Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba

Bende bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica edicem.

1 Amazon Almanya dan baktığında Avr de sadece Onkyo satışa açık bir kaç modeli var başka marka yok da denilebilir, baktigim model Nr686 530 euro ya geliyor fiyat nasıl alınırmı

2 Karacuma beklenirmi fiyatlar düşer mi

3 Dalı Zensor 7 kullanıyorum Nr 686 uygunmudur , yoksa önerdiğiniz marka ve ya model varmi.

4 Amozon Almanyada Nr686 3200Tl ye göre
    Turkiyeden Sony str dn1080 3.900 TL ye garantili . Hangisini almak mantıklı aralarında ses karakterleri nasıldır, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kullandigim avr Hk 161s

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o zamanki kura göre bana 3450 tlye geldi
    ctesi dhl dağıtım yapıyor olsa idi 3 gunde gelicekti ama sonraki pazartesi cihaz elime gecti
    bende önde jamo classic 8 , center jbl lx serisi , surroundlar da gene onkyo kolonlardan olusan bir 5+1 setim var ben memnun kaldım ilk defa onkyo kullanıyorum eski anfi pio vsx 520 idi

valla burda bir ark sony için klasik trafo problemi vardı ben sattım dedi ama dinlemeniz gerekli

görüntü aktarımından ( sanırım upscale ediyor )baya memnun kaldım 720p filmlerde inanılmaz kalite oluyor playerda apple tv 4k modemden usb share yada nas üzerinden infuse ile oynatım yapıyorum

wireless benim odada oldugu için çekim gücü nedir bişey diyemem eme tune in denediğimde gayet güzel hızlı ve kesinti yaşamadım hiç
  • DJ ICEMAN D kullanıcısına yanıt
    Nr686 modeli Amzondan aldınız anladığım kadarıyla, ne zaman aldınız

• Deh 9300 D kullanıcısına yanıt
    3 hafta önce
  • Güzel tercihde bulunmuşsunuz 686 ve geçmişteki bu seviyedeki cihazları Onkyo'nun en satan modellerinden biridir. Ülkemizde muamma bir markaya döndü ve doğru temsil edilemedi hiç..
  • Deh 9300 D kullanıcısına yanıt
    En son onkyo tafaında 646 kullanmıştım ve gayet memnundum.
    Sonra Denon daha sonra Yamaha 1030 kulandım.Yamahadan hiç memnun kalmadım 646 yı arar olmuştum.
    Denon da X2000 modeliydi sanırım oda yamaha gibi flat çalan cihazdı bana göre.
    646 bunların yanında çok daha parlak kalmıştı.Sonra bir arkadaşıma Sony 1070 aldık.
    5 Gün bende kaldı makine, test için istedim.Sony surround separasyonun da üstte adı geçen makinelerden çok çok daha iyi.
    Daha önce izlediğim filmlerin bazı sahnelerinde, arkalar da duymadığım sesleri duymuştum ve hayran kaldım cihaza.
    Dinleme şansınız olsa Sony'i muhakkak ki dinleyin.Bence 1080 de bu denli başarılıdır, nihayetinde üst modeli Atmos ve DTS X de var.
    Bana göre tartışmasız Sony derim, ama sesde karar vermek zordur,karar yine size kalıyor. :)
    Bu arada yamahayı da sattıktan sonra Sony 1070-1080 aradım durdum 2.el bir türlü düşmedi.
    Ben de cihazsız kaldığıma uygun fiyata bulduğum Pioneer SC 2024'ü satın aldım.
    Pioneer da çok güzel bir ses rengi var, yamaha ya göre çok daha iyi, ama sony gibi surround lardaki o separasyon malesef yok :(

