bu telefonun dış hoparlör müzik kalitesi bakımından en iyi nokia modelidir diyebilir miyiz. örneğin: 6233 ten daha kaliteli midir hoparlör sesi?
@ applause yorumların gerçekten yönlendirici teşekkür ederim. Sen telefonu kullanıyor musun yoksa sadece inceleme mi yaptın ? Eğer kullanıyorsan fiyat ve aldığın yeri ve garantiyi sağlayan firmayı yazabilir misin ? Ve ayrıca merak ettiğim diğer konu kullandığın telefon nerede üretilmiş ? Cevaplarsan sevinirim.
bu telefonu istanbulda nerede bulabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: kblub
@ applause yorumların gerçekten yönlendirici teşekkür ederim. Sen telefonu kullanıyor musun yoksa sadece inceleme mi yaptın ? Eğer kullanıyorsan fiyat ve aldığın yeri ve garantiyi sağlayan firmayı yazabilir misin ? Ve ayrıca merak ettiğim diğer konu kullandığın telefon nerede üretilmiş ? Cevaplarsan sevinirim.
@ applause arkadasıma bende katılıyorum. bende x6 kullanıyorum telefonu alalı 1 hafta oldu ben telefonu suudi arabistandan getirttim 650 tl ye macaristan malı. bildigim kadarıyla 1 yıl uluslararası garantisi var.
Nokia X6 Türkiyeye ne zaman gelecek nasıl gelecek filan.
mayıs ayı içinde demişsiniz orada da. mayısın 1'i ile 31'i arasında çok zaman var yav, ilk günlerinde çıksa bari
quote:
Orijinalden alıntı: kblub
Kblub;
Ben telefonu alalımbakalım isimli bir sanal siteden aldım, ama Ankara'da gittim yerlerinde aldım. Bir haftadır kullanıyorum. Alış fiyatım 752 TL. Garantiyi veren firma İstanbul'da Özgüven, ya da Özşahin tam adını şu ana hatırlayamayacağım bir firma. Kendileriyle de konuştum, Ankarada da yetkili, bir firmaları varmış. telefon Macaristanda üretilmiş.
ben de dün bi kaç. yerde gördüm n97 araştırırken 1000 lira civaırydı
Merakla bekliyorum hocam N8 in fiyatına 1000tl civarı olacak demişsiniz.Buna göre sizce X6 nın makul fiyatı nedir?
@applause
Cevabın için teşekkür ederim.Evet bende o sitede görmüştüm fiyatı gayet uygunmuş ama şuan 20/30 lira daha düştü sanırım. Özşahin olabilir garanti firması. Hayırlı olsun telefonun. Acaba finlandiya malı x6 var mıdır merak ediyorum.
@IRFUN4EVER
3mayısta açıklayacağın fiyat nokia club fiyatı mıdır? Ve ne zaman satışa sunulacak ?
nokia satış hatası yapmaz umarım,yada belirlediği strateji 5800 ile aynı bile olsa fiyatı en fazla 750tl olmalı,aksi takdirde yaz boyunca duragan gecen satış adetlerini ürün eskidikten,rakipleri yeni modelleri piayasaya sürünce , ancak ve ancak fiyat düşürerek arttırır ...
quote:
Orijinalden alıntı: fulham
nokia satış hatası yapmaz umarım,yada belirlediği strateji 5800 ile aynı bile olsa fiyatı en fazla 750tl olmalı,aksi takdirde yaz boyunca duragan gecen satış adetlerini ürün eskidikten,rakipleri yeni modelleri piayasaya sürünce , ancak ve ancak fiyat düşürerek arttırır ...
Doğru diyorsun bence de fiyatı eğer 750/800 lira üstü olur ise satışlar düşük olur.Ama şu durumda var nokia bu modelini Türkiye'de de comes with music özelliği ile satışa sunacak.Buda artı bir maliyet demektir ve bu mutlaka fiyatlara yansıtılır. Bu özelliği Türkiye'de +200/300 lira vererek kullanmak isteyen kaç kişi vardır buda bir merak konusu ... Garanti ve servis ağı için bir miktar daha pahalı oluyor ama 750-800TL yukarsı yüksek satış yapmaz gibime geliyor
Nokia X6 comes with music ile birlikte satılacak. başka modeli olmayacak yani alan kişi aynı zamanda CWM servisini de alacak. Benim tahminim 1000 liradan aşağı bir fiyat geleceği. Fiyatı inanın bilmiyorum. Ayrıca evet Nokia resmi fiyatından bahsediyorum
e hocam dün o civarda gördüm diyorum ya bi mağazada. spot filan da değil
quote:
Orijinalden alıntı: Xyria
Grey olmamasının imkanı yok çünkü daha nokia shop da satışa sunulmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Xyria
KVK ya da GenPa logosu gördünüz mü kutusunda? sanmıyorum
Bugün telefonu inceledim dokunmatik ekranı bana göre harika çok rahat mesaj yazabildim.Ancak fazla ayar yapma imkanım olmasada kamerası hiç hoşuma gitmedi.Birde gündüz ekran kaliteside açıkçası güzel değildi. Offff beee bu kadar bekledikten sonra ekim aylarında n8in geleceğini varsayarsak bu kamerası yüzünden ne karar vereceğimi şaşırdım. BU ARADA ORADAKİ KADIN NE KADAR BİLGİLİYDİ BİLEMEM AMA BANA TELEFONUN 1400 LİRADAN SATIŞA ÇIKACAĞINI SÖYLEDİ ZATEN BU FİYATTAN ÇIKARSA KİMSE ALMAZ BENDE N8İ BEKLEMEYE DEVAM EDERİM
n8 ile karistirmis
grey market ürünü olabilir. Gittiğim yerler büyük firmalardı aslında, media markt, teknosa gibi. bir de nokia shop'u gezdik. belki ürünün taklidi vardı, daha gelmedi ama yakında gelecek diye de koymuş olabilirler. fiyat nasıl verdiler ki o zaman? valla kafam karıştı bilmiyorum. gördüm, güzeldi. bu yakınlarda bi tane alıcaz artık nokia x6 mı olur bmw x6 mı olur ben de bilmiyorum :)