Şimdi Ara

Lise 1 İlk Gün Çanta Götürmeli Miyim? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
34.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _OutOfControL_

arkadaşlar şimdi bende liseye başlıyorum yarın kitaplar verilecek hazırlık olduğu için bi dolu yabancı dil kitabı ve diğer dersler sınıf ihtiyaç listeleride zaten sitede yayınlandı. çanta götürmelimiyim ?

Saatlerdir ne anlatılıyor ?
  • sakin Rezil olursun
  • Lise 1 de çanta ile gitmemiştim herkeste çanta var ben poşetle taşıyorum okul çıkışı herkes merdivendeyken poşet yırtıldı .

Yani çanta götürmezsenizde rezil olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 23 Eylül 2009; 23:24:20 >
  • Bugün çanta götürdüm , iyiki de götürmüşüm , kitapları gayet de üst üste yığıp elimize tutuşturdular , Çantaya bile zor sığdılar. Götürmeseydim halim çok kötü olurdu. Kimse de inek gibi benzetmelerde bulunmadı çünkü çoğunluk getirmişti
  • Çoğunluk getirmişti ve ben getirmeyen keriz elimde kitaplarla eve varınca bir bel ağrısı çektim.
  • Lisede çanta mı taşınır yahu??
  • Kimse getirmemişti bende getirmemiştim ama neredeyse büyük bir çoğunluk servis-otobüs ile gidiyordu eve Yürüye yürüye taşıdım onları.Sorun oldumu?Hayır
  • Bizim arkadaş boş çantayla geldi boş çantayla geri gitti. Kitapları dağıtmadılar.
  • yahu önceden çantamız olsun diye kıçımız çıkardı millet şimdi çantaya ayıp gibi bakıyo ne günlere kaldık yaw. varsa götür arkadaşım. ne konular var forumlar da helal yaa :D

hiç bir zaman ilk günn kitap dağıtmadılar bize ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 24 Eylül 2009; 18:29:36 >
  • bize ilk günden dağıttılar ama poşet verdiler yani ama çanta daha konforlu olurdu tabii.
  • bu ne simdi ya!! sorumu senin bu sordugun simdi. yok mu senin arkadas cewren delukanli, bi de bu kadar adamda usenmemis cewap atmis, hakkaten acayipsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayasofya

bu ne simdi ya!! sorumu senin bu sordugun simdi. yok mu senin arkadas cewren delukanli, bi de bu kadar adamda usenmemis cewap atmis, hakkaten acayipsiniz

Yeni Lise , Yeni hiç tanımadığım insanlar ? Buradakilere sormakla arkadaşlarıma sormak arasındaki fark ne?
  • net e girip bu kadar gereksiz we basit bir soruyu usenmeyip yazman garibime gitti, halbusi bi arkadasini arayip halini hatirini sorup bu konuyu onunla konussaydin bence daha faydali olurdu tum cewrelere.. ama seni anliyorum ilk gun heyacanina bagliyorum, okulunda da basarilar diliyorum, uni de kazanip ulkeye faydali bir insan olursun umarim
  • her okulun ne isteyeceği farklı mesela benim arkadaşlarımın okullarında 2 ders yapıp eve yolladılar , kitapları da vermemişler ama biz 7 ders tam gün yaptık belki rokobatu'nun da durumu öyledir...
  • Bize kitapları verdiler 13 kitap ! Poşetsiz , Onlar eve kadar getirseydim elimde bu konunun gidişatı çok fena olurdu zaten 8 saattti bir de , 4 saati İngilizceci gelmemiş boş geçti iyi kaynaştık ark larla hatta
  • Bi defter kalem ve su aslında konu 2009'da yazılmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.