Yeni bir sorun.. Kulaklık üzerindeki tuşlar çalışmıyor ileri geri alma ses arttırıp azaltma falan.. Ayrıca beyaz kulaklık üzerinde Nokia yazısı yazmıyor hiç biryerinde?? Acaba benim aldığım ürün emitasyonmu
Orjinal oldugunu nasıl anlıcam ayrıca kayıtlımı değilmi onu nasıl anlıcam yardım edin lütfen
o tuşların çalışması için aksesuar ayarlarından muzik kulaklığını seç çalışır dostum .
ovi music ne gerekse bosuna masraf
bu telefonda multi touch özelliği var mı yok mu? bir de telefonu alanlar kmrn35'in sorunlarına dikkatli bakarsa iyi olur. çünkü bu telefondan soğumak istemiyorum ya :)
bugün aldığım x6 ya biraz önce son yazılımı attım Nokia Ovi Suiteden işin saçma yani türkçe yok bu versiyonda hatta ingilizce dışında hiç bi dil yok sonra versiyonunda eski veryiosununda varda neyapmalıyım -.-
Dostum 200tl için grey ürün almana değmezdi bence... Bu kadar çok sorun varken herşeyden öncesi telefon kullanılmış bir telefonken (büyük ihtimalle birinin iade ettiği ürünü sana yollamışlar) ben senin yerinde olsam kesinlikle telefonu iade ederdim.
bu cihazla ilgili bir sorum olacak.opera mini kurup kullanan arkadaslar,kullanırken 5800 gibi zorluk cekıyormu yoksa iphone gibi takılmadan sayfalarda rahatca dolasılıyormu.
Pişmanım aldığıma bimekstede çıkmış keşke bekleseydim off allahım benim aldığım fiyata düşcek 1 hafta sonra 800 tlye aldım :(...
Birde perosma son yazılımı nasıl attın ve ne değişti yardım edermisin??
Bazı sorunları çözdüm kalanlara yanıt arıyorum :(
2-) İçinden kutunun garanti belgesi çıkmadı 4-) Kullanma klavuzu türkçe değil 5-) Şarj aleti ve kulaklıklar kapalı poşette değil açık poşetteler. 8-) Haritalar a tıkladığımad bulunduğum yeri göstermiyor çıkmıyor?? 9-) Telefonu ilk açtığımda bulunduğum şehri sordu sadece Ankara ve İstanbul vardı izmir yoktu? 10-) Bazı şeyleri geç açıyor ve bazı yerleri açarken eski sayfadan görüntü kalıyor kasıyor gibi??
Grey ürün alanlarda varmı bu sorunlar???
quote:
Orijinalden alıntı: kmrn35
Pişmanım aldığıma bimekstede çıkmış keşke bekleseydim off allahım benim aldığım fiyata düşcek 1 hafta sonra 800 tlye aldım :(...
Birde perosma son yazılımı nasıl attın ve ne değişti yardım edermisin??
Baya fark etti hızı dostum kutudan çıkan usb kabloyla pc ye bağladım sonra Nokia Ovi Suiteyi yükledim ki kutuda DVD si var yoksa bile nokianin sitesinden Indir Ovi sutiede diye sonra orda günceleştirmeler var hem Telefon hemde suite için önce suiteyi güncelleştir sonrada telefon için olanları dostum .
quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
bu cihazla ilgili bir sorum olacak.opera mini kurup kullanan arkadaslar,kullanırken 5800 gibi zorluk cekıyormu yoksa iphone gibi takılmadan sayfalarda rahatca dolasılıyormu.
Ben opera mobile kullanıyordum,ancak dün tel. kendi kendine güncelleştirme var 15 mb. yapmak istermisiniz dedi.Güncelleştirmeyi yaptım.Artık operaya gerek kalmadı çünkü kendi tarayıcısından çok hızlı bir şekilde bütün sitere giriyor hemde en ufak takılma olmadan.Aveanın 3g si ile bağlanmama ragmen hız fena deil.Ayrıca tr dil seçeneği yok demişler,valla benimkinde var zaten dil tr idi güncelleştirme sonrası yine tr kaldı.Ayrıca quickoffice falan yeni program geldi 2 tane.
@kmrn35
-benimde kullanım klavuzum tr deil sorun olmaz -takılmalar için yazılım güncelle inanılmaz hızlanıyor. -kulaklık poşeti falan zaten önemli değil ama alet içine sinmediyse ve iade imkanın varsa geri iade et bence madem kullanılmış diyorsun.
arkdşlar bende alalı bi hafta olmadı ama kameramda problem var yalnz bu sürekli bi problem değil ama düzltmk için kapatp açtktan sonta mutlaka belli bi süre sonra tekrarlıyor problem şu: kamerayı açtğm zman ekran siyah görntü yok ama dğer sekmeler görnmkte ayrlar yapılablyr sadce kullanlar bilir seçenkler yazısı çıkmyo onun dışnda video moduna geçblyrm ışık ayrı flaş vs.bunlar yapılablyo ama görntü yok açp kaptyrm problem düzelyr geçen millete hava atym derkn rezil oldum resm çekckyim derken aynı problem oldu ve bu nsl tlfn ilk günden bölemi yapyo nidalaryla karşılştm nolur bi çareee
quote:
Orijinalden alıntı: noyn__
quote:
Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi
Ben opera mobile kullanıyordum,ancak dün tel. kendi kendine güncelleştirme var 15 mb. yapmak istermisiniz dedi.Güncelleştirmeyi yaptım.Artık operaya gerek kalmadı çünkü kendi tarayıcısından çok hızlı bir şekilde bütün sitere giriyor hemde en ufak takılma olmadan.Aveanın 3g si ile bağlanmama ragmen hız fena deil.Ayrıca tr dil seçeneği yok demişler,valla benimkinde var zaten dil tr idi güncelleştirme sonrası yine tr kaldı.Ayrıca quickoffice falan yeni program geldi 2 tane.
