Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çin'de mi?

nokia'nın resmi sitesinde yok böyle bir olay. senin dediğin ancak çakma çin malı X6'lardır.
  • 16-32 gb karşılaştırması

http://www.gold.com.tr/compare1/3a.asp?urunid=90414&urunid2=89835

edit 1: gold'un yapacağı karşılaştrımadan ne olur ki yarım yamalak özellikler yazılmış sanırsın ki 3310'la iphone kıyaslıyoruz
    edit 2: 32 gb comes with music'le gelecekmiş, 16 gb'de bu özellik yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza.BN. -- 3 Mayıs 2010; 23:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

edit 1: gold'un yapacağı karşılaştrımadan ne olur ki yarım yamalak özellikler yazılmış sanırsın ki 3310'la iphone kıyaslıyoruz
    edit 2: 32 gb comes with music'le gelecekmiş, 16 gb'de bu özellik yokmuş.

bence de.

nokia'nın kendi sitesine bakarsanız hiçbir fark olmadığını görürsünüz. tabi daha önce de dediğimiz gibi; hafıza, renkler ve comes with music denen dandik özellik dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

yurt dışında bu telefonun farklı renkleri 2gb hafızayla satışta. fiyat olarakta 16gb ve 32gb seçeneklerine göre oldukça uygun. bu telefon için 2gb hafıza bence yeter alacaklar çıktığında biraz acele etmesin bence.

Hafıza kartı girişi olmadığından 2 gb cıkarmazlar çakma haber bu :)
  • bu arada hala öğrenemedi fiyatını heralde. gerçi fiyatını öğrensek ne olacak, daha 1 hafta var çıkmasına muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

yurt dışında bu telefonun farklı renkleri 2gb hafızayla satışta. fiyat olarakta 16gb ve 32gb seçeneklerine göre oldukça uygun. bu telefon için 2gb hafıza bence yeter alacaklar çıktığında biraz acele etmesin bence.

Hafıza kartı girişi olmadığından 2 gb cıkarmazlar çakma haber bu :)

kusura bakmayın şimdi kontrol ettim çin malı nokia x6 ymış onlar.
  • Offf açıklansın artık da bir karar verelim. 1 aydır n97 mini ve x6 arasında karar veremedim. x6 yı görmeden de kararımı veremeyeceğim muhtemelen... sizce hangi telefon daha kullanışlıdır? n97 mini'nin kasası çok sağlam duruyor ve klavyesi çok hoşuma gitti. ama x6 nın da dotoğraftaki görünüşü çok güzel duruyor ve ekranı kapasitif... sizce hangi telefon?
  • bu bir konuda daha konuşulmuştu ve çoğu kişi X6 demişti. biraz daha bekleyin bence, iyice inceledikten sonra karar verirsiniz. sonuçta resmi olarak çıktıktan sonra daha çok kullanıcı alacak ve fikirler çoğalacak.
  • 489 Euro...
  • Nokia X6 16 GB Nokia resmi satış
    fiyatı 489 Euro olacak. Ayrıca 69
    lira aylık ödeme ile 1gb data
    paketi hafta sonu sms ve
    konuşma dahil 24 aylık sözleşme
    ile Turkcell'den alınabilecek. Müzik
    servisi ile birlikte satılacak telefon
    Turkcell İletişim Merkezlerinden
    satışa başlanacak.
    mob-i.mobi/2010/05/03/son-dakika-nokia-x6-16-gb-fiyati-aciklandi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Nokia X6 16 GB Nokia resmi satış
    fiyatı 489 Euro olacak. Ayrıca 69
    lira aylık ödeme ile 1gb data
    paketi hafta sonu sms ve
    konuşma dahil 24 aylık sözleşme
    ile Turkcell'den alınabilecek. Müzik
    servisi ile birlikte satılacak telefon
    Turkcell İletişim Merkezlerinden
    satışa başlanacak.
    mob-i.mobi/2010/05/03/son-dakika-nokia-x6-16-gb-fiyati-aciklandi/

489 Euro çok pahalı bence fiyat olarak. Ne CWM özelliği ne de sağladıkları dandik granti ve servis ağı umrumda. Ayrıca turkcell ile satışa sunulması güzel değil bence. 1656Tl ye denk geliyor fiyatı çoğu kişi için avantajlı bir paket olduğunu sanmıyorum bence nokia zarar edicek bu satış stratejisinden. 720 tl civarı ithalat ürünleri dururken gidip de onca para dökmek akıl karı gibi durmuyor...

