Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , alalimbakalim sitesinden almaya karar verdim zira ofisleri ankarada siteden ödeme yapip gidip elden almayı planlıyorum bu siteden alan bi arkadaşımız vardi dediğine göre iyi ilgileniyorlarmış , alalımbakalımda x6 lar hangi firma garantili acaba ve ben ordan alicam 720 tl ye sizin tavsiye ettiğiniz ankaraya uygun bir site yada yer varmi bu fiyat civarı garantili ... şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder . ( Not : ben dün bi arkadaşım aracılığıyla teknosadan mavi 5800 xm sipariş ettim ama arayıp sabah iptal ettim x6 yi iyice araştırınca anladığım kadarıyla 5800 in üst versiyonu x6 ve 5800 nin fiyatının düşme sebebide x6 nin gelişi o yüzden 550 tl teknosaya verip 5800 alacağım yerde 720 tl verip Ankarada garantisi olan X6 alırım daha iyi zira 5800 2008 çıkışlı bir ürün ama x6 2010 ve aradaki farklar çok abartı olmasada ki zaten bu saaten sonra telefonlar arası çok abartı farklar olmicaktır bence 200 tl edecek kadar fark var aralarında tasarım , dokunmatik ekrandaki fark , işlemci ve symbiyan sürüm farklı ve tabiki kamera farkı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perosma -- 11 Mayıs 2010; 9:21:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

Merhaba arkadaşlar , alalimbakalim sitesinden almaya karar verdim zira ofisleri ankarada siteden ödeme yapip gidip elden almayı planlıyorum bu siteden alan bi arkadaşımız vardi dediğine göre iyi ilgileniyorlarmış , alalımbakalımda x6 lar hangi firma garantili acaba ve ben ordan alicam 720 tl ye sizin tavsiye ettiğiniz ankaraya uygun bir site yada yer varmi bu fiyat civarı garantili ... şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder . ( Not : ben dün bi arkadaşım aracılığıyla teknosadan mavi 5800 xm sipariş ettim ama arayıp sabah iptal ettim x6 yi iyice araştırınca anladığım kadarıyla 5800 in üst versiyonu x6 ve 5800 nin fiyatının düşme sebebide x6 nin gelişi o yüzden 550 tl teknosaya verip 5800 alacağım yerde 720 tl verip Ankarada garantisi olan X6 alırım daha iyi zira 5800 2008 çıkışlı bir ürün ama x6 2010 ve aradaki farklar çok abartı olmasada ki zaten bu saaten sonra telefonlar arası çok abartı farklar olmicaktır bence 200 tl edecek kadar fark var aralarında tasarım , dokunmatik ekrandaki fark , işlemci ve symbiyan sürüm farklı ve tabiki kamera farkı )

Ben alalımbakalım' dan aldım. telefondan çok memnunum. Siteden de çok memnun kaldım. İlk aldığımda telefonda bir sorun oldu, hemen değiştirdiler. Çok da nazik ve güleryüzlüler, kesinlikle tavsiye ederim.

Telefon Özşahin garantili. Almadan evvel onlarla da konuştum. yazılımsal problemler için Ankara' da bir bayileri varmış, onlar hallediyormuş. Ama diğer problemlerde, ya Ankaradaki bayimize veri onlar gönderir, ya da kendiniz, ödemesi karşı tarafa ait kargo ile yollarsınız dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: applause

quote:

Merhaba arkadaşlar , alalimbakalim sitesinden almaya karar verdim zira ofisleri ankarada siteden ödeme yapip gidip elden almayı planlıyorum bu siteden alan bi arkadaşımız vardi dediğine göre iyi ilgileniyorlarmış , alalımbakalımda x6 lar hangi firma garantili acaba ve ben ordan alicam 720 tl ye sizin tavsiye ettiğiniz ankaraya uygun bir site yada yer varmi bu fiyat civarı garantili ... şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder . ( Not : ben dün bi arkadaşım aracılığıyla teknosadan mavi 5800 xm sipariş ettim ama arayıp sabah iptal ettim x6 yi iyice araştırınca anladığım kadarıyla 5800 in üst versiyonu x6 ve 5800 nin fiyatının düşme sebebide x6 nin gelişi o yüzden 550 tl teknosaya verip 5800 alacağım yerde 720 tl verip Ankarada garantisi olan X6 alırım daha iyi zira 5800 2008 çıkışlı bir ürün ama x6 2010 ve aradaki farklar çok abartı olmasada ki zaten bu saaten sonra telefonlar arası çok abartı farklar olmicaktır bence 200 tl edecek kadar fark var aralarında tasarım , dokunmatik ekrandaki fark , işlemci ve symbiyan sürüm farklı ve tabiki kamera farkı )

Ben alalımbakalım' dan aldım. telefondan çok memnunum. Siteden de çok memnun kaldım. İlk aldığımda telefonda bir sorun oldu, hemen değiştirdiler. Çok da nazik ve güleryüzlüler, kesinlikle tavsiye ederim.

