Şimdi Ara

Yeni Notebook Alacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Doğru,dikkat etmemişim. Ben de diyorum neden ucuz :)

PC depodan 2500 alcam acunku laptop güzel bı laptop bıdaha bulamam bole bısı.http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007h-notebook

• Lenovoyu tavsiye etmiyorum berbat bir servis basima bir suru sey geldi
    Asusunda servisindeki elemanlar hem dikkatsiz hem tas kafalilar asus n56vz-s4283h bilgisayarimi kirdilar once kargoya suc attilar sonra kabul ettilee hala iade raporu gonderecekler!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o zaman ne alacağız? Asus yok, Lenovo yok? 2000 civarında MSI da pek yok. HPlerin ısınma sorunu var. Victorlar daha kendini kanıtlamamış. Ne kaldı geriye??
  • maki12223 kullanıcısına yanıt
    Şu aralar bi stok sorunu var. İçinde Windows 8.1 yüklü olduğundan normal kabul edilebilecek bir fiyat. Güzel laptop, benim laptobumla özellikleri aynı,tasarımda ufak değişikleri var sanırsam.
  • quote:

Hocam o zaman ne alacağız? Asus yok, Lenovo yok? 2000 civarında MSI da pek yok. HPlerin ısınma sorunu var. Victorlar daha kendini kanıtlamamış. Ne kaldı geriye??

Almayin demiyorum milletin gozunde cok buyutuyorlar...
    Asus'unda lenovo'unda bilgisayarlari kotu degil servisine tas kafali insanlari koyuyorlar...
    Ornek HP serviste mukemmel isinma sorunu mu var? Hemen degisim veya para iadesi.
    Lenovo servis aginda berbat musteriyi anlayamiyorlar ve tarafcilar...
    Asus'un servisine bakanlar dikkatsiz ama biraz tehdit etsen akillari baslarina geliyor...
    Hic bir marka mukemmel degil bunu bilin

• Hocam peki burda markaları büyüten yok ki? Sadece aralarından en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Ben Asus marka laptoplardan memnun olmayanı pek görmedim. Belki bu sizin bulunduğunuz bölgeye özgü bir sorundur.
  • quote:

Hocam peki burda markaları büyüten yok ki? Sadece aralarından en iyisini bulmaya çalışıyoruz. Ben Asus marka laptoplardan memnun olmayanı pek görmedim. Belki bu sizin bulunduğunuz bölgeye özgü bir sorundur.

Katılıyorum. laptopu bızde buyutmuyoruz ama pıyasaya uygun olarak bellı bı butcemız var ve bu bütçede alınabilecek en ıyı markalardan bırı Asus Lenovo kendini bu sene baya bı on plana çıkardı.Cunku Asus laptoplarına U serısı ıslemcı koymaya başlamıştı.Herkes bende ıslemcı hızından dolayı laptopu fazla begenmemıstım ama arastıtrarak fazla bısı etkı etmedıgını orendım. Suanda bu bütçede alınabilecek en ıyı laptop Asus gıbı gözüküyor...
  • Sizce Pc depodan 2500 degermı bu laptopa bana değer gıbı geldı...http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007h-notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: antimodo

quote:

Hocam o zaman ne alacağız? Asus yok, Lenovo yok? 2000 civarında MSI da pek yok. HPlerin ısınma sorunu var. Victorlar daha kendini kanıtlamamış. Ne kaldı geriye??