• supriz olacak sasiracaksiniz demisti. ama boyle supriz oldu
  • ARKADAŞLAR AZ ÖNCE OKUDUĞUM TOM'S HARDWARE'IN İNCELEMESİNDE; BU TELEFONUN 16GB MODELİNDE "MULTITOUCH ÖZELLİĞİ YOK" YAZIYOR. EĞER BÖYLEYSE ANLAŞILDI ARADAKİ FİYAT FARKI.
    İnceleme Burda-->"Kaynak"
    Bu telefonu takip edenler bi incelesin...
    Bu arada bu telefon 1600liraya geliyosa () heralde n8 5000 liraya falan gelir...Arabayı rehin bırakır alırız...Hatta evi ipotek ettiririz... bu ne len

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola -- 4 Mayıs 2010; 2:47:57 >

• 489 Euro KDV dahil fiyatıysa gayet normal.

Nihayetinde X6, 5800 XM'in revizyondan geçirilmiş hali. Eee 5800 XM'in ilk piyasaya çıkış fiyatı da böyleydi.

Hayır ne bekliyordunuz? Şapkadan tavşan çıkmasını mı? Bahsettiğimiz marka NOKIA. Stratejisi yıllardan beri böyle. Bu telefonun 700-750 TL gibi bir fiyata piyasaya sürülmeyeceği aylar öncesinden belliydi ki ben de daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.
  • benim beklediğimden 100TL fazla çıktı fiyatı. 850 için normal diyordum ben. biraz beklemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

ARKADAŞLAR AZ ÖNCE OKUDUĞUM TOM'S HARDWARE'IN İNCELEMESİNDE; BU TELEFONUN 16GB MODELİNDE "MULTITOUCH ÖZELLİĞİ YOK" YAZIYOR. EĞER BÖYLEYSE ANLAŞILDI ARADAKİ FİYAT FARKI.
    İnceleme Burda-->"Kaynak"
    Bu telefonu takip edenler bi incelesin...
    Bu arada bu telefon 1600liraya geliyosa () heralde n8 5000 liraya falan gelir...Arabayı rehin bırakır alırız...Hatta evi ipotek ettiririz... bu ne len

bildiğim kadarıyla 32GB modelinde de multitouch özelliği yok.

• kimse tavşan çıkmasını beklemiyor ama 1000tl bu telefonun ederi degil....!
    haa nokia bu strateji ile caddede con con 3-5 kişiye satar ,onlarda zaten burda forum takip etmiyor...rasyonel tüketici degil ,sonunda akibeti 5800 gibi olur ,temmuzdan sonra N8 girer piyasaya ,X6 fiyatı düşer...günün sonunda niye SAMSUNG pazar payını genişletti dersiniz ....artık 3 kişiden 1 kişi Samung kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

489 Euro KDV dahil fiyatıysa gayet normal.

Nihayetinde X6, 5800 XM'in revizyondan geçirilmiş hali. Eee 5800 XM'in ilk piyasaya çıkış fiyatı da böyleydi.

Hayır ne bekliyordunuz? Şapkadan tavşan çıkmasını mı? Bahsettiğimiz marka NOKIA. Stratejisi yıllardan beri böyle. Bu telefonun 700-750 TL gibi bir fiyata piyasaya sürülmeyeceği aylar öncesinden belliydi ki ben de daha önceki mesajlarımda belirtmiştim.

