Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Perosma

quote:

Orijinalden alıntı: noyn__

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

bu cihazla ilgili bir sorum olacak.opera mini kurup kullanan arkadaslar,kullanırken 5800 gibi zorluk cekıyormu yoksa iphone gibi takılmadan sayfalarda rahatca dolasılıyormu.

Ben opera mobile kullanıyordum,ancak dün tel. kendi kendine güncelleştirme var 15 mb. yapmak istermisiniz dedi.Güncelleştirmeyi yaptım.Artık operaya gerek kalmadı çünkü kendi tarayıcısından çok hızlı bir şekilde bütün sitere giriyor hemde en ufak takılma olmadan.Aveanın 3g si ile bağlanmama ragmen hız fena deil.Ayrıca tr dil seçeneği yok demişler,valla benimkinde var zaten dil tr idi güncelleştirme sonrası yine tr kaldı.Ayrıca quickoffice falan yeni program geldi 2 tane.

@kmrn35

-benimde kullanım klavuzum tr deil sorun olmaz
    -takılmalar için yazılım güncelle inanılmaz hızlanıyor.
    -kulaklık poşeti falan zaten önemli değil ama alet içine sinmediyse ve iade imkanın varsa geri iade et bence madem kullanılmış diyorsun.

Dostum hangi versiyon var sende bende şu en son Nokia Ovi Suiteden yaptiğim 20.00.05 var ve bunda ingilizce yok sürüm böyle siyah menüler falan sadece ingilizce ve polika dili var bi daha yükledim yazıılımı tekrar indirdi 134 mb ama türkçe yok yinede tekrar mi yüklesem napsam ...

Benişmkide 20.00.05 yani aynı ama sende neden hala tr olmadığını çözemedim valla. Bide özel sürüm 20.005.C03.01 yazıyor dil paketide 02 bunlarada bi bak istersen

• az önce mesaj atmış aldığım ürünü faturayla birlikte geri yollayın diyolar.. Acaba ürünü değiştirsemmi yoksa direk iademi etsem?
  • Bence iade et sonra bimeksten falan biyerden yenisini al,yeni göndereceklerinde de başka bişi çıkar belki tekrar kafan bozulmasın :)
  • Peki bimekse baktımda normal mağazada saıtşı yok daha sadece internet satış diyo.. Normal mağazada satılanlar dahamı pahalı olcak?? Ayrıca bimekstekinlerde paralel ithalatmı acaba yoksa KVK Genpamı S:
  • valla kvk yada genpa olup olmadığını bilmiyorum arayıp sormak lazım ama bunlar büyük markalar sonuçta güvenilir yani samsunda şuan tel 1000 tl falan civarında dolaşıyor.Ben 1 ay önce 900 tl ye almıştım kvksız tabi :) internette biraz daha uygun oluyor fiyatlar hepsiburda.com ve bimeskten internet üzerinden alınabilir.
  • Peki sen nerden aldın teli.. paralel ithalatmı?? birde kutudan garanti belgesi çıktımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrn35 -- 13 Mayıs 2010; 15:29:03 >
  • bi mağaza vardı bizim burda ithal etmiş adam onların dükkandan aldım,garantiside var ama garantisi kendileri bişi olursa geri getir dediler fatura,garanti belgesi herşeyi var.
  • kutudan garanti belgesi çıkmadı,adam kendi firmasının garanti belgesini verdi,kaşeleyip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras248

ürün goldda 790 tl ilgilenenlere duyrulur.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90414&ad=NOKiA-X6-BLACK-16GB-Cep-Telefonlari

gold'takiler hala paralel ithalat ürünler
  • bimekste 872 tl ye düşmüş.
    daha 15 saat önce 974 tl idi
  • aman düşsün
  • 2 ay'a kalmaz 5800 seviyesine iner gibi geliyor bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

bu cihazla ilgili bir sorum olacak.opera mini kurup kullanan arkadaslar,kullanırken 5800 gibi zorluk cekıyormu yoksa iphone gibi takılmadan sayfalarda rahatca dolasılıyormu.

Ben opera mobile kullanıyordum,ancak dün tel. kendi kendine güncelleştirme var 15 mb. yapmak istermisiniz dedi.Güncelleştirmeyi yaptım.Artık operaya gerek kalmadı çünkü kendi tarayıcısından çok hızlı bir şekilde bütün sitere giriyor hemde en ufak takılma olmadan.Aveanın 3g si ile bağlanmama ragmen hız fena deil.Ayrıca tr dil seçeneği yok demişler,valla benimkinde var zaten dil tr idi güncelleştirme sonrası yine tr kaldı.Ayrıca quickoffice falan yeni program geldi 2 tane.

@kmrn35

-benimde kullanım klavuzum tr deil sorun olmaz
    -takılmalar için yazılım güncelle inanılmaz hızlanıyor.
    -kulaklık poşeti falan zaten önemli değil ama alet içine sinmediyse ve iade imkanın varsa geri iade et bence madem kullanılmış diyorsun.

Dostum hangi versiyon var sende bende şu en son Nokia Ovi Suiteden yaptiğim 20.00.05 var ve bunda ingilizce yok sürüm böyle siyah menüler falan sadece ingilizce ve polika dili var bi daha yükledim yazıılımı tekrar indirdi 134 mb ama türkçe yok yinede tekrar mi yüklesem napsam ...

Benişmkide 20.00.05 yani aynı ama sende neden hala tr olmadığını çözemedim valla. Bide özel sürüm 20.005.C03.01 yazıyor dil paketide 02 bunlarada bi bak istersen

Halletim o sorunu dostum sadece wairlessi biraz sorunlu gibi bi kaç kere denedim zor bağlandı ve devamı gelmiyor bağlantının ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid
    2 ay'a kalmaz 5800 seviyesine iner gibi geliyor bana

Almazsaniz duser
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Ryuzaki]

Nokia X6 Black KDV Dahil: 974,87 TL Bimeks te.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1103/111520/nokia-x6-black-.aspx

ben neden bulamıyorum bunu

• bulamıyorum derken ?
  • Asicomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Arkadaşlar almak isteyenler beklesin. Fiyatı yakında 710 TL olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Ryuzaki]

bulamıyorum derken ?

tmm şimdi gördüm.

iş yerindeki bilgisayarda o linke tıklayınca X6 sayfası değil de bimeks ana sayfası çıkıyordu, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Arkadaşlar almak isteyenler beklesin. Fiyatı yakında 710 TL olacak.

yakında derken?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.