Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temalar için teşekkurler reis ustad bu arada cihazı crack lemek gerekiyor 5800 daki adımları izlesek bir zararı olurmu sence ?

sayhgılar
  • Alanlara hayırlı olsun. 16gb paralel ithalat 700liraya kadar gelmiş. 2.el bulursam almayı düşünüyorum. kutu içeriğinde neler oluyor ve 16gb hangi rengi var ülkemizde?
  • 2. el !!! Bunun için 6 -7 ay beklemen gerekir bence

Paket içeriği kulaklık, şarz,datakablosu,cd ... kulaklık mukemmel ama

16gb yanlızca siyah var, 32 gb mavi ve sarısı mevcut pempe miydi yoksa unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 8 Mayıs 2010; 13:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

hepsiburada ya da gelmiş X6..1.050lira..hayal kırıklığına uğradım 800-850 olsa kesinlikle alırdım fakat bu çok fazla geldi bana..
    http://www.hepsiburada.com/nokia-x6-16-gb-12-ay-ovi-muzik-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokx616gb&categoryId=371946

bir iki hafta sonra daha makul fiyatlara geriler.

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Alanlara hayırlı olsun. 16gb paralel ithalat 700liraya kadar gelmiş. 2.el bulursam almayı düşünüyorum. kutu içeriğinde neler oluyor ve 16gb hangi rengi var ülkemizde?

16gb şu anda siyah var sadece. normalde 16gb siyah - sarı - pembe şeklinde.

32gb ise mavi ve kırmızı.
  • 16 GB olanın sadece siyah pembe ve sarı renkleri var diyonuzdahttp://www.benimsepetim.com/index.php?do=catalog/product&pid=9271 burdaki x6 kırmızı renkte o nasıl oluyor?? Gerçek değilmi acaba
  • harika telefo nya
  • Abi bi yardım edin ben bu telefonu alcamm ama nokia nın resmi sitesinde 16 gblıkta siyah sarı ve pembe renkler var... amahttp://www.benimsepetim.com/index.php?do=catalog/product&pid=9271 bu sitedeki kırmızı renk.. Bu siteden almak istiyorum telefonu ama resmi sitede 16 gblık olanın o rengi yok ?? Nasıl bir iştir bu anlamadım yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmrn35

Abi bi yardım edin ben bu telefonu alcamm ama nokia nın resmi sitesinde 16 gblıkta siyah sarı ve pembe renkler var... amahttp://www.benimsepetim.com/index.php?do=catalog/product&pid=9271 bu sitedeki kırmızı renk.. Bu siteden almak istiyorum telefonu ama resmi sitede 16 gblık olanın o rengi yok ?? Nasıl bir iştir bu anlamadım yardım edin

Renk olarak sıyah mı sarımı ıstiyorsun anlamadım?

• 16GB kırmızı renk YOK!! o sitede neden öyle görünüyor bilemem, istersen bi mesaj at, iletişime geçip sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 8 Mayıs 2010; 16:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

Abi bi yardım edin ben bu telefonu alcamm ama nokia nın resmi sitesinde 16 gblıkta siyah sarı ve pembe renkler var... amahttp://www.benimsepetim.com/index.php?do=catalog/product&pid=9271 bu sitedeki kırmızı renk.. Bu siteden almak istiyorum telefonu ama resmi sitede 16 gblık olanın o rengi yok ?? Nasıl bir iştir bu anlamadım yardım edin

Simsiyah olmasın istiyom.. Yani kırmızı çizgili sarı çizgili mavi çizgili olabilir..

psikopak mesaj attım o siteye elimizde kırmızılı model mevcuttur dedi zaten.. Ama türkiyede hiç bi sitede 16 gb olanın siyahtan başka rengi yok anlamadım ne iş.. Sizce sakat bi durum çıkarmı o siteden alırsam??

