Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon biraz kalın göründü gözüme 5800la nasıl mesela kalınlık-incelik olarak karşılaştırılırsa iphone kadar ince olmasını beklemiyorum ama normalden biraz kalın geldi bana ?
  • Peki son bi soru sorcam hatta soru değil yardım öyle vercem sipariş netten... Sizce kırmızı siyahlı olanımı alayım yoksa simsiyah olanımı hangisi daha güzel sizce kararsız kaldım?
  • 5800 dan ince,
  • hellboy dostum 5800'e v50 güncellemesi yaptın ya bişey sormak istiyorum. bizim bi arkadaş da yapmış. mesaj yazarken telefonu yan tutunca çıkan tam ekran qwerty klavye şimdi yarım ekran çıkıyor. böyle bir şey sende de oldu mu? ya da bu kronik bir arıza mıdır düzelmesi mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

hellboy dostum 5800'e v50 güncellemesi yaptın ya bişey sormak istiyorum. bizim bi arkadaş da yapmış. mesaj yazarken telefonu yan tutunca çıkan tam ekran qwerty klavye şimdi yarım ekran çıkıyor. böyle bir şey sende de oldu mu? ya da bu kronik bir arıza mıdır düzelmesi mümkün müdür?

5800 yapdığımı kim söyledi x6 ya güncelleme yapdım qwerty sorun cıkarmadı tam ekran davam ediyoruz , ekran biraz hassas olunca dikkat etmek gerekiyor birz okadar üflesen alıcak nerdeyse
  • Siyah/Siyah mı Kırmızı/Siyah mı alayım
  • dostum bu senin zevkin :)

yani klasik cevap, hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

hellboy dostum 5800'e v50 güncellemesi yaptın ya bişey sormak istiyorum. bizim bi arkadaş da yapmış. mesaj yazarken telefonu yan tutunca çıkan tam ekran qwerty klavye şimdi yarım ekran çıkıyor. böyle bir şey sende de oldu mu? ya da bu kronik bir arıza mıdır düzelmesi mümkün müdür?

5800 yapdığımı kim söyledi x6 ya güncelleme yapdım qwerty sorun cıkarmadı tam ekran davam ediyoruz , ekran biraz hassas olunca dikkat etmek gerekiyor birz okadar üflesen alıcak nerdeyse

üf :)

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

dostum bu senin zevkin :)

yani klasik cevap, hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu al.

ben karar veremedim ondan soruyorum ikiside güzel gibi gerçekte görmedim hiç telefonu ondan bilemiyom... Acaba biraz daha beklesem teknosa bimeks gibi yerlere gelince gidip incelesem renklere baksam öylemi internetten alsam acaba
  • dostum ben gold'da ve nokia shop'da görüp inceledim istersen bi çık bak sağa sola vardır biyerlerde...
    bi bakıp kurcalayıp ölye karar verirsin daha iyi
  • Sen alıncaya kadar n8 cıkıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 9 Mayıs 2010; 17:41:40 >
  • zaten kırmızı 16GB türkiye'ye resmi olarak gelmeyeceği için, teknosa'da bimeks'te vs. göremezsin.

ama gold paralel ithalat 32GB satıyor ve kırmızı rengi var. oraya bir bak, sonra netten 16GB kırmızı alırsın beğenirsen.
  • abi ben denizlide oturduğum için burda gold yok yani bakma şansımda yok

o kırmızı olan sitedede adama sordum 2 adet kalmış yani almazsam bir an önce bitebilir ama gerçekte incelemeden almakta istemiyorum.. 1 hafta daha bekleyim en iyisi
  • Enaaa terasparkta varmış gold pc ... ayrıca nokia shota var terasparkta ben çıkıyom o zaman şimdi bi bakayım ama her gold mağazasında varmı acaba x6 S:
  • şansını dene bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmrn35
    Enaaa terasparkta varmış gold pc ... ayrıca nokia shota var terasparkta ben çıkıyom o zaman şimdi bi bakayım ama her gold mağazasında varmı acaba x6 S:

Orası Gold Outlet orda yoktur. En iyisi ordaki Nokia Shop'a git.
  • nokia shopta fiyat ne
  • daha piyasaya sürülmedi lanet, o yüzden bilmiyorum deyip geçiştirebilirler.
  • Evet yeni geldim Goldta yok.. Nokia Shop a gittim ve ürün vardı ancak kırmızı yoktu. Siyahıda gayet şık duruyo.. Satışa sunulmadığı için fiyat söylemediler..

Ancak ürünün dokunmatiği ile 5800 arasında fark göremdim yine ağır kalıyo geç baasıyo gibime geldi.. Ayrıca kullandıkları tuşlar çok kalitesiz duruyor. Özellikle fotoğraf çekme tuşu acaip şopar gibi kalmışş..
  • allah'tan şu an kullandığım telefon çok dandik. nokia X6 bana bmw X6 gibi gelecek bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 9 Mayıs 2010; 21:56:07 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.