Dediğin gibi 5800 ın revizyon edilmiş hali bu yüzden bu fiyat çok geldi aralarında kamera pikseli ve kapasitif ekrandışında fark yok resmen kopyaları bribirinin,kesinlikle yeni bir nesil veya model değil. Aslında NOKİA gibi bir marka için çok aşırı değil fiyat.Yine de 800-850 bekliyordum ama 960Tl ile çıktı.Tabii ki yüksek fiyatla çıkarması mantıklı çünkü fiyatı 3/5 aya düşecek ve 5800 gibi yolda yürüyen her 2 kişinin birinin elinde olacak =/ Almayı düşünüyordum . İster nokia shop dan olsun ister ithalat ürünü olsun her ikisini de alma imkanım var fakat arada 240 Tl kadar fiyat farkı var. 240Tl fiyat farkını karşılayacak bir üstünlüğünü göremiyorum.CWM benim için gereksiz.Genpa KvK garantisi zaten berbat hiç memnun değilim ve zaten şu var bir telefon arıza yaptıysa genellikle o telefondan bir daha randıman almak zorlaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BumpyBrick

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

489 Euro KDV dahil fiyatıysa gayet normal.

Dediğin gibi 5800 ın revizyon edilmiş hali bu yüzden bu fiyat çok geldi aralarında kamera pikseli ve kapasitif ekrandışında fark yok resmen kopyaları bribirinin,kesinlikle yeni bir nesil veya model değil. Aslında NOKİA gibi bir marka için çok aşırı değil fiyat.Yine de 800-850 bekliyordum ama 960Tl ile çıktı.Tabii ki yüksek fiyatla çıkarması mantıklı çünkü fiyatı 3/5 aya düşecek ve 5800 gibi yolda yürüyen her 2 kişinin birinin elinde olacak =/ Almayı düşünüyordum . İster nokia shop dan olsun ister ithalat ürünü olsun her ikisini de alma imkanım var fakat arada 240 Tl kadar fiyat farkı var. 240Tl fiyat farkını karşılayacak bir üstünlüğünü göremiyorum.CWM benim için gereksiz.Genpa KvK garantisi zaten berbat hiç memnun değilim ve zaten şu var bir telefon arıza yaptıysa genellikle o telefondan bir daha randıman almak zorlaşıyor.

Buna katılıyorum. Ayrıca 5800 XM'de kampanyaya gidilmesinin nedeninin X6'yı bu fiyattan piyasaya sürmek olduğunu yine daha önceden söylemiştim. 580 XM'in fiyatı bir anda 250-300 TL civarında düşürüldü. Nedenini kutu içeriğini azaltma olarak gösterdiler. İyi de o kutu içeriğini yan sanayi de ola maksimum 75 TL'ye zaten temin edebiliyoruz.

Ben de şu an 5800 XM kullanıcılarının X6'ya geçmesi için bir neden göremiyorum. Sadece kapasitif ekran farkı ve derli toplu bir kasa yapısı var. İşlemci, işletim sistemi, menü yapısı 5800 XM ile aynı. "5 MP kamerası var." demeyin; cep telefonu kameralarını kaale almam.

5800XM veya onun gibi bir NOKIA telefon almayı düşünenlere ise X6'yı tavsiye ediyorum. Tabii şimdi değil. Tahminimce N8 çıktıktan 1 ay sonra kadar. O zaman X6'nın fiyatı maksimum 750-800 TL seviyelerinde olacak.

• 5800 2 seneye yakın satışta.Hatırlarsanız onunda ilk zamanlar fiyatı n700lere yakındı.x6da zamanla 500lere kadar düşer.Ama bu hemen olmaz.En az 2 sene beklemek ve bu teefonun çokça satılması gerekiyor bana göre.
    tasarım ve kullanışlılık açısından oldukça iyi görünüyor.
    5230 çok plastik.5800 da çok kaba idi.Bu model tasarım açısından samsunga yaklaşa model olmuş.Özellikleri de cabası.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.