Almayin demiyorum milletin gozunde cok buyutuyorlar...
    Asus'unda lenovo'unda bilgisayarlari kotu degil servisine tas kafali insanlari koyuyorlar...
    Ornek HP serviste mukemmel isinma sorunu mu var? Hemen degisim veya para iadesi.
    Lenovo servis aginda berbat musteriyi anlayamiyorlar ve tarafcilar...
    Asus'un servisine bakanlar dikkatsiz ama biraz tehdit etsen akillari baslarina geliyor...
    Hic bir marka mukemmel degil bunu bilin

Asusun bilgisayarları güzel oluyor. Kasalarınıda ben cok begenıyorum. Elime tertemiz ulaştıktan sonra sıkıntı cıkaracagını sanmıyorum. Gözüm gibi bakarım ona
    HP bi zahmet servisi iyi olsun. Suankı kullandığım HP laptop delı gıbı ısınıyor ve aşırı FPS dusmesı yasıyorum. Kac kez servıse gıtmıstır kac kez ıcı temızlenmıstır macunları yenılenmıstır hatırlamıyorum yanı.
    Lenovo bu sene ıslemcilerinin iyiliği ile ve su Z510,Z710 serisi ile on plana cıktı.

Asus iyidir, normal bir şekilde kullanılırsa yani hor kullanılmazsa sorun çıkaracak bir marka değil.
    Şu anki piyasaya göre windows olduğundan dolayı verilebilir. Ama normal şartlarda 150-200 daha ucuz ederi var bana göre.
  • http://www.pcdepo.com/asus-x555ln-xo031d-notebook?keyword=x555ln

Buna bakın hocam biraz daha iyi ve indirimde.
  • quote:

Şu anki piyasaya göre windows olduğundan dolayı verilebilir. Ama normal şartlarda 150-200 daha ucuz ederi var bana göre.

Pcdepodahttp://www.pcdepo.com/asus-x555ln-xo031d-notebook bu var benim aradığım modelin aynısı 31D modeli. Buna da bakabilir 2000 lira şuan. H modeli gelse
    alırım biraz daha da bekleyeyim diyorum.
  • D model ile H model arasında ne fark var?

Laptop güzelmiş. Windows maliyetini de eklediğiniz zaman iş benim dediğim noktaya geliyor.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak hiç bir şey. Yani aslında D modeli Win 8 H ise Win8.1 olay bu. bu zaten freedos ama benimki takıntı biraz :) Bakalım bunu da düşünebilirim.
  • Eğer freedos alacaksan al bence, çünkü bu aralar stoklarda sıkıntı var, her yerde teşhir ürünleri kalmış. 2000e gayet iyi bence, 2000 eder bu pc.
  • freedos almam ya acelesi yok şimdilik bazı nedenlerden dolayı.
    Merhaba,

X555ln kasa kalitesi olarak daha iyi duruyor x550 li modellere gore birde isleciler ufacik ta olsa saha hizli ben x555ln ve param olursa :D n550jk modellerini takipteyim. Sürekli elektornik mağazalarına gidip inceliyorum x555ln modelleri kasa ve dis görünüş olarak daha sik ve x550ln modellerine gore daha soguklar hatta buz gibiler elimle yokluyorum tum incledigim modelleri bende fiyat lari takip ediyorum iste dedigim gibi x555ln bir tik onde gibi bana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: djeamba

Merhaba,

X555ln kasa kalitesi olarak daha iyi duruyor x550 li modellere gore birde isleciler ufacik ta olsa saha hizli ben x555ln ve param olursa :D n550jk modellerini takipteyim. Sürekli elektornik mağazalarına gidip inceliyorum x555ln modelleri kasa ve dis görünüş olarak daha sik ve x550ln modellerine gore daha soguklar hatta buz gibiler elimle yokluyorum tum incledigim modelleri bende fiyat lari takip ediyorum iste dedigim gibi x555ln bir tik onde gibi bana gore.

Bir tık önde aynen. bakalım ne olur , stoğa gelir mi beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremsami

quote:

Pcdepodahttp://www.pcdepo.com/asus-x555ln-xo031d-notebook bu var benim aradığım modelin aynısı 31D modeli. Buna da bakabilir 2000 lira şuan. H modeli gelse
    alırım biraz daha da bekleyeyim diyorum.

Evet İşlemci bi tık onde. Güzel bi model. H modeli bimeksde var sanırım ama fiyat 2500 falan...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.