• Yorumların için teşekkürler, dinlemek gerekir ikisinide ,

• Delerıum kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ,

• Enteresan bir tecrübe olmuş sizinkisi . 1030 gibi bir cihazdan memnun kalmamişsiniz ki digerlerine gore ust segmentte kalan bir cihaz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Malesef kalamadım, belki 10 defa reset ve kalibrasyon yaptım.
    Konser kayıtların da özellikle o sönük sesi beni deli etmişti.
    Şuan ki Pioneer'ın özellikle 5.1 müzik konserlerin de Yamaha ile alakası yok.
    Pioneer'ın hakkını yememek lazım ayrıca 2 kanal stereo da harika.
    Belki bunda SABRE™ Premier Audio DAC (ES9006S) olduğundan olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakabo34 -- 22 Kasım 2018; 10:29:17 >
  • Bildiğim kadarıyla 1030 ve 2024'te aynı Sabre DAC var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakabo34

En son onkyo tafaında 646 kullanmıştım ve gayet memnundum.
    Sonra Denon daha sonra Yamaha 1030 kulandım.Yamahadan hiç memnun kalmadım 646 yı arar olmuştum.
    Denon da X2000 modeliydi sanırım oda yamaha gibi flat çalan cihazdı bana göre.
    646 bunların yanında çok daha parlak kalmıştı.Sonra bir arkadaşıma Sony 1070 aldık.
    5 Gün bende kaldı makine, test için istedim.Sony surround separasyonun da üstte adı geçen makinelerden çok çok daha iyi.
    Daha önce izlediğim filmlerin bazı sahnelerinde, arkalar da duymadığım sesleri duymuştum ve hayran kaldım cihaza.
    Dinleme şansınız olsa Sony'i muhakkak ki dinleyin.Bence 1080 de bu denli başarılıdır, nihayetinde üst modeli Atmos ve DTS X de var.
    Bana göre tartışmasız Sony derim, ama sesde karar vermek zordur,karar yine size kalıyor. :)
    Bu arada yamahayı da sattıktan sonra Sony 1070-1080 aradım durdum 2.el bir türlü düşmedi.
    Ben de cihazsız kaldığıma uygun fiyata bulduğum Pioneer SC 2024'ü satın aldım.
    Pioneer da çok güzel bir ses rengi var, yamaha ya göre çok daha iyi, ama sony gibi surround lardaki o separasyon malesef yok :(
    Bende de Onkyo 656 vardı tahminin 646 ile aynıdır ve Denon X2400 var şuanda.
    Aynı sınıf Sony DN1080 net bir şekilde sinemada ikisinden de daha iyi olduğunu söyleyebilirim deneyimim bu yönde.

• Sony 1080 iyi puan almış, beğenilen bir üründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 22 Kasım 2018; 13:54:15 >

• kucukyenici K kullanıcısına yanıt
    Evet Yamahada da var fakat aynı değiller sanırım.
    Yamaha : Professional quality digital audio by ESS DAC
    Pioneer : SABRE Premier Audio DAC (ES9006S) for 7.2ch
  • Amazon amerikadan sony str dn 1080 alacam sizce türkiyede uygunmu?

• erz24 E kullanıcısına yanıt
    Sony amfi fiyatları genelde Türkiyede daha uygun olabiliyor. Ameriakada ucuz olsa bile oradan almaya değecek kadar bir fark olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erz24

Amazon amerikadan sony str dn 1080 alacam sizce türkiyede uygunmu?
    Fiyatı uygun olsa bile voltaj sorunu olur.
    Türkiye'de Sony diğer ülkelere göre daha makul fiyatlı.
  • Bende sabahtan beri voltaj değerini araştırıyorum youtube da amerika da alınan sony str dn 1080 de ürünün arkasında voltaj değeri ac 120~60 hz 240W yazıyor almanyadaki üründe ac230~50/60 Hz 240W yazıyor sizce ürün türkiyede kullanılmazmı? (Amazonda ürün fiyatı 2500 Türkiyede 4000 TL)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafo yaptırman lazım iyisi 1000 tl civarında filan mal olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Olamzmı diyozunuz hocam bu voltaj değerleriyle otomatik voltaj değeri diye bişey duydum.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.