Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kmrn35

Benimde gelmiş telefonum bugün evde olmadığım için şubeden almam istenmiş. 19.30 da alabilirsinzi diye not düşmüşler şu 4 saatin geçmesini iple çekiyom geçsinde alayım akşam bakalım inş sorn çıkmaz benimkinde :(

Şimdiden güle güle kullan, hayırlı olsun.
    2 saat 15 dakika kaldı :)
  • saol uyudum biraz uyumadım gerçi heycandan sağa sola döndüm ama hiç yoktan vakit geçti :D 1 saat 30 dk kaldı. Bunun 30 dksını internette geçirsem 30 dksı merkeze gitmem olsa 30 dkda merkezde vakit geçirsem tamamdır :D:D

bu arada yukardaki mesajımda izmir demişim yanlış dedim denizli dicektim..
  • Arkadaşlar ben nokia x6 yı 1 aydır kullanıyorum merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz ama herhangi bir versiyon oynaması vs. yapmadım o konularda pek bilgim olmadığından bu yüzden versiyon vs. hariç her türlü sorunuzu yanıtlamaya çalışırım :)
  • Peki memnunmusun sorun çıkarttımı hiç?
  • Bende biraz önce eve geldim aldım bu mereti :) tek sorunum şu jelatini ekranından sökimmi sökmiyimmi zira takılıyo sanki biraz bu jelati yüzünden ne diyosunuz arkadaşlar :)
  • quote:

Peki memnunmusun sorun çıkarttımı hiç?

Valla hiç bir sorun çıkartmadı gayet memnunum.Özellikle wifi üzerinden nete girince opera mobile ile çok hızlı nerdeyse hiç takılmıyor.Arkadaşlarım 5800 kullanıyor,onlarda baya bi takılma oluyordu bunda hiç olmuyor şarjı çok oynamazsanız 8 gün gidiyor.İçine şuanda mp4 formatında 20 tane film attım.Film izlerken action sahnelerinde hiçbir görüntü bozukluğu vs. olmuyor.Kısacası gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

Bende biraz önce eve geldim aldım bu mereti :) tek sorunum şu jelatini ekranından sökimmi sökmiyimmi zira takılıyo sanki biraz bu jelati yüzünden ne diyosunuz arkadaşlar :)

Sökme benimkide duruyor 1 aydır hiçde kalkmadı valla jelatin.Ekranı korur,dursun.Bide şimdilik 5800 için silikon bi kılıf al hiç bişey olmaz telefona :)
  • Arkadaşlar telefonu şimdi aldım almaz olaydım

1-) Telefonun kutusu açılmış jelatin bant açılmış kullanılmış gibi
    2-) İçinden kutunun garanti belgesi çıkmadı
    3-) Kalem çıkmadı
    4-) Kullanma klavuzu türkçe değil
    5-) Şarj aleti ve kulaklıklar kapalı poşette değil açık poşetteler.
    6-) Wireless facebooka bağlanmıyor
    7-) Dokunmatik biraz geç algılıyor 10 kere tıklamam gerekiyo
    8-) Haritalar a tıkladığımad bulunduğum yeri göstermiyor çıkmıyor??
    9-) Telefonu ilk açtığımda bulunduğum şehri sordu sadece Ankara ve İstanbul vardı izmir yoktu?
    10-) Bazı şeyleri geç açıyor ve bazı yerleri açarken eski sayfadan görüntü kalıyor kasıyor gibi??
    11-) ABİ ŞİMDİDE TELEFONU KAPATIP AÇTIM ŞEBEKE ÇEKMİYO ŞEKEBE SORUNU VAR.. NAPCAM BEN?

BU telefonu kullananlar maddelere göre cevap verebilirmi sizinkinler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrn35 -- 12 Mayıs 2010; 21:15:10 >

• ben sadece kalem'e cevap vereyim. kalemle kullanılamıyor bu telefon zaten, kalem aksesuarı yok bu yüzden.
  • quote:

Arkadaşlar telefonu şimdi aldım almaz olaydım

3-) Kalem çıkmadı
    9-) Telefonu ilk açtığımda bulunduğum şehri sordu sadece Ankara ve İstanbul vardı izmir yoktu?
    10-) Bazı şeyleri geç açıyor ve bazı yerleri açarken eski sayfadan görüntü kalıyor kasıyor gibi??
    11-) ABİ ŞİMDİDE TELEFONU KAPATIP AÇTIM ŞEBEKE ÇEKMİYO ŞEKEBE SORUNU VAR.. NAPCAM BEN?

BU telefonu kullananlar maddelere göre cevap verebilirmi sizinkinler nasıl?

bende bugün aldım ama bu sorunların hiç biri yok aldığım yerde 2 yol garanti verdi belgesi faturasıyla aldığın yere götür orayla ilgili dostum değişsinler .

• Dostum netten aldım.. Sen nerden aldın? Nasıl hiç biri yok . Sende Kalem varmı Kullanma klavuzun türkçemi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrn35 -- 12 Mayıs 2010; 21:48:12 >
  • Yeni bir sorun.. Kulaklık üzerindeki tuşlar çalışmıyor ileri geri alma ses arttırıp azaltma falan.. Ayrıca beyaz kulaklık üzerinde Nokia yazısı yazmıyor hiç biryerinde?? Acaba benim aldığım ürün emitasyonmu

Orjinal oldugunu nasıl anlıcam ayrıca kayıtlımı değilmi onu nasıl anlıcam yardım edin lütfen
  • Zaten Türkiye'den sadece İstanbul ve Ankara var. Birini seç, fark etmez.
  • Niye izmir falan yok onu anlamadım?? GPS çalışmıyo ayrıca haritada bulundugum yeri göremiyom.. Ayrıca giriyom TL m gidiyo.. 32 tl bakiyem vardı 27 tl kaldı üstelik haritada göstermediği halde

Bu telfonu kullananlar allahını seviyosa eklesin yardım etsin zedborn@msn.com yani sizde böyle sorunlar yksa iade etcem
  • quote:

Niye izmir falan yok onu anlamadım?? GPS çalışmıyo ayrıca haritada bulundugum yeri göremiyom.. Ayrıca giriyom TL m gidiyo.. 32 tl bakiyem vardı 27 tl kaldı üstelik haritada göstermediği halde

Bu telfonu kullananlar allahını seviyosa eklesin yardım etsin zedborn@msn.com yani sizde böyle sorunlar yksa iade etcem

Her Nokia'da böyledir. Ayrıca haritaları yüklediniz mi? Bir de telefonu Denizli'den almıştınız değil mi? Nereden aldınız?
  • Haritları nasıl yüklücemki?? Nerden yüklücem.. Telefonu internetten aldım denizliden değilwww.sanalreyonum.com dan
  • quote:

Haritları nasıl yüklücemki?? Nerden yüklücem.. Telefonu internetten aldım denizliden değilwww.sanalreyonum.com dan

Bilgisayara Ovi Maps kurun. Ordan indirin.
  • Ovi Maps var zaten dostum kendinden girmesi lazım.. Diğer sorunlarıma yokmu çözüm?

3-) Kalem çıkmadı
    12-) kulaklıktaki ses açma kapama tuşları çalışmıyor

bu sorunlar sizdede varmı??

• Nokia X6 Black KDV Dahil: 974,87 TL Bimeks te.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1103/111520/nokia-x6-black-.aspx
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.