bilemem tabi.
  • NOKIA X6 İÇİN YORUMLARIM;

1- Telefon ilk ele alındığında kesinlikle çok kaliteli duruyor. Siyah rengi tam net siyah değil, sanki çok çok füme gibi hoş bir renk. Kasasında 5800 gibi plastik bir hava yok.

2- Telefon ele çok iyi oturuyor, tek elle kullanımı çok rahat, pantalon cebinde rahatlıkla taşınabilir boyutlarda.
    3- Ekran çizilmez malzemeden yapılmış, tüm dokunmatik telefonlarda olduğu gibi fazla el izi bırakıyor.

4- Ekranın üst kısmında ışık sensörü, ikincil kamera ve ahize kulaklığı var. Alt tarafında üç adet tuş var. Ortadaki menü tuşu, ayrıca açma ve kapama tuşları, bunların fonksiyonları programlaraa farklı. Ayrıca bu tuşlar beyaz olmasına rağmen ekran açıldığında yeşil ve siyah oluyorlar. Ortadaji tuş ise bildirim için beyaz ışklı olarak yanıp sönüyor.

5- Telefonun üst kısmında mini USB girişi, 3.5 mm kulaklık girişi, şarj cihazı girişi ve açma kapama tuşu mevcut. Altta sadece mikrofon var.. Sağ yanda ses tuşu, ekran kilidi tuşu ve deklanşör tuşu mevcut. İki adet irice hoparlör sol yanda.

6- Arkada 5 MP kamera ve ikili flaş var. Pil kapağı arka yüzü tamamen kaplıyor, açıp kapatırken sanki kırılacaköış gibi bir his veriyor. ve de 5800 gibi biraz oynak.

7- SIM kart girişi değişik, sol yandan pili çıkarmadan ve dolayısıyla arka kapağı açmadan takılabiliyor. Ancak SIM kartı çıkarırken mutlaka pili çıkararak içten kartı yuvasından itiklemek gerekiyor.

8- Telefonun açılması hızlı, menüleri klasik S60V5 menüsü.

9- Maalesef Quickoffice yüklü olarak gelmiyor. Ancak güncellediğinizde geliyor ama, o da 10 günlük deneme sürümü.

10- GPS çok hızlı, navigasyona 5-10 sn içinde başlıyor, ve sınırsız Ovi ile geliyor.. garmin yüklediğimde de mükemmel çalıştı.

12- 2G ve 3G bağlantıları da sorunsuz, orijinal web browser'ı bayağı hızlı çalışıyor ve kullanımı rahat. You Tube' a kendi programı ile bağlanamasanızda, alternatis programlar ve DNS ayarlarıyla rahatlıkla bağlanıyor.

13- 3 adet oyun mevcut.

14. Dokunmatik ekran son derece başarılı, hassasiyeti çok iyi, kullanımı çok rahat. Yalnız elleriniz terli ya da ıslak ise tabii tüm kapasitif ekranlardaki gibi zorlanıyorsunuz. Tabii ki ekran tırnağınız, kalem vs şeylerle kullanılmıyor. Bir sorun gün ışığında ekran yetersiz görüntü veriyor. Ama yine de iPhone ve Omnia'larla kıyaslarsanız daha iyi.

15. Telefonu ters çevirerek aramalarda sesize alabiliyor, alarmları durdurabiliyorsunuz. Hemen hemen bütün programlarda ekranı yatay çevirerek kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yatay pozisyonda Türkçe Q klavye çıkıyor. Klavyenin kullanımı yatay ve dikeyde rahat, yalnızca çok iri ve etli parmaklılar sorun yaşayabilir.

16- Telefonun hem görüşme sırasındaki sesleri, hem de müzik sesleri inanılmaz kaliteli. Müziği (ya da radyoyu) dışarı verdiğinizde mükemmel bir ses kalitesi ve seviyesi mevcut. O küçücük alette bu ses nasıl çıkar diyebiliyorsunuz.

17- Ben fotoğraf ve kamera çekim kalitesini beğendim.. Daha iyi fotoğrafları ancak telefonun fiyatına aldığınız fotoğraf makineleriyle çekebilirsiniz.

Sonuç olarak 1.000 TL civarlarında bu telefona para vermek biraz fazla gibi ise de, 5800'lerin henüz 500 TL civarlarında olduğunu düşünürsek 750-800 TL'sını hakediyor gibi görünüyor. Bunun aynı fonksiyonlarındaki bir Samsung i8910'un yarı fiyatına yani. (HD olmasa da olur) Hele ki Nokia desteği ile.. :)

Sormak istediklerinizi de cevaplayabilirim

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.