Şimdi Ara

((YENI ODULLU TURNUVA KAYDI YAKINDA BASLAYACAK)) PS3 FIFA 15 INGILTERE/ISPANYA/ALMANYA LİGİ BITIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ------TURNUVA BİTİŞ: 20 ARALIK------

Öncelikle alt kısımda yer alan madde ve kurallar insomnia86 nickli arkadaşımızın düzenlemiş olduğu fifa 15 ligi turnuva forumundan alıntıdır.Bazı maddeler güncellenmiştir.

Kayıtlar bitmişti fakat oynamak isteyen olursa milli takimlar haric 3.5 yıldızlı klup takımlarindan istedigi takimla veya Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş kluplerinden biriyle turnuvaya dahil olabilir.Bu sekilde kayit olmak icin foruma psn id ve turnuva boyunca oynamak istediginiz 3.5 yildizli klubu yazip pm den telefon numaranizi bana verebilirsiniz

Herhangi bir fikstur yoktur.ev ve deplasman durumuna dikkat edelim.puan durumunu buradan degil whatsapp ustunden gundelik guncelleyecegim.istediginiz zaman rakibinizle iletisime gecip macinizi yapabilirsiniz.

OYUNCULAR; (DH.NICK/PSN ID)

1.Affetmeyeci (s1t3hhh) -- ATLETICO
    2.Tragedyboy (hakan_felix) -- SCHALKE
    3.Insomnia86 (insomnia_can) -- TOTTENHAM
    4.Alexi7 (alexi7-tr) -- WOLFSBURG
    5.Gokhannexus (gokhnozbl) -- ARSENAL
    6.Bahadir4554 (bahadir4554) -- SEVILLA
    7. Ruffmack (msimsek55) -- VALENCIA
    8. Tulga (akvaryum630litre) -- LIVERPOOL
    9. Mehdu46 (mehdu46) -- B.MGLADBACH

3.5 YILDIZLI VEYA GS, FB, BJK TAKIMLI OYUNCULAR; (DH.NICK/PSN ID)

10.cAf-Ri (cAf-Ri) -- BESIKTAS JK
    11.Winston34 (ismail5534) -- FENERBAHCE SK
    12.kaanfb38 (joker-kk) -- GALATASARAY SK
    13.
    14.
    15.

FIFA 15 LIGININ HANGI TAKIMLARDAN OLUŞACAĞINA FIFA 15 WHATSAPP GRUBUNDA KATILIMCILARIN OYLAMASIYLA KARAR VERİLECEKTİR.WHATSAPP GRUBUNA KATILMAK İÇİN PM YOLUYLA BANA TELEFON NUMARANIZI ATABILIRSINIZ.TURNUVA ILETISIMI DE WHATSAPP USTUNDEN OLACAKTIR.

NOT :

- Öncelikli amacımız, düzgün ve seviyeli turnuvalar düzenleyerek, kemik bir kadro oluşturmak.Oyunda kazanmakta, kaybetmekte olduğunu unutmayalım. Lütfen kırıcı olmayalım ve karşımızda ki rakibinde bir emek sarf ettiğini göz ardı etmeyelim.

KURALLAR :

- 10/12/14 takımlı bir lig oluşturulacaktır.
    - Takımlar kura ile belirlenecek olup, takım değiştirme şansınız olmayacaktır.
    - Maçlar 6 dk - ranked(online squad) oynanacaktır.
    - Whatsapp grubundan bulduğunuz rakibiniz ile 2 maç üst üste yapılabilir ancak ev ve deplasman durumuna gore iki takimda sirasiyla invite atar.

ÖNEMLİ :

- Maçlarda rakipleri ile iletişime geçmeyen arkadaşların maçları hükmen yenik sayılacaklardır.
    - Maçlarına önem vermediğini düşündüğümüz arkadaşlar, daha sonra tarafımızca düzenlenecek diğer turnuvalarda yer alamayacaklardır.(Gerekirse bunun için özel liste düzenlenecektir)
    - Bu yüzden, eğer tatil,vb. durumunuz varsa lütfen kayıt yaptırmayınız. Hem bizler hem diğer arkadaşlar mağdur olmasınlar.
    -Maclarda iletişim açısından yetersiz olan arkadaşların kalan maçları 0-0 berabere ilan edilir.
    - Maçlarınızı son güne bırakmamaya çalışınız. Son gün çıkacak herhangi aksilikte maçlarınızı tamamlayamama riski ile karşılaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmeyeci -- 26 Kasım 2015; 19:42:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunceldir whatsapp uzerinden dort rezerve kayit vardir

• KURALLAR :

- 10/12/14 takımlı bir lig oluşturulacaktır.

Umarm 10 kişiyi tamamlarsınız :)
  • Yedi kisiyiz su an umarim tamamlariz:))))))))) -.-

• Son üç oyuncu!

• Çok güzel düşünülmüş bir iş bence. Varsa listede yer ekleyebilirsiniz beni de, PSN id : cAf-Ri
  • Dostum whatsappta gozukmedin o yuzden ekleyemedim gruba bilgin olsun

• Forum konusu guncellendi duruma gore ekleyebilirim seni de

• affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    telefon numaramı yolladım şimdi, ekleyebilirsin beni de. Beşiktaş'ı alabilme şansımız olsa ne de güzel olur :)
  • Ekledim

• Gunceldir hala kayit aliyoruz yukaridaki sartlara gore

• Guncellendi

Kontenjan dolmuş sanırım. Konuyu da görünce sevindim yaz döneminde güzel bir ortam vardı

Bir de düşünürseniz co-op turnuvası iyi olabilirdi eğer yaparsanız veya başka bir turnuva olursa haberdar edin lütfen.

İyi eğlenceler herkese.
  • Kontenjan dolmadi kayit aliyoruz hala fakat whatsapp ve 3.5 yildizli bir takim sartlarimiz

Trabzonspor (1. tercihim) veya Bursapsor kabul ederseniz katılmak isterim. Kaç yıldız bakamadım şu an. Eğer olmazsa da diğer turnuvalara görüşürüz İNŞALLAH.
  • Pmden telefon numarani atarsan whatsapp grubuna ekleyecegim

• Güncel maclarve kayditlar devam ediyor

• Guncel olan lig ve kupa bitmek uzere odullu yeni turnuva yakinda baslayacak.turnuvalardan haberdar olmak icin whatsapp grubuna katilabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.