@kmrn35
-benimde kullanım klavuzum tr deil sorun olmaz -takılmalar için yazılım güncelle inanılmaz hızlanıyor. -kulaklık poşeti falan zaten önemli değil ama alet içine sinmediyse ve iade imkanın varsa geri iade et bence madem kullanılmış diyorsun.
Dostum hangi versiyon var sende bende şu en son Nokia Ovi Suiteden yaptiğim 20.00.05 var ve bunda ingilizce yok sürüm böyle siyah menüler falan sadece ingilizce ve polika dili var bi daha yükledim yazıılımı tekrar indirdi 134 mb ama türkçe yok yinede tekrar mi yüklesem napsam ...
quote:
Orijinalden alıntı: kmrn35
Arkadaşlar telefonu şimdi aldım almaz olaydım
1-) Telefonun kutusu açılmış jelatin bant açılmış kullanılmış gibi 2-) İçinden kutunun garanti belgesi çıkmadı 3-) Kalem çıkmadı 4-) Kullanma klavuzu türkçe değil 5-) Şarj aleti ve kulaklıklar kapalı poşette değil açık poşetteler. 6-) Wireless facebooka bağlanmıyor 7-) Dokunmatik biraz geç algılıyor 10 kere tıklamam gerekiyo 8-) Haritalar a tıkladığımad bulunduğum yeri göstermiyor çıkmıyor?? 9-) Telefonu ilk açtığımda bulunduğum şehri sordu sadece Ankara ve İstanbul vardı izmir yoktu? 10-) Bazı şeyleri geç açıyor ve bazı yerleri açarken eski sayfadan görüntü kalıyor kasıyor gibi?? 11-) ABİ ŞİMDİDE TELEFONU KAPATIP AÇTIM ŞEBEKE ÇEKMİYO ŞEKEBE SORUNU VAR.. NAPCAM BEN?
BU telefonu kullananlar maddelere göre cevap verebilirmi sizinkinler nasıl?
1- ??? 2- Faturası varsa garanti belgesine gerek yoktur, sadece aldığın siteden garantinin hangi firmaya ait olduğunu öğren. 3-Kapasitif ekranlarda kalem yoktur 4-Paralel ithalatlarda genellikle olmuyor, internetten indirebilirsin 5-Ben aldığımda poşettelerdi. 6-Facebook bende de bağlanmamıştı, sanırım reis-i eagles sitesinden indirdiğim facebook sorunsuz çalışıyor 7-İlk kullanmaya başladığımda ben de zorlanmıştım. Alışınca ve ekrandaki koruyucuyu çıkartırsan dokunmatiğinin iyi olduğunu göreceksin. 8-9-GPS kullanman için öncelikle haritaları pc suite ile yükle ilk bağlantıyı mutlaka açık havada dene ve 5-6 dk bekle. Sonraki bağlantılar 3-5 saniyede gerçekleşiyor 10-Yazılım güncelleştirmesi ile sorun ortadan kalkıyor 11-???
quote:
Orijinalden alıntı: Perosma
bugün aldığım x6 ya biraz önce son yazılımı attım Nokia Ovi Suiteden işin saçma yani türkçe yok bu versiyonda hatta ingilizce dışında hiç bi dil yok sonra versiyonunda eski veryiosununda varda neyapmalıyım -.-
Ben telefonun kendisinden yazılım güncellemesini yaptığımda hem türkçe hem de ingilizce vardı
quote:
Orijinalden alıntı: applause
quote:
Ben telefonun kendisinden yazılım güncellemesini yaptığımda hem türkçe hem de ingilizce vardı
Bilgisayara bağlayarak yapmadınız mı siz wierlessle falanmı direk telefondan internete girerkmi yaptınız siz ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: applause
quote:
Bilgisayara bağlayarak yapmadınız mı siz wierlessle falanmı direk telefondan internete girerkmi yaptınız siz ?
Wireless ile yaptım. telefonun kendi menüsünde yazılım güncellleştirmeleri var. Oradan girersen direk sende olmayan yazılımları yüklüyor.
applause soruların için teşekkürler.. şimdi işim var çıkmak zorundayım eve geldiğimde güncelleştirmeleri yapcam inş dediğin gibi soru ndüzelir
birde ben netten 808 tlye 12 taksite aldım.. bimekste 918 tl 12 taksit.. 100 tl fazla verip keşke bimeksten alsaydım lanet olsun off off offffffffffffffffffff
quote:
Orijinalden alıntı: emrah86
arkdşlar bende alalı bi hafta olmadı ama kameramda problem var yalnz bu sürekli bi problem değil ama düzltmk için kapatp açtktan sonta mutlaka belli bi süre sonra tekrarlıyor problem şu: kamerayı açtğm zman ekran siyah görntü yok ama dğer sekmeler görnmkte ayrlar yapılablyr sadce kullanlar bilir seçenkler yazısı çıkmyo onun dışnda video moduna geçblyrm ışık ayrı flaş vs.bunlar yapılablyo ama görntü yok açp kaptyrm problem düzelyr geçen millete hava atym derkn rezil oldum resm çekckyim derken aynı problem oldu ve bu nsl tlfn ilk günden bölemi yapyo nidalaryla karşılştm nolur bi çareee
YOKMU YARDIMCI OLUCAK Bİ BABYİĞİTT
aslinda urunun giris fiyati 900 arti ovimuzik hediyesi. paraleller de bundan ucuzladilar. ew e gelsin de kurcalayalim