Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mail attım bu akşam bakalım yarın sabah cevap verirler
  • şimdi alalımbakalım.com'dan alınan x6'da comes with music var mi yok mu applause kontrol edebildin mi?
  • 5800 dan x6 ya geçenlere sorum var

arkadslar t9 da msj yazarken kasma filan olmuyor degil mi ?

kulaklıkla müzik kalitesi 5800 dan iyi midir kotu müdür aynımıdır?

5800 ın ekran kalitesi bence düşük yani 5530 un cok canlı renkleri vardı ama 5800 da daha donuktu bu x6da nasıl?

şarjı 5800 a göre nasıldır gerçi pil güçleri aynı ama ...

kamerası 5mp diyorlar ama 5800 ın kamerasına göre bi kıyas yapabilirmisiniz(resim koymayın ugrasmayın yani kişisel yorumunuz daha iyi olur)

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydem29

quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

dun media marktte denedim ekranı guzel ama aynı anda iphoneye baktım. hassasiyet olarak iphone farkı var maalesef. artık iphone ne kullanıosa anlamadım bu kadar :)

ıphone ekranın patentını aldı multıtouch...onun kadr mutıs bı ekran beklememek gerek :)
    sanırım yaz sonunda x6 alıcm :)

Multitouch çoklu dokunum patenti benim bildiğim ve gene patenti Apple a ait değil. Multi-Touch teknolojisi Tayvan merkezli Elan Microelectronics şirketine ait.

Yıl 2006.
    http://www.youtube.com/watch?v=89sz8ExZndc&feature=player_embedded

Hatta apple a patent davası açıldı ama sonucunu bilmiyorum

Ayrıca kapasitif ekran la da bağdaştırılmamalı. Kapasitif ekran teknolojisi de ayrıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

hepsiburada'da ilk çıktığında 1050 TL idi, sonra 920 şimdi ise 903 oldu :)

kamerası n82 ile karşılaştırılamaz

Vatan'da 19 Mayıs'a ithafen yüzde 19 indirim var tüm ürünlerde. 861TL'ye geliyor cihaz, bilgilerinize...
    http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_x6_black-x6-cep-telefonu-16-gb-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=45759

• quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

quote:

Orijinalden alıntı: emrah86

nakit 750 ye bırakyrum istyen özelden msj atsın

sıfırı 700 tl ve kredi kartına taksit imkanıda var. telefonun 2. el ise 450 vereyim nakit.

sıfırı nerde 700 tl arkadşm telfn 9 günlk içme sinmedi sadce o yüzden stmk istyrm
    klasik nokia bildğn
  • biraz daha bekleyip 3-4 ay fiyatı düşünce bunumu alsak 5800 almayı düşünüyorumda ??? tam 5800 alcam bu telefon ilgimi çekti
  • 5800 kullanıp x6 ya geçen awrkadsların hepsi hiç bi fark yok boşuna x6 almayın diyorlar
    bence onu da gözden geçirmek lazım
  • herkes 5800 alıyor e250 gibi oldu ben biraz daha bekleyip fiyatının 600 tl civarlarına düşünce almayı düşünüyorum bence tipi bile yeter
  • 5800 kullananlar n8'e gecmeli
    5800 almayi düsünenler kesinlikle x6'ya yönelmeli
    not:tabi bütce müsaitse!
    Ama bence n8 beklenmeli degisiklik ariyorsaniz!
    Degisiklik namina x6 sizi tatmin etmeyebilir ama x6yi kapali bi sekilde dünya gözüyle gördüm güzel tipi var genede karar sizin hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 19 Mayıs 2010; 12:56:10 >
  • bu telefonun kalemi yokmudur yav sadece elimizlemi kullanabiliyoruz eğer öyleyse çok kötü ya
  • evet sadece elinle kullanıyosun kalemin olması daha iyi olurdu.. Nette gezerken küçük yerlere tıklamak zor oluyo mesela face te giriş e basmak zor oluyo yada mynette menülerde seçme yapmak .. !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

quote:

nakit 750 ye bırakyrum istyen özelden msj atsın

sıfırı 700 tl ve kredi kartına taksit imkanıda var. telefonun 2. el ise 450 vereyim nakit.

sıfırı nerde 700 tl arkadşm telfn 9 günlk içme sinmedi sadce o yüzden stmk istyrm
    klasik nokia bildğn

http://www.birnumaram.com/urun/nokia-x6-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.3.9
    http://www.alalimbakalim.com/urun/nokia-x6-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.79
    http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=51068&ref=akakce&v=1.14.3

2 günlükte olsa 2. el anlıyorum ama piyasa böyle 5800 da çok iyi satıldı ama 2. el piyasası ölü

• Arkadaşlar X6 ile facebook ve youtube ye sorunsuz erişim sğalanıyor mu ve her ikisindede videolar sorunsuz olarak izlenebiliyor mu ?
  • bu telefon 800 TL edermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

bu telefon 800 TL edermi

kesinlikle hayır.. 100-200 daha koyar N97 mini alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatcamgoz

Arkadaşlar X6 ile facebook ve youtube ye sorunsuz erişim sğalanıyor mu ve her ikisindede videolar sorunsuz olarak izlenebiliyor mu ?

youtube dns ayrla değşrse gireblrsn ama face tki videolar 10 üzerndn 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatcamgoz

Arkadaşlar X6 ile facebook ve youtube ye sorunsuz erişim sğalanıyor mu ve her ikisindede videolar sorunsuz olarak izlenebiliyor mu ?

youtube dns ayrla değşrse gireblrsn ama face tki videolar 10 üzerndn 10
  • ya ben 5800 dan cok memnunum özellikler filan bakımından ekran genişligi bakımından fakat tasarımını hiç begenmiyorum belki herkeste oldugu içindir
    o yüzden şu x6 biraz daha düşse bide kvk genpa kapsamında olsun alacam mutlaka.
    hernekadar nokia sorunlu da olsa çözmek ugrasmak zevkli oluyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empathica

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

bu telefon 800 TL edermi

kesinlikle hayır.. 100-200 daha koyar N97 mini alırım...

n97 mini ? ben x6 kullanıcısıyım n97 miniyide inceledim x6 daha iyi
    ayrıcal n97 minide kapasitif ekran yok hafızası düşük bunun dışındaki özellikleri aynı

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.