Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birazdan sipariş vercem hacıı ama hangi siteden versem bilmiyom hepsinin fiyatları aynı hemen hemen
  • alternatifleri söyle, bilenler yardımcı olur.
  • arkaşlar dün golddan full siyah renkte olanını aldım bu cihaz paralel ithalatmı oluyr peki bu paralel ithalt ne demek açıklayan olursa sevnirim şimdiden teşekkürler....
  • Bnde bu telefonu almayı düşünüyorum peki full siyah olanını ne kadara aldınız ayrıca biraz araştırdım SONY ERİCSSON XPERIA X2yi gördüm oda çok şık sanırım şu anda yok türkiyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah86

arkaşlar dün golddan full siyah renkte olanını aldım bu cihaz paralel ithalatmı oluyr peki bu paralel ithalt ne demek açıklayan olursa sevnirim şimdiden teşekkürler....

kaç paraya aldın?
  • 6 taksit 918 e geldi
  • ya arkadaşlar nokia x6 ile n97 mini arasında kaldım.x6 nın malzeme kalitesi n97 e göre daha kötü deniyo forumlarda.ne dersiniz??
  • haa bide unutmadan benim için x6 nın cazip gelmesinin en önemli özelliği n97 gibi resesif değil kapasitif ekran oluşu.tam alacakken dolar yükseldi bi düşsün hemen alıcam. tavsiye lütfenn....
  • Abii internet siteleriyle ilgili şikayetvar daki yorumları okuyomda bunlar kullanılmış ürün sahte ürün falan yolluyolarmış kıllanıdm yani ..!
  • Gidin paşa paşa görerek fonotelden alın abicim ben de öyle yaptım kullanıyorum aptal gibi hayatta kvk genpayla işim olmaz daha cok cektım adi servislerinden
  • www.sanalreyonum.com -www.bizdebitmez.com hangisinden alayımm karar veremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah86

6 taksit 918 e geldi

fiyat fena değil gibi ama garantiliyse. yani KVK veya GenPa vs. ise. bunu gold'u arayıp sor istersen.
  • SELAM ARKADASLAR BEN ALDIM 822 TL AMA GERI SATTIM 650TL VERDIM BANA SORARSANIZ 5 PARA ETMEZ BIR CIHAZ GREY ALMAYIN BEN N900 YADA İPHONE 16GB 3GS MODELINI ALACAGIM N900 GORDUM HASTA OLDUM NE MALZEME VAR GERCEKTEN COK KALITELI VE OPENGL ES 2,0 KULLANIYOR OYUNLARI İPHONEDNE DAHA IYI OYNATIYOR ASLINDA EN IYISI DERSENIZ VE SABREDERSENIZ BENCE NOKİA N8

EGER BU CİHAZLARDAN BİRİNİ ALACAKSANIZ sakın sanalreyonumdan almayın cok dandık sıte en saglamı alalımbakalim comda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetolmez -- 10 Mayıs 2010; 21:31:39 >
  • Sen nerden aldın mehmet ?? Sanal reyonumdan mı?? Hem grey ne oluyo??

Ayrıca ne alakası var başka sitelerdeki ürün daha iyi diye aynı fabrikadan çıkmıyolarmı?
  • n900 n8 baska yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetolmez -- 11 Mayıs 2010; 11:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmrn35

Sen nerden aldın mehmet ?? Sanal reyonumdan mı?? Hem grey ne oluyo??

Ayrıca ne alakası var başka sitelerdeki ürün daha iyi diye aynı fabrikadan çıkmıyolarmı?

Grey demek alternatif ithalat demek. Yani cihazın Nokia Türkiye değil de başka bir firma oluyor.

Alternatif ithalatçılar. Ahmet mehmet gibi firmalar olup dükkan garantisi tarzı garantisi olabilceği gibi Gold gibi firmalar tarafından da ithal ediliyor olabilir. Belki de kimi firmalar vardır Nokia Turkiye den iyi çalışıyordur. Mesela inventus getirtsin telefonları. Almayan top olsun. İnventus getirtse şu telefona 1000 lira bile verilir rahat rahat. En azından adam gibi adamlar ile muhatap oluruz.

• Peki mehmet macaristan malları kötü diyosun.. Bende araştırdım nokianın finlandiya üretimleri macaristan üretimlerinden iyimiş. Macaristan üretimleri sorun çıkarıtyomuşş sürekli..

Acaba siparişi iptal edip finlandiya üretimi malmı arasam S:
  • kullanan arkadaslar sarjı kac gün gittigi konusunda biilgi verirmisiniz?
  • maximum 2 gider ama normalde 1 günde bitiyo :S
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.