Şimdi Ara

Lise 1 İlk Gün Çanta Götürmeli Miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
34.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle götürme. Kitap dağıtılır ama delikanlı adam poşetle taşır unutma. İşin kolayına kaçmaz. Heleki düz liseyse liseyi bitirene kadar dalga geçerler senle.
  • Götür, çünkü kitaplar dağıtılacak. Okulların bu şekilde başlamasının sebebi sınıf belirleme, kitap dağıtma gibi olayların zaman çalmasını engellemek. Çanta götürmesende irice bir poşet götürmeni öneririm.
  • Ya arkadaşlar ne poşeti dalgamı geçiyorsunuz adamla anlamadım. Zaten kitapları Meb'in reklam dolu poşetleriyle veriyorlar alıp gitsin işte onla daha ne poşeti?
  • lise hayatım boyunca hiç çantam olmadı lise 1 2 de masamın altında bi defter olurdu tüm dersleri ona yazardım bittikçe yenisini alırdım lise sonda hiç yazmamıştım boş oturuyoduk biz ders vakti böyle konuları gördükçe hüzünleniyorum, çok özlüyorum lise yıllarımı.. kıymetini bilin..
  • anadolu lisesinde çöm gibi alay unsuru taşıyan laflar(oha cümleye bak sanki trt) daha az edilir diyolar doğrumu?
  • Kağıt kaleme bile gerek yok aslında, sayfa sayısını aklınızda tutabilirsiniz .Ben 10. sınıfım ve yarın okula babamla gideceğim(okul uzak otobüsle oraşmak istemiyorum ilk gün) ; babam beni bıraktıktan sonra servislede konuşacak ancak bunu çevremdekiler garip yorumluyor , anlayamadım gitti , babamın beni servise kaydettirecek olmasının neresi anormal acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evohe

anadolu lisesinde çöm gibi alay unsuru taşıyan laflar(oha cümleye bak sanki trt) daha az edilir diyolar doğrumu?

Kesinlikle doğru. Zaten şöyle bir liste yaparsak.

1-2 Tehlikeli serseriler / Apaçiler.

3-4 Gerçek serseriler / Apaçiler.

5-6 Normal serseriler / Apaçiler.

7-8 Hafif serseriler / Apaçiler.

9-10 Birazcık serseriler / Apaçiler.

Anadolu liselerinde her zaman 9-10 veya 7-8 arasındadır. Yeni açıldıysa ve puanı 400 ün üstündeyse kesinlikle 9-10 arasındadır. Tek tüktür.

Puanı sonradan artmış veya sonrada anadolu lisesi olmuşsa 7-8 veye 5-6 görülebilir. Önleminizi alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

anadolu lisesinde çöm gibi alay unsuru taşıyan laflar(oha cümleye bak sanki trt) daha az edilir diyolar doğrumu?

Anadolu liselerinde her zaman 9-10 veya 7-8 arasındadır. Yeni açıldıysa ve puanı 400 ün üstündeyse kesinlikle 9-10 arasındadır. Tek tüktür.

Puanı sonradan artmış veya sonrada anadolu lisesi olmuşsa 7-8 veye 5-6 görülebilir. Önleminizi alın.

pertevniyal anadolu lisesi desem ne gibi bir kategoriye girer?

• Ben 2006 yılında başladım liseye, 1de kimseden çöm lafı işitmedim. Lise2ler vardı güyya "abi" gibi davranmaya çalışırlardı ama gel görkü bizden korkarlardı kimi zaman. Ama tabi Anadolu Lisesindeyiz. (Kartal Semiha Şakir)
  • suluk gotur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

Ya arkadaşlar ne poşeti dalgamı geçiyorsunuz adamla anlamadım. Zaten kitapları Meb'in reklam dolu poşetleriyle veriyorlar alıp gitsin işte onla daha ne poşeti?

O poşet iki adım atmadan yırtılır. Sağlam olsa onla dağıtırlarmıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Hiç birşey götürmeyin arkadaşlar. Sadece bir kalem yeter. Ben 13 ders için sadece 1 defter kullanıyodum(büyük defterlerden değil normal bi defter). Kitap falan götürmezdim hiç. Sonuç ne oldu bu sene okuldan atıldım

• Çanta götüreceğim heralde. Kitapları koliyle getiriyorlarmış , eve kadar da elimde taşıyacak halim yok. Çömez derlerse desinler ellerinde taşırlar kitaplarını onlar

Bu arada gideceğim lise : Kocaeli Körfez Fen Lisesi
  • quote:

quote:

quote:

9/10 bile değildir. Pertevniyal 98 de Anadolu Lisesi oldu, ondan öncede süper liseydi.

• arkadasım ne cantası ya sana pazartesıden once kıtap wermezler olakı werdıler onlar zaten poşetler içinde hadı yırtılacak dedin bi tane daha al iç içe geçir senin götüreceğin çantadan sağlam olur götürme çanta bak dalga geçerler :D
  • Okulun ilk günü bir kalem götürülür.
    Defter götürülmez.

Birşey yazılacaksa.
    Muhabbeti başlatmak amacıyla yan veya arkadaki arkadaşlardan kağıt istenir.

Ders biter kağıt çöpe atılır.
  • Boşver çantayı falan ya kendini bile götürme sen
  • Çantayı sen bilirsin ama üniforma giyme, Ben giyip gitmiştim ilk gün hiçde iyi birşey değil

İlk gün dağıtıyorlar bizim okulda kitabı çanta götür istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méxes

quote:

quote:

quote:

9/10 bile değildir. Pertevniyal 98 de Anadolu Lisesi oldu, ondan öncede süper liseydi.

oh içim rahatladı o zaman sağolun

• Çanta götürme çöm gözüyle bakarlar benden sölemesi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.