Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar divx destegi yok ama core player programı sayesınde butun formatları rahat bır sekılde tam ekranda seyredebılıyorsunuz 700mb dosyası rahat acıyor kasmadan
  • altyazı da ayarlanabiliyor mu core player'dan?
  • http://www.gsmarena.com/nokia_x6-review-439.php

güzel bir inceleme mevcut.11 sayfa ve çok kapsamlı bir inceleme yapmışlar.gözatmanızda fayda var.
    Birde bu telefonu şu anda kullanan arkadaşlardan biri güzel bir inceleme yapsa çok daha güzel fikir edinebilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

altyazı da ayarlanabiliyor mu core player'dan?

quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13
    http://www.gsmarena.com/nokia_x6-review-439.php

güzel bir inceleme mevcut.11 sayfa ve çok kapsamlı bir inceleme yapmışlar.gözatmanızda fayda var.
    Birde bu telefonu şu anda kullanan arkadaşlardan biri güzel bir inceleme yapsa çok daha güzel fikir edinebilir diye düşünüyorum

arkadasım sen aklınımı yedın daha ne ıstıyorsun saten ekran 3,2 ınc bıde alt yazı olsa nasıl okuyacaksınya onuda sen denersın ben ızlemıyorum bu teleefon pc degıl:D blurayda oynatıyor

diger arkadasda daha ınceleme yetmemıs dıyor daha ne yapalım verdıgın sıte ingilizce senın ıcın tercumanlıkmı yapalım artık yeter alın gıttın ben gozu kapalı aldım kullanıyorum

• ne zamandır karar veremiyorum 3gs n97 x6 oku araştır forum forum
    bugun yeter dedim ve gittim x6 aldım 32 gb artık düşünme derdim yok genel itibariyle gerçekten güzel bir telefon daha sonra detaylı bişiler yazmaya çalışırım
    şimdi kurcalama zamanı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

altyazı da ayarlanabiliyor mu core player'dan?

quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13
    http://www.gsmarena.com/nokia_x6-review-439.php

arkadasım sen aklınımı yedın daha ne ıstıyorsun saten ekran 3,2 ınc bıde alt yazı olsa nasıl okuyacaksınya onuda sen denersın ben ızlemıyorum bu teleefon pc degıl:D blurayda oynatıyor

diger arkadasda daha ınceleme yetmemıs dıyor daha ne yapalım verdıgın sıte ingilizce senın ıcın tercumanlıkmı yapalım artık yeter alın gıttın ben gozu kapalı aldım kullanıyorum

Benim dediğimi anlamamışsınız.Anlamadan okumadan üstün körü yorum yapan insanlar çok ağrıma gidiyor.Ben ne demişim:
    11 sayfa inceleme var.Kapsamlı bir inceleme yapmışlar demişim değil mi.Yani ben 11 sayfayıda okumuşum değil mi?Bu kullandığım türkçe cümle daha nasıl açık anlatılır bilemiyorum ki!
    Demekki 11 sayfayı okudum diyorsam ben ingilizce biliyorum demektir değil mi!
    Sizden tercüme isteyen de yok!!!
    Kaldı ki google translate diye bir şeyde var.Bilmiyorum farkında mısınız!
    Halen anlamadıysanız demek istediğimi, ingilizce olarak da yazabilirim söylemek istediklerimi!!!
    Donanımhaberde gayet güzel incelemeler mevcut.Ve kullanan insanlar az da olsa resimli inceleme yapıyorlar.Bu incelemeler ya çok kapsamlı oluyor veya daha az kapsamlı olarak sadece görüş bildirmekle de sınırlı kalabiliyor.Bende bir arkadaşımız bu şekilde bir inceleme yaparsa, telefondan çok daha fazla bilgi edinilebilir dedim!
    quote:

ınceleme yetmemıs dıyor

Okuma yazmanız varsa yazdığım mesaja bir bakın,ben hiç böyle bir cümle kurmuş muyum!

• telefonun ekranı çizilmeye karşı dayanıklımı yani rahatmı çiziliyor çizilmiyormu
  • Kullanmadım fakat araştırdığım kadarı ile kolay çizilmiyormuş diğer modellere göre...
  • http://www maxicep c o m/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/core-player-s60v3-3rd-yeni-suru-m-yedi-farkli-skin-arayuz-303459.html
  • http://www maxicep com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/core-player-s60v3-3rd-yeni-suru-m-yedi-farkli-skin-arayuz-303459.html

arkadaslar ***olan yere maxicep yazın
  • Üç mesajdada başaramamışsın araya çizgi koyarak yazmayı dene
    Bu arada önceki mesajda yazmayı unutmuşum telefonu club nokia alsancakta(izmir) inceledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 3 Mayıs 2010; 3:05:02 >
  • 3 mayıs aksamı fiyatı acıklayacak arkadas ,
    belli oldumu acaba
  • bekliyoruz bakalım fiyatı
  • hadi bekleyelim bakalım
  • alalımbakalım fiyatı ....

İndirimli Fiyatı 611,86 TL+ KDV
    KDV Dahil: 722,00 TL
    Havale İndirimli: 707,56 TL
  • nerede bu ? hemen bugün gidip alayım
  • orası yine paralel ithalattır da, IRFUN4EVER akşam açıklar heralde kendi sitesinde de. çünkü toplantı ya da lansman ya da adı her neyse işte akşam olacakmış
  • IRFUN4EVER
    Uzaklaştırılmış
    4 gün cezanın 1 günü kaldı.

• kendi sitesinde açıklar o heralde.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.