Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psikopak

hepsiburada'da bitmiş X6

Bu ürün geçici bir süre temin edilememektedir.

hepsiburadada kaç paraya satıldı x6 ve nasıl bi garanti veriyorlardı arkadslar ?

bide arkadslar telefonun camerası nasıl bişey ya misal n82 gibi iyi mi yoksa 5800 ın cok hafif daha iyisi mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysertac -- 16 Mayıs 2010; 19:55:08 >
  • hepsiburada'da ilk çıktığında 1050 TL idi, sonra 920 şimdi ise 903 oldu :)

kamerası n82 ile karşılaştırılamaz
  • nokia komik olmaya başladı,,,uzun zamandır beklenen şu koskoca x6 samsung jet in dahi eline su dökemez halde şaşırtıcı ...
  • hepsiburadanın stoklarında biticeğini zannetmiyorum kimse 1 milyar vermez çünkü muhtemel fiyatın yüksek olduğunun onlarda farkında toptancıyla bir sorun olmuştur
  • olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipergts

hepsiburadanın stoklarında biticeğini zannetmiyorum kimse 1 milyar vermez çünkü muhtemel fiyatın yüksek olduğunun onlarda farkında toptancıyla bir sorun olmuştur

en basında da herkes söyledi bu telefonun ederi 700-750 tl ,grey olursa daha bile ucuz olmalı , simdi yakaladıklarına satıyorlar ... bu fiyat etmez
  • dun media marktte denedim ekranı guzel ama aynı anda iphoneye baktım. hassasiyet olarak iphone farkı var maalesef. artık iphone ne kullanıosa anlamadım bu kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

dun media marktte denedim ekranı guzel ama aynı anda iphoneye baktım. hassasiyet olarak iphone farkı var maalesef. artık iphone ne kullanıosa anlamadım bu kadar :)

ıphone ekranın patentını aldı multıtouch...onun kadr mutıs bı ekran beklememek gerek :)
    sanırım yaz sonunda x6 alıcm :)
  • Bakırköy'de cama 748 tl yazmışlardı.Edo'nun yanındaki teleofoncuda.
  • nokia shop tan geçen hafta satın aldım 899 TL

comes with music le ilgili bir sorunum var henüz çözülmedi, yurtdışı forumlarda da benzeri sorunlar tartışılmış :

telefondan turkcell internet ile şarkı indirebiliyorum
    telefondan wirelless lan ile şarkı indirmeye başlayıp her seferinde takılıyor, çok nadir 1-2 şarkı iniyor
    pc den ovi player içinden wirelles ile indirmeye çalışınca download başlıyor 1mb e ulaştığında, baştab başlıyor, sonra indirme başarısız yazıp diğer şarkıya geçiyor

bu sorunu yaşayan oldu mu ?
  • X6'yı sizce Turkcell Kontratlı mı almak daha mantıklı yoksa tek mi? Ayrıca arka kapağın oynamasıyla ilgili bir sorun duydum, kullananlarda bu sorun var mı ? Telefonun hızı nasıl... Bir tuşa basıldığı zaman, hemen işleme geçiyor mu, yoksa bekletiyor mu biraz? Son olarak da şunu öğrenmek istiyorum... Mesaj klavyesi nasıl ? Telefonu yan tutma zorunluluğu gibi bir şey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sovereign1983 -- 17 Mayıs 2010; 22:03:02 >
  • Arkadaşlar arayan kişinin görüntüsü tam ekran çıkıyor mu acaba?çok merak ediyorum ona göre almayı düşünüyorum bu telefonu yoksa samsung modellerine yöneleceğim teşekkür ederim.
  • telefon benim çok hoşuma gitti dokunmatiği iphone la kafa kafaya, çok da güzel duruyo
  • Offf arkadaşlar bugün başıma çok kötü bişey geldi Telefon elimden kaydı ve direk mermere düştü kapağı falan fırladı.. Alıp elime baktığımda ekranın sağ tarafı açık duruyodu tuş kilidi tuşu basmıyo takılı duruyo.. Ayrıca sağ üst köşede göçme var offfffffffffffffff

Telefonu elimden düşürdüm yani bu garantiye girermi kabul ederlermi?? Telefonu kullanamıyom şu an tuş kilidi tuşu çalışmadığı için ekran kapanınca açmak için bataryayı söküp takmak zorundayım.. Garantiye girse bile aslında normal bi telefoncuda halledebilir sorunu.. Sizce garantiye yollayıp 1 ay falan bekleyimmi normal telefoncuya götürüpmü yaptırayım yardım edin lütfen

• ^ Öncelikle geçmiş olsun.

Benim de bir iki sorum olacak. N79'da çıkan problemlerden dolayı satıp bunu almaya karar verdim. Alalımbakalım.com'da 700 tlye kadar inmiş. Bu site hakkında yorumlarınız nedir? Güvenilir mi? Ürünler paralel ithalat mıdır yoksa kvk genpa vs garantili mi?
    Bi de kamerada ekranda dokunduğumuz yere focusluyo mu?

http://www.alalimbakalim.com/urun/nokia-x6-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.18.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFatal -- 18 Mayıs 2010; 9:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFatal

^ Öncelikle geçmiş olsun.

Benim de bir iki sorum olacak. N79'da çıkan problemlerden dolayı satıp bunu almaya karar verdim. Alalımbakalım.com'da 700 tlye kadar inmiş. Bu site hakkında yorumlarınız nedir? Güvenilir mi? Ürünler paralel ithalat mıdır yoksa kvk genpa vs garantili mi?
    Bi de kamerada ekranda dokunduğumuz yere focusluyo mu?

http://www.alalimbakalim.com/urun/nokia-x6-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.18.4

Birincisi siteyi kesinlikle tavsiye ederim. Ben de oradan aldım ve çok ilgililer. neredenaldin.com sitesine girersen şikayet ve memnuniyet forumunu görürsün.
    Garantileri paralelel ithalat.
    Kamerasında otofokus özelliği var.

• Peki senin telefonla CWM geldi mi yoksa gelmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sovereign1983

X6'yı sizce Turkcell Kontratlı mı almak daha mantıklı yoksa tek mi? Ayrıca arka kapağın oynamasıyla ilgili bir sorun duydum, kullananlarda bu sorun var mı ? Telefonun hızı nasıl... Bir tuşa basıldığı zaman, hemen işleme geçiyor mu, yoksa bekletiyor mu biraz? Son olarak da şunu öğrenmek istiyorum... Mesaj klavyesi nasıl ? Telefonu yan tutma zorunluluğu gibi bir şey var mı ?

arka kapakla ilgili bir sıkıntı yaşamadım
    plastik kalitesi çok başarılı
    bazı işlemlerde bekletebiliyor, hızlı bir telefon değil bence
    tam Q klavye için ekranı yatay tutmak şart
  • quote:

Peki senin telefonla CWM geldi mi yoksa gelmedi mi?

CWM (???)
  • quote:

Orijinalden alıntı: applause

quote:

Peki senin telefonla CWM geldi mi yoksa gelmedi mi?

CWM (???)

come with music
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.