Şimdi Ara

Yeni Okuyucular İçin Öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni okuyucular için kalın kitap önerileri pekçe makul değil.

elif şafak ın aşk kitabı işinizi görür zannımca.
  • Wheel kullanıcısına yanıt
    Bu bir şaka mı? Ciddi olamazsın çünkü. Olasılıksız ve Kürk Mantolu Madonna'yı okudun ve sevmedin öyle mi? Hayır, hayır. Sen "en sevdiğim" yazacaktın aslında. Değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer28

Bu bir şaka mı? Ciddi olamazsın çünkü. Olasılıksız ve Kürk Mantolu Madonna'yı okudun ve sevmedin öyle mi? Hayır, hayır. Sen "en sevdiğim" yazacaktın aslında. Değil mi?

Kürk Mantolu Maadonnayı oldukça sevmiştim ama aynısını Olasılıksız için söyleyemeyeceğim.Şişirme bir kitap olduğunu düşünüyorum beni tatmin etmedi ve bırakmıştım ki sık yaptığım bir şey değildir kitap bırakmak.
  • Kürk Mantolu Madonna'yı okuduktan sonra Maria Puder'e aşık olan arkadaşlarım var Olasılıksız son dönemde genç kesimin dilinde bir kitap. Bende bu yüzden okudum. Bilimsel tabirler kullanmak için sayfalarca saçmaladığı olmuş yazarın. Fakat yinede sürükleyici bir kitaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer28

:) kürk mantolu madonna aşırı derecede şişirildiği için önyargı oluştu, o yüzden nefret ediyorum, yoksak kitap fena sayılmaz.

olasılıksız olayıysa ise bambaşka, gerçekten kötü kitap.
  • John Steinbeck'in Fareler ve İnsanlar romanı muhteşem bir başlangıç olabilir. Hem kısa hem akıcı hem de çok ama çok güzel.

Yalnız şuna dikkat et; iyi bir çeviri olsun. Pek çok kitabevi, klasik eserleri çalakalem çevirip ucuza satıyor. Bunlara dikkat etmek lazım.

Sel Yayıncılık'tan çıkan Ayşe Ece çevirisi gayet iyi.

Yeni Okuyucular İçin Öneri
  • İlgisinden dolayı herkese tesekkür ederim.
  • Benimde işime yaradı bu konu, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeff Abbott - Panik
    Simon Kernick - Son 10 Saniye
  • Polisiyelerden Stephen King'ten felan başla okuma alışkanlığın gelişir sonra yavaş yavaş daha ağır kitaplara geçersin.
  • Arkadaşlar ben de yeni yeni başlıyorum kitap okumaya.Öncelikle türk edebiyatına ait eserler okumak istiyorum.Neler önerirsiniz?

• taht oyunlarina baslicam tesekkurler

• @LeoMessi1037 Kürk Mantolu Madonna,Kuyucaklı Yusuf,Tutunamayanlar
  • Mehmet Rauf - Eylül
  • Sherlock Holmes - Kızıl Soruşturma , ben bununla başlamıştım kitap okumaya, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamphilos -- 30 Haziran 2013; 21:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Birası Sevim

Sherlock Holmes - Kızıl Soruşturma , ben bununla başlamıştım kitap okumaya, tavsiye ederim.

bende bununla başladım sayılır, yeni başlayanlar için ideal kitaplardan birisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisiye gizem seviyorsan kesinlikle grange. Fantastik seversen hp serisi olabilir. Ucurtma avcisi da guzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnetotr -- 1 Temmuz 2013; 10:23:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.