Yukarıdaki cpu ve ekran kartı sıralamaları ilgili benchmark test programının verdiği puanlara göre verilmiştir. Neden sadece cpu ve ekran kartı verilerini sizlerle paylaştım. çünkü notebook unuzun performansını CPU Ram ve ekran kartı belirler. Yukardaki cpu ve ekran kartları 800$-1500$ arasındaki notebooklarda bolca kullanılan modellerdir. Bende bir notebook almayı düşünüyorum ve ciddi araştırmalar yapıyorum. Almayı düşündüğüm labtopta CPU olarak INTEL CORE2 DUO P8700 2.53GHZ ekran kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 olmasına karar verdim.
Bilgisayar öğretmeniyim. İşim gereği yüksek performanslı orta üst seviye bütçede bir notebook almayı düşünüyorum. Oyun performansıda ii olmalı. HP PAVILION DDV6-1146ET HP PAVILION DV6-1115ET bu iki labtoptan birini alıcam. Başka önerileriniz varsa bekliyorum...
Dostum Sana yazdigin her iki listedeki en iyilerine sahip bir notebook onereyim. Asagidaki linkte bana ait bir inceleme mevcut. Goz atmani tavsiye ederim. Sakin "Casper kullanmam" deyip bakmamazlik etme. Urunun asli hakkinda incelemede yeterince bilgi var. Ve bu donanimlara sahip bu fiyatta notebook bulman imkansiz. Son olarak bu makinanin yeni seri cikanlarinda 9800M GS yerine 160M GTS ekran karti kullanilmis buda ayrica bir guzellik oluyor :) Madem notebook alacaksin ve cok arastiriyorsun bence bu urunu mutlaka goz onunde bulundurarak karar ver.