Şimdi Ara

Lise 1 İlk Gün Çanta Götürmeli Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
34.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum yarın liseye başlıyoruz. İlk gün bir not defteri 1-2 kalem vs yeterli olur sanıyorum. Fakat Çanta götürüp götürmeme konusunda kararsız kaldım. İlk günden kitapları dağıtırlar mı? Okul çantası Götürmeli miyim? Siz ilk günü okul çantası götürdünüz mü mesela ?

• Ne çantası bir kalem bir kağıt al git.Kitaplar ilk günden dağıtılmaz.
  • Sakın asla böyle bir şey yapim deme
  • Birde ilk gün Gri converse sorun olur mu ?
  • Defter götür
  • ilk gün çok önemlidir. bi arkadaş yarım gün geç geldi diye 3 sene çömez diye çağırdık adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Birde ilk gün Gri converse sorun olur mu ?

Sen daha liseye yeni mi başlıyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 yıllık öğrenciyim hangi dönem ücretsiz kitap başladıysa bizde ilk günden dağıtılır hatta geçen sene ilk gün ders işlemiştik.
  • lise hayatımda 1 veya 2 kere çanta götürdüm bence ilk gün götürme kitap dağıtırlarsa da torbaya koyarsın
  • çanta alıcam ben lise 3 üm ama kitapları veriyolar bize ilk gün poşetler adamın elini bu yuzden çanta götürüyorum
  • Hiç birşey götürmeyin arkadaşlar. Sadece bir kalem yeter. Ben 13 ders için sadece 1 defter kullanıyodum(büyük defterlerden değil normal bi defter). Kitap falan götürmezdim hiç. Sonuç ne oldu bu sene okuldan atıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 23 Eylül 2009; 20:45:44 >
  • ilk gün kitaplar dağıtılır sora yallah eve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamtaro !

quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Birde ilk gün Gri converse sorun olur mu ?

Sen daha liseye yeni mi başlıyorsun ?

Lise 1 değil Lisede ilk gün sorun olur mu diyorum okul değiştirdim de.
  • 1 kalem bi not defteri yeter.
  • Çok stres olmuşsunuz,çanta götürsen bile içine ne koyacaksın...
  • lisede nasıldır bilmem ama ortaokulun birisine gittim müdürü arıyordum odanın birinde toplanmışlar kitapları poşetlere koyuyorlardı ağustosun 15 inde.Ağustosta hazırlamışlardı yani ilk günde dağıtacaklardı herhalde yoksa 1 sınıfın tamamı kitap dolu bekletilmez herhalde.
  • 1 tükenmez kalem ve 1 küçük not defteri yeterli.
  • Resim dosyası götürmeli miyim?
  • ne çantası la, biz ilk dersten sonra cod multi kapşmaya gideriz herhalde bilmyorm
  • 1 kalem bir not defteri yeter. Pazartesiden sonra çantanı al. Ve yarın da okula gitmemeni öneririm bugün ve yarın birşey işlenmez.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.