Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kimse çamur atmasın kasası harıç mükemmel bir makina 1 hafta oldu tık demedi hala ,her güzelin kusuru vardır... 5800 yanında pık yemiş bence

Bir arkadaşımla beraber Navigasyonu acdık X6 9 tane uydu bağlantısı 5800 3 tane buldu!! haa aksılıkler olmuyor degıl bı ara gorusme yaparken sesı kenardan kısıyım dedım takıldı bı kerede tuş kılıdınden cııkaramadım :) telefon kılıdı yanı rakamlar basmadı ama duzeldı hemen kendılıgınden...

Sorularınıza cevap vermeye calısırım

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 13 Mayıs 2010; 21:38:14 >
  • hellboy_7 sende sanalreyonumdan almıştın demi?? senin kutunun kenarındaki beyaz nokia bantı açıkmıydı değilmiydi?? Birde kutundan garanti belgesi çıktımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Arkadaşlar kimse çamur atmasın kasası harıç mükemmel bir makina 1 hafta oldu tık demedi hala ,her güzelin kusuru vardır... 5800 yanında pık yemiş bence

Bir arkadaşımla beraber Navigasyonu acdık X6 9 tane uydu bağlantısı 5800 3 tane buldu!! haa aksılıkler olmuyor degıl bı ara gorusme yaparken sesı kenardan kısıyım dedım takıldı bı kerede tuş kılıdınden cııkaramadım :) telefon kılıdı yanı rakamlar basmadı ama duzeldı hemen kendılıgınden...

Sorularınıza cevap vermeye calısırım

saygılar

Kasasının kötü yanı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

Kasasının kötü yanı nedir?

Valla bu gün Cevahir de inceleme fırsatım oldu. Kasası öyle dandik falan değil. Millet bakıyor aaaa plastik diye hemen kalitesiz oluyor. İşte o plastik değil. Ne telefonlar gördüm metal kasa ama boya dökülür çizilir falan.

Arkadaşın hariç dediği kısım ise şudur herhal. Arka kapağın altı boş gibi sanki. Yani biraz fazla bastırırsan içeri esniyor ama onun da bir nedeni vardır muhakkak diyelim. Ekranı başarılı diyebiliriz ama açıkçası 5800 dan çok üstün değil ki zaten fiyatı da bunu açıklar. Kamera farkı ve 16GB dahili hafıza.

Şu an 5800 ı garantiye verip parasını mı alsam diyorum. Ama o kadar da geliştirme yapıldı ya telefonda.

• Kasası bencede dandik değil hatta çok kaliteli bir kasası var sadece kilit tuşu oynuyor.. Telefonu eline alınca hissediyonuz kalitesini..

Ben şimdi telefonun ekranındaki bantı çıkardım ve onu futbolcu çıkartmalarının yapıştırıldığı beyaz kaygan kağıtlardan birine yapıştırdım.. Masanın üstüne koyup üstüne parmağımla sertçe bastırıp üstündeki işaretleri sildim ve tekrar geri yapıştırdım.. Şu an ekranda bant olduğu belli değil vede çok güzel çalışıyor dokunmatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmrn35

Kasası bencede dandik değil hatta çok kaliteli bir kasası var sadece kilit tuşu oynuyor.. Telefonu eline alınca hissediyonuz kalitesini..

Ben şimdi telefonun ekranındaki bantı çıkardım ve onu futbolcu çıkartmalarının yapıştırıldığı beyaz kaygan kağıtlardan birine yapıştırdım.. Masanın üstüne koyup üstüne parmağımla sertçe bastırıp üstündeki işaretleri sildim ve tekrar geri yapıştırdım.. Şu an ekranda bant olduğu belli değil vede çok güzel çalışıyor dokunmatik

naaptın naptın????

onun dışında sanalreyonum'da 682 tl'ye düştü.