Telefon Özşahin garantili. Almadan evvel onlarla da konuştum. yazılımsal problemler için Ankara' da bir bayileri varmış, onlar hallediyormuş. Ama diğer problemlerde, ya Ankaradaki bayimize veri onlar gönderir, ya da kendiniz, ödemesi karşı tarafa ait kargo ile yollarsınız dediler.

Anladım teşekkür ederim , bu yenimahalledeki yerden aldın değilmi , ödemeyi oraya gidince mi yaptın yoksa siteden aldıktan sonra ordan teslimmi aldın acaba tekrar teşekkürler .

• geçte olsa bilgi vermek istedim,anneler gününde bağdat caddesindeki nokiadaürün satısa çıkmıstı ...
    yanında bayn parfumu (c.k) hediye ediyorlardı ,fiyat 999 TL
  • quote:

Anladım teşekkür ederim , bu yenimahalledeki yerden aldın değilmi , ödemeyi oraya gidince mi yaptın yoksa siteden aldıktan sonra ordan teslimmi aldın acaba tekrar teşekkürler .

Yenimahalle demeyelim de; İvedik Organize Sanayii sitesi içerisinde bir yer. Ama aklına bir mağaza gibi birşey gelmesin.
    Ödemeyi orada yaptım v eoradan teslim aldım.
  • asicomeee
  • quote:

quote:

Yenimahalle demeyelim de; İvedik Organize Sanayii sitesi içerisinde bir yer. Ama aklına bir mağaza gibi birşey gelmesin.

Anladım, teşekkürler .
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrn35 -- 11 Mayıs 2010; 18:21:54 >
  • S60v3/S60v5 Ovi Maps v3.03.10wk1.b05 Ücretsiz Lisanslı

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <===

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/s60v3-v5-ovi-maps-v3-03-10wk1-b05-ucretsiz-lisansli-t1713.html

Açıklama: Hala ücretsiz lisans versiyonunu yüklememiş olanlar buyursun yüklesin. Kontör gitmemesi için ve haritaları yüklemek için yapılacaklar bağlantıda açıklanmıştır.

Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.

• Telefon biraz fazla kalın gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

Telefon biraz fazla kalın gibi geldi.

git motorola v3 al o zaman
  • quote:

quote:

Bir sorum daha olucak, acaba aldığınız x6 16 gb da şu 1 yıllık ücretsiz ovi üyeliği varmı ?
  • kayitli olduguna dua et. benim sorum su! pesin 600 olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kayitli olduguna dua et. benim sorum su! pesin 600 olur mu?

olur verdim gitti ...

• Bir sorum daha olucak, acaba aldığınız x6 16 gb da şu 1 yıllık ücretsiz ovi üyeliği varmı ?

O bir yıllık üyelik derken müzik indirmeyle ilgili olanının söylüyorsan; hiç ilgilenmediğim ve hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama, sanırım yoktur. Nasıl kontrol edebileceğimi de bilmiyorum, söylersen kontrol ederim.

Navigasyon için soruyorsan onda problem yok.
  • applause ilk aldığında ne sorunu oldu telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmrn35

applause ilk aldığında ne sorunu oldu telefonda?

Telefon kapanınca hemen açılmıyordu. 8-10 denemeden sonra açılıyordu ancak. Belki de yazılımsal bir problemdi ama hemen değiştirdiler.
  • Benimde gelmiş telefonum bugün evde olmadığım için şubeden almam istenmiş. 19.30 da alabilirsinzi diye not düşmüşler şu 4 saatin geçmesini iple çekiyom geçsinde alayım akşam bakalım inş sorn çıkmaz benimkinde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmrn35

Benimde gelmiş telefonum bugün evde olmadığım için şubeden almam istenmiş. 19.30 da alabilirsinzi diye not düşmüşler şu 4 saatin geçmesini iple çekiyom geçsinde alayım akşam bakalım inş sorn çıkmaz benimkinde :(

ankaradan mı?
  • yok denizli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrn35 -- 12 Mayıs 2010; 18:06:01 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.