Şimdi Ara

yeni okula aldığım ayakkabı sizce nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim haklısın yorumuna saygı duyarım bu ayakkabılara ilgim vardı biraz daha hayatımda ilk defa aldım sürekli alacak değilim diğer ayakkabıları en fazla 1 yıl giyerim ama bunu en az 2 yıl giyeceğime inanıyorum
  • Güle güle kullan ama ben beğenmedim biraz fazla siyah arada başka bir renk olsaymış daha hoş olabilirmiş tabi bu benim fikrim
  • kusura bakma da bununla eşofman giyip anca spor yapılır
  • vurmayın tamam öldü
  • diesel olması tipsiz olmasını değiştirmiyor ha belki biraz rahattır ve uzun süre gidebilir ama bence tipsiz bence diyorum çünkü göreceli bi kavram bu, burda soruyosan cevapları da hazmedebileceğini sanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 17 Eylül 2011; 2:28:05 >
  • Sülalemizin ayakkabıcısı mesut abimlerden alıyom hep, 30 tl çakma adidası 20'ye verio
  • Güzel bence.

Kaba tenis ayakkabısı tarzında ayakkabılar hoşuma gidiyor.
  • herkezin zevkine saygı duyarım
  • burda ne kadar bencil herifler var.pazardan almıssın buraya koymaya utanmıyomusun yazmıs.peki pazardan alanları düşününce üzülmüyormusunuz lan ya onlar yerıne sız olsaydınız.pazardan alınca noluyor.ayakkabı yine ayakkabıdır
  • kardesim biz diesel oldugunu biliozda millet bil
    mio adidas nike bişe alsaydın keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa561 -- 18 Eylül 2011; 1:30:25 >
  • ucuzluk mağazalarında 2 tür ayakkabılar vardır zaten parası düşük olanlar (kötü olanlar) ve fiyatı hiç ucuzlamayanlar( kaliteli ve estetik olanlar) seninkisi ise ucuzluk mağazasında değil pazarda satılanlardan.
  • ona vereceğin parayı lacoste ayakkabıya verseydin iyiydi çok şık oluyor ve arada indirimler oluyor kaçırmamak lazım 220tl olan ayakkabı 135 düşer her sene yaparlar
  • Ayakkabının önüne "DIESEL ayakkabı bu" yaz.
  • kaç kuruş
  • tüp taktır daha az yakar
  • ister dizel ister motorin olsun bu ayakkabıya 20 tl bile vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 18 Eylül 2011; 16:24:44 >
  • İlk defa markalı bi şey aldın heralde sürekli büyük harflerle yazıyosun. Biliyosun işte içten içe diesel olmasa almazdın bi şeye benzemiyo.
    Not: pardon DIESEL
  • Yeni okulunuza ayakkabı mı aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToR

Yeni okulunuza ayakkabı mı aldınız

artık okullar kayıt parası yerine DIESEL ayakkabı istiyolarmış
  • güzel güzel güle güle kullan dikkatli yürüde bir yere çarptırıp aşındıtrtma fena koyuyor insana valla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.