Şimdi Ara

Yeni Notebook Alacağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. antimodo;

N11.COM mağazamızda satılmakta olan tüm ürün modellerimiz web sitemizdeki listelenen modeller ile aynıdır. Yani web sitemizde olupta N11.COM mağazamızda olmayan bir ürün yok diyebiliriz. Sitemizden özelleştirdiğiniz bir ürünü dilerseniz bizimle iletişime geçerek sizin adınıza N11.COM üzerinde hemen satışa açabiliriz ve oradaki kampanya ve uygun taksit imkanlarından da böylelikle faydalanmış olabilirsiniz.

Dilerseniz bu konudahttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

Tesekkurler su asus parami bi iade etsin alacagim ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstadlar, hepinize sesleniyorum :)

GTX 850M'e Full HD ekran ile hakkını vermeniz önemlidir. GTX 850M ile Full HD üstelik IPS ekran keyfinden kendinizi mahrum etmeyin. Talep gören ve stokları hızla tükenen G451 kullanıcılarından biri de siz olun :) G451 konfigürasyonu i5 4200M işlemci + 8GB DDR3 + 500GB Disk ile 1876TL KDV Dahil Üstelik Full HD Parlak IPS ekran + mSATA SSD slotu + Orjinal Intel 802.11ac kablosuz ağ kartı ile beraber alınabiliyor. ((Tam reklam oldu bu))

* İşlemci Asus ile karşılaştırıldığında 37W güç harcıyor ve değiştirilebiliyor. Bu ileride i7 de takabileceğiniz anlamına gelir, Daha uzun pil ömrü demektir. Daha az ısınacaktır.
    * 2 adet bellek slotu ile bugün 8 yarın 16 belki de bir sonraki gün 32GB kullanma imkanınız olacak :)
    * 500GB disk yerine 1TB 7200rpm disk ile yapılandırabilirsiniz ki sadece 100TL fark edecektir
    * mSATA SSD ile makinenizi SSD konforuna, HDD kinizi atıl duruma çıkarmadan taşıyabilirsiniz.

"Victor'a şu an için güvenemeyiz" diye düşünen arkadaşlar için;

Ana firmamız İnselberg Bilisim Teknolojileri ve Ticaret ANONİM ŞİRKET tir. Ticaret Odaları kaydımız, TSE yeterlilik ve üretim sertifikalarımız, ISO belgemiz mevcut ve daha kapıdan girerek tümünü görebilirsiniz. Şirketimiz uluslararası önde gelen araştırma şirketlerinden biri olan IDC ye göre Türkiye nin önde gelen 3 sistem entegratöründen biridir. Pro2000 ve ProBook markalı ürünlerimiz birçok perakende kanalı mağazasında mevcut ve satılmaktadır. (Victor özelleştirilebilir oyun bilgisayarı kapsamında hizmet verdiği için hemen her sipariş farklı bir konfigürasyonda üretiliyor dolayısı ile mağazalarda satılmıyor) Kendimize ait yerimizde hizmet veriyoruz. Microsoft, Intel, nVIDIA, AMD gibi dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinin resmi ve en üst düzeyden iş ortağıyız.

Artık tercih sizin :) Ben üzerime düşen bilgilendirmeyi yaptım, sizi doğru ürüne davet ettim. Saygılar sunar, tercihiniz ne olursa olsun mutlu ve konforlu saatler geçirmenizi dilerim.

• Arkadaşlar son bır sorum olacak kasımın 2. haftası sıparıs verıcem aklımı kurcalayan bır konu daha oldu. Monster Abra A5 V2.1 mı alayım Yoksa Victor G701 özellikler aynı ;
    Intel® Core™ i7-4710MQ
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M
    16GB (2x8GB) DDR3L 1600MHz
    1TB 7200RPM HDD

2sininde fiyatı aynı gıbı sadece kasa yapısı farklı oluo. Siz hangisii tavsiye edersınız sogutma konusu cok onemlı hangısı daha az ısınır. Yardımcı olursanız cok teşekkür ederim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maki12223 -- 23 Ekim 2014; 12:08:35 >
  • http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W355SS-Schenker-XMG-A504-Barebones-Notebook.113909.0.html
    Isınma konusunda referans alabileceginiz genel bir inceleme. Isı sadece üst mazgal üzerinde hissedilebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.