Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat sorma sorunu nokianın yani symbianın kronik sorunudur abartma fazla
  • guzel kardesım n78 de oyle bır sorun hıc gormedım sysbiani bilmessem tamam dıyecegım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

dedıgını yaptım bataryayı soktum taktım aynı ne yapsam batarya cıktımı sat tarıh sıfırlanıyor ve acılısta karsıma cıkıyor ama bataryayı cıkarmadan kapatım actımmı cıkmıyor bana yazarmısın=?

Mehmet Ölmez
    Açılışta saat ve tarih bende de öyle oluyor, ama o menüyü geçtiğnde saat ve tarih kendinde güncelleniyor.
    Ama bunun için saat ve tarih ayarlarında otomatik güncellemeleri açık tut.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz02

arkadaşlar tlf istiyorsanız bunu alacaksınız incelleyin hak vereceksiniz

Sony Ericsson Xperia X10

yanlış forumdasın evlat
  • otomatik guncelleme yaptım ama aynı SEN BATAR YAYI SOKUP TAKTIGINDA SIFIRLANIYORMU??
  • quote:

sesi cok kaliteli caldıgında sankı orkestra var cebınde wifi özelligine gelınce arkadaslar bende evde kullanıyorum yan dairede babam larda kablosus modem var zxzel marka telekomdan aldıgımız 2 dıs cekıyor nete gırıyorum uzak odalarda bulmuyor benım n78 telefonum var ayrıyeten o daha ıyı cekıyor 1 dıs farkı var yerıne gore degısıyor bzen n78 bulamıyor o buluyor anlıyacagınız sıze yeter artar bıle sonucda x6 bu boru degıl

çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

saat sorma sorunu nokianın yani symbianın kronik sorunudur abartma fazla

7 tane symbian'lı telefon kullandım böyle bir problemle karşılaşmadım bu problem Nokia'nın giriş sınıfı 1110,1112,1208 vs.model numaralı telefonlarında olan bir durum eğer X6'dada pili çıkartıp takınca saat ayarı soruyorsa bir problem var demektir,yazılımsal bir durum olabilir.
  • olmuyor olmuyor garantıye mı yolluyayım bataryayı sok ve tak eger cıkmazssa saat tarıh ben yolluyayım?
  • quote:

olmuyor olmuyor garantıye mı yolluyayım bataryayı sok ve tak eger cıkmazssa saat tarıh ben yolluyayım?

Mehmet arkadaşım;
    Üzme tatlı canını ya, Nokia'nın pek çok modelinde saat meselesi öyledir, keşke olmasa daha iyi ama...
    Bir arıza olmadığını söylüyorum, benim X6' da öyle.

Telefonun pilini ayda bir kere ya çıkarırısın, ya da çıkarmazsın
  • Arkadaşlar; bne de dün kullanmaya başladım Nokia X6' yı.

Dün akşamüzeri aldım, telefonun gece arızalı olduğunu farkettim. telefon kapandıktan sonra yeniden açlmıyordu. her seferinde 25-30 denemeden sonra tesadüfi bir şekilde açılabiliyordu.
    Tabii sabahı zor ettim. Ama aldığım siteyi tavsiye ederim. alalımbakalım.com diye bir site, Ankara'da çok ilgilendiler ve hemen yerlerine gittim, bakıp değiştirdiler.

- Ttelefonun çok kaliteli bir gçrüntüsü var. Ama metalik değil, E72 gibi ya da iPhone gibi değil. Çok hoş bir rengi var. 5800 gibi de plastik havası vermiyor. Hafifliği de çok güzel.

- Kapasitif ekran son derece başarılı. Hassasiyeti ve hızı süper., bazen köşelerdeparmaklarının kalınsa algılayamayabilir.

- Menüsü klasik symbian S60 işte, alışık olana çok rahat., ben windows mobile, android, iphone hepsini kullanmış biri olarak symbiandan asla vazgeçemiyorum.

- Telefonu alır almaz hemen yeni güncellemeler olduğunu farkettim. Yazılı m güncellemesi ve bazı programlar ekledi.

- İlk açtığımda quick office olmadığını gördüm ve çok gıcık oldum. ama neyse ki güncellemede geldi.

- Pili için her nekadar tam birşey söyleyemeyeceksem de ; windows mobille'lardan kesinlikle çok daha iyi.

- Ekranın gün ışığında görüntüsü biraz... zayıf. Son kullandığım telefon E72 idi nda daha kötü. Ama phıne ve Omnialardan kesinlikle kat be kat iyi.

- Normal ekran renkleri falan çok iyi.

- Arkadaşlar sesi inanılmaz, Zaten üzerinde iki adet hoparlör var. radyodan ya da üzik çalarından dışarı verdiği ses harika.
    kısaca ilk izlenimlerim bu kadar. İsteyen olursa telefon hakkında her türlü bilgiyi verebilirim..

• dostum msn eklermısın antihacker1985@hotmail.com sana sormak ıstedıgım seyler var
  • telefonun hayırlı ugurlu olsun dostum telı kaça aldın ankarada
  • quote:

dostum msn eklermısın antihacker1985@hotmail.com sana sormak ıstedıgım seyler var

Evdeki PC' ye hiç MSN kurmamıştım. 5-10 dk beklersen ok..
  • quote:

dostum msn eklermısın antihacker1985@hotmail.com sana sormak ıstedıgım seyler var

abi ne msn i yaa burdan sor da biz de okuyalım.
  • solıst kardes bazı seyler kafama takılmıstı onu sordum neyse hepsınde varmı saolsun arkadas yardımcı oldu senın x6 varmı?
  • divx oynatıyormu bu alet kendiliğinden..işlemcisi nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

divx oynatıyormu bu alet kendiliğinden..işlemcisi nedir.

İlk mesajda yazıyor zaten,

Özellikler:
    - 3.2" nHD (640x360px)
    - 32GB, 128 RAM
    - S60v5
    - 5MP, VGA@30fps, Çift LED
    - FM Radyo + RDS
    - 3G, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 3.5mm jack ve TV-out.
    - 111 x 51 x 13.8 mm
    - 122g
    - Yakınlık sensörü, Accelerometer
    - ARM 11 434 MHz
    - 1320mAh
  • müziği iyise müzikseverler içn tasarlanmış demkkı.
  • başındaki X, expressmusic manasında zaten bildiğim kadarıyla.
  • açıkçası symbian ın bu versiyonunu kullanmadım bilgim yok ve bilgim olmadığı için soruyorum. telefonun içindeki sözlükten memnun musunuz? kaç bin kelime var biliyor musunuz? benim için en önemli özelliklerden birisi budur.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.