Şimdi Ara

yeni okula aldığım ayakkabı sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nasıl sizce az para vermedim ayakkabıya boru değil DIESEL

yeni okula aldığım ayakkabı sizce nasıl

• kötü
  • pazardan mı aldın naptın
  • hoş
  • internetten bi DIESEL diye bi arama yap dünyanın en önde gelen markalarından bilen kişiler bilir
  • Diesel yazısını görmeden önce içimden pazardan ayakkabı almış bide utanmadan resmini koymuş dedim.
  • Bizzat hiç hoş durmuyor. Dışarıda gezen apaçilerin giydiği ayakkabı gibime geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide para verdin ?
  • Çok banal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 17 Eylül 2011; 1:29:40 >
  • adidas nike puma giymekten bıktım artık ilk defa normal bi ayakkabı aldım resimde böyle görülebilir ama çok kibar duruyor
  • ona vereceğin parayı lacoste ayakkabıya verseydin iyiydi çok şık oluyor ve arada indirimler oluyor kaçırmamak lazım 220tl olan ayakkabı 135 düşer her sene yaparlar
  • Almamış olsaydın yorumum şu şekilde olurdu;

30 tl lik ayakkabılara benziyor.
  • Ayakkabı güzel ama anladık yani Diesel olduğunu beğenmeyen beğenmez. Hatta resim koymana gerek yoktu direk markayı yazsaydın istediğin cevapları yazardık sana.
  • timsahı sevmiyorum onlarada baktım alırken fiyat zaten ikisindede aynıydı tommy hilfiger a baktım o tamamen deri hiç geç tarzı ayakkabı bulamadım
  • Sırf Diesel diye bir sürü para vermiş şu dandik ayakkabıya.
  • Arkadaslar abartmayin isterseniz pantolunun altina giycek bunu gidip isikli mi alsin ne yapsin yani ben begendim nugun bu tarz Nike aldim bende hos duruyor
  • YALARINNNNNNNNNN
  • Kaba görünüyor sanki. Kendi çektiğin resmi koyabilirsen bence net yorumlar alırsın.
  • yemin ederim diesel yapmazsan buna mı para verdin diyicektim

ama şimdi buna o kadar para vermişsindir onun yerine daha güzel bir ayakkabı alsaydın ya kardeşim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.