Şimdi Ara

Yeni Nootbok Aldım Normalde Hiç Isıtmazken Online Oyunlara Girdigimde Cok Isınıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkdaslar Ben league of legends oyuncusuyum Toshiba L50-B-1QW Notebook - CI7-4510U İşlemci 8GB Ram 1TBHDD 2GB W8.1 15inc Kampanyadaydı 12 Gün Önce Aldım 2.900den 2.099 a inmişti Teknosadan Aldım Ama Teşhirli Ürün Olarak Baktım İnceledm Hiç bir çizk v.b şeyler problem yoktu suandada tek problem nootbok normalde + sarjdayken nette takılırken fln pek ısınmıyor ama league of legends oyununa Girdigimde 10 15 Dk İçinde Aşırı Derece Isınıyor Hp Nootboklarla 5 10 saat aralıksız taklırmıs Gibi sogutucumda iyi Garanti var Versem 20 gün beklicem Neden Böyle Oluyor Napablirm Allah Rızası İçin Yardım edin şimdidedn herkesten allah razı olsun
    Notbookumun detaylı özellikleri Bilgisayar TipiNotebookMarkaToshibaİşlemci TipiIntel Core i7İşlemci4510USistem Belleği8 GBİşlemci Hız Aralığı2.1 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadarİşletim SistemiWindows 8.1Ekran Boyutu15"Sabit Disk Kapasitesi1 TBAğırlık2.2 kgDokunmatik EkranYokEkran KartıAMD Radeon R7 M260Ekran Kartı Hafızası2 GBEkran Kartı Kullanım AlanOyun ve GrafikBellek TipiDDR3Ön Bellek3 MBEkran Çözünürlüğü1366 x 768Disk Dönüş Hızı5400 rpmWi-FiVarBluetoothVarHDMI PortVarKart OkuyucuVar3GYokRenkAçık GriKlavyeTürkçe Q NumerikPil Hücre Sayısı4Bilgisayar Kullanım AlanıOyun BilgisayarıGaranti Süresi2 YılGaranti Veren FirmaDistribütörPaket İçeriğiGaranti Belgesi , Kullanma Klavuzu , Şarj CihazıGarantiToshibaEkran Kartı ChipsetAMD RadeonOptik TipiSuper Multi DVD+RW

• Diyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.