• quote:

quote:

quote:

Simsiyah olmasın istiyom.. Yani kırmızı çizgili sarı çizgili mavi çizgili olabilir..

psikopak mesaj attım o siteye elimizde kırmızılı model mevcuttur dedi zaten.. Ama türkiyede hiç bi sitede 16 gb olanın siyahtan başka rengi yok anlamadım ne iş.. Sizce sakat bi durum çıkarmı o siteden alırsam??

Ben sakat bir durum çıkacağını zannetmiyorum.Benzer sitelerden daha önce alışveriş yaptım ve şimdiye kadar sorun yaşamadım.

• quote:

quote:

quote:

şimdi tekrar baktım. nokia'nın ingiltere ve türkiye sitesindeki renkler, sarı pembe ve siyah.

ancak almanya sitesindeki renkler siyah ve kırmızı :)

demek ki her ülkeye ayrı ürün yolluyorlar. yani o sitedekinin gerçekten kırmızı olması muhtemel

• Sana gonderdiğim siteden korkmadan siparişini verebilirsin k.kartlarıda coğunluğu mevcut ,senin vermiş olduğun sitede 2 tane kart var neyse renk olarak 16gb turkiyede yalnızca siyah var ben sormuşdum sonradan ithal edilirmi bilemem,siyah bence son derece şık duruyor...

Bu arada benim cihaz germany :) menşei arkadaşın söylediği gibi almanyaya siyah ve kırmızı göndermişler dimek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 8 Mayıs 2010; 17:12:21 >
  • bende bu ara telefon almayı planlıyorum önce kesinlikle nokia x6 diyordum ama sony ericsson xperia serisi daha gösterişli duruyor. özellikle x2.

ya nokia x6, ya sony xperia x2, yada sony ericsson vivaz alacağım bu 3 telefonun artıları eksileri nelerdir aydınlatır mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhi -- 8 Mayıs 2010; 18:15:10 >
  • Bu benim verdiğim sitede kırmızı renk var ayrıca fiyat olarak en uygun site bu :) Ama böyle küçük sitelerde güven sorunum oluyo sonuçta kredi kartı veriyoz?? Sizce kredi kartı bilgilerimi verdiğimde bi sorun olurmu?? Yani öyle bişey oldugunda polise versem bulabilirlermi S:
  • bendede n95 8gb ve 5800 xm var. Biraz düşündüm 5800 xm den X6 ya geçsemmi diye. 5mp kamera n95 te var zaten. Kapasitif ekranda çok hassas olduğu için sürekli hatalı kullanıyorum(beceremiyorum da diyebilirim) Malzeme kalitesi dışında değiştirecek bir sebep bulamadım açıkcası. Satıp kalan parayı tamamlamak mantıklımı bilmiyorum...

Bu arada 4 aylık tertemiz 5800 ın piyasası nedir? Herşeyi full duruyor
  • Telefonun fiyatı her geçen gün düşüyor.Biraz daha bekleyip 500-600 arasına bu telefondan almak da fayda var zaten n8 gelene kadar 1 yıl geçer bizde güzel olursa ondan alırız.Bu paralel ithalat olayında istanbul dışında olmak çok dezavantaj bence telefonu gönder geri gelsin en az 15 gün oynar.Birde bakmadan alıyorsun oda çok tehlikeli ama 400 lira fiyat farkıda insanı böyle bir kumara yönlendiriyor açıkçası...
  • kapıda ödeme seçenekleri web sitelerinin. gerçi o 1 - 2 dakikada ne kadar incelenir bilmiyorum ama en azından kutu içeriğine, kırık dökük olup olmadığına bakıp öyle ödeme yapabilirsin. hiç olmazsa bir kaç olumsuzluğu bertaraf edebilirsin bu şekilde.
  • Zaten siteler sana 7 gün içerisinde bir problem olması durumunda geri iade alıyorlar 7 gün sonrası garanti veren şirkete gönderiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.