Önümüzdeki ay babalar günü, Nokiciler gene yapar bii kampanya, bekleyelim diyorum ısrarla :)
  • o üstündeki bantın üstündeki simgeleri sildim şimdi bant var üstünde ama yok gibi cam çizilmiyo :D

hellboy cvp ver artık bana
  • Telefınu yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım.
    Kasa kalitesinde bence de bir problem yok, ama arka kapak konusunda ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum, biraz gevşek. Ancak pil üzerine bir kartvizit kesip koydum ve şu anda o gevşeklik hissedilmiyor.
  • Ben tel. tanıtımı için japonların yaptığı bi video da izlemiştim,arka kapağın gevşek olmasının sebebi bu telefonun bir eğlence ve müzk telefonu olması ve biraz gençlere dönük bir telefon olmasından dolayı diye tanımlamışlardı.Hatta arka kapağı çıkarıp sağa sola bükerek kırılmadığını,dayanıklı esnek bir malzemeden yapıldığını kanıtlamıştı.Bu yüzden arka kapaktaki esneklik bir kusur değil,aksine telefonun korunmasını amaçlayan bir uygulama.
  • Sizdede telefonu ilk açtığınızda sadece İstanbul ve ankara seçeneklerimi vardı yaşadığınız şehirler için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyn__

Ben tel. tanıtımı için japonların yaptığı bi video da izlemiştim,arka kapağın gevşek olmasının sebebi bu telefonun bir eğlence ve müzk telefonu olması ve biraz gençlere dönük bir telefon olmasından dolayı diye tanımlamışlardı.Hatta arka kapağı çıkarıp sağa sola bükerek kırılmadığını,dayanıklı esnek bir malzemeden yapıldığını kanıtlamıştı.Bu yüzden arka kapaktaki esneklik bir kusur değil,aksine telefonun korunmasını amaçlayan bir uygulama.

Arka kapağı pili takmak için ilk açtığımda ben de korkmuştum, çabuk kırılabilir bir malzeme diye. Ama gerçekten çok esnek. Bu da telefonu koruyucu bir unsur.
    Ama benim arka kapakta bahsettiğim şey esneklikten ziyade gevşeklik. Kapak alt-üst eksende yaklaşık yarım milimetrelik oynama gösteriyor.

• quote:

Sizdede telefonu ilk açtığınızda sadece İstanbul ve ankara seçeneklerimi vardı yaşadığınız şehirler için?

Telefon ilk açıldığında Ankara ve İstanbul seçeneğinden fazlası yoktu. Ama bunu sadece saat ayarı için soruyor, Ankara ya da İatanbul omasının önemi yok. Önemli olan; GMT +2.
  • hepsiburada'da bitmiş X6

Bu ürün geçici bir süre temin edilememektedir.
  • Hmss bende gps için falan sanmıştım :D o alt üst oynama bendede yapıyo yarım milim alttan basınca kapağa hafif yukarı çıkıyo ama kasıtlı basınca oluyo.. Kullanırken olmuyo yani..

Peki sizde yandaki tuş kilidini açma tuşu gevşekmi yani telefonu böle sallayınca sallanıp ses çıkarıyomu yoksa sertmi?
  • quote:

Hmss bende gps için falan sanmıştım :D o alt üst oynama bendede yapıyo yarım milim alttan basınca kapağa hafif yukarı çıkıyo ama kasıtlı basınca oluyo.. Kullanırken olmuyo yani..

Peki sizde yandaki tuş kilidini açma tuşu gevşekmi yani telefonu böle sallayınca sallanıp ses çıkarıyomu yoksa sertmi?

Tuş kildinde gevşeklik; kullanımda bir boşluk hissediliyor ama, sallamakla falan olan bir gevşeklik yok. Screen Lock programını kurduğumdan tuş kilidini hiç kullanmıyorum zaten.
  • o nasıl program ne işe yarıyor
  • Telefon istediğin sürede kilitleniyor. Açmak için sağdaki tuş kilidine ya da alttaki üç düğmeden herhangi birine basınca ekran ışığı yanıyor, kildi açmak için iphone gibi ekranda sürüklüyorsun.
  • Bu telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak arayan görüntüsü tam ekran mı yoksa minnacık bi görüntüsümü var e 71 telimde oldugu gibi? harici fll sürüm programda bulamadım imei verip sertifika almak istemiyorumda bu özelliği olması benim için önemli.bir de hepsiburada da tel fiyatlarının çok düştüğünü g,rdüm kafam karıştı n97 mini htc ler de 999 gibi fiyatlara düştü x6 ya alternatif olabilecek cok telefon var siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
  • Daha denemedim telefon görüntüsünü ben ama bence önemli bir özellik değil ismi yazması yetiyo isimden tanıyom :) Zırt pırt aranan biride deilim genelde mesaj gelir :D
  • Screen lock programını nerden bulabilirm yardımcı olurmusunuz?Bende yandaki tuşu kullanmak istemiyorumda :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.