Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2. el temiz bir onkyo ht r330 buldum, nasıldır bu amfi, tavsiye edermisiniz ?
  • Arkadaşlar elimde Onkyo TX-NR-676 var.5.2.2 olaraka kullanıyorum. Önde 2 adet Dali Zensor 1 ve HKTS 9 set var. Dali zensor 1 surround yapıp onun yerine ön tarafa ne alabilirim ?

Harman Kardon center yerine de center alacağım.
    amazon.com.tr 574 TL ye JBL Arena 125C aldım beyenmedim. Yarın iade edeceğim.

Dali Zensor Vokal 1450 TL.
    Bowers & Wilkins HTM 62 S2 1399 TL
    Magnat Shadow Center 213 1180 TL
    Heco Aurora Center 30 1068 TL

Tavsiyeniz ne olur ?

Dali Devam etmek mi yoksa diğer markalarda alsak sorun olur mu ?
  • Mümkün olduğu kadar aynı marka tercih etmekte fayda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasans kullanıcısına yanıt
    ikinci el ikon vokal düşerse kapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasans

Arkadaşlar elimde Onkyo TX-NR-676 var.5.2.2 olaraka kullanıyorum. Önde 2 adet Dali Zensor 1 ve HKTS 9 set var. Dali zensor 1 surround yapıp onun yerine ön tarafa ne alabilirim ?

Harman Kardon center yerine de center alacağım.
    amazon.com.tr 574 TL ye JBL Arena 125C aldım beyenmedim. Yarın iade edeceğim.

Dali Zensor Vokal 1450 TL.
    Bowers & Wilkins HTM 62 S2 1399 TL
    Magnat Shadow Center 213 1180 TL
    Heco Aurora Center 30 1068 TL

Tavsiyeniz ne olur ?

Dali Devam etmek mi yoksa diğer markalarda alsak sorun olur mu ?
    Önemli olan frontlarla centerın aynı tweeter işe dengesini sağlamak aynı marka ve model tercih etmeye çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

Önemli olan frontlarla centerın aynı tweeter işe dengesini sağlamak aynı marka ve model tercih etmeye çalışın.

Alıntıları Göster
    Heco Aurora Center 30 ve front olarak da HECO Aurora 300 Raf Tipi Bass Refleks hoparlör

Dali Zensor Vokal Center ve Dali Zensor3 front olsa hangisi Onkyo ile iyi çalışır ? Veya tavsiyeniz hangisi olur ?

Yardımlarınız için Teşekkür ederim.
  • hasans kullanıcısına yanıt
    Madem elinizde Zensor 1 var o zaman hiç tereddüt etmeden Dali Zensor Vokal Center ve Dali Zensor3
    alabilirsiniz. Zensor 3 boyundan büyük sesi vardır ve Onkyo ile de çok iyi anlaşırlar..
  • Arkadaşlar merhaba aranıza onkyo tx-nr 727 ile katıldım inşaallah çok başınızı ağrıtmam herkese iyi forumlar diliyorum selamlar

• Sr-608 Kullanan varmı ?
  • sekiz sene önce kullandım

• Q Acoustics 3050 + Q Acoustics 3090 center ( 2.el 3250 TL ) Onko 676 ile nasıl olur arkadaşlar. Yarın kısmetse almayı düşünüyorum.
  • Arkaşalar slm bende onkyo 5.1 bu hoparlörler mevcut bu arkadasındaki bağlantı renkleri ne anlama geliyor. Hangisi surround hangisi ön, işin içinden çıkamadım, Amfi olarak başka marka kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirimn saygılar
  • Hoparlörlerinin hepsi aynı gözüküyor. Model farklılıkları var belki ama pek belli olmuyor. Konumladığın yere göre amfine bağla. Renkli soketler (+), siyahlar (-) olmalı. Üzerinde yazıyordur herhalde. Bağlantı yaparken bunlara dikkat edersin.
    Amfi - Hoparlör:
    Ön Sol: Front (L)eft
    Ön Sağ: Front (R)ight
    Merkez: (C)enter
    Arka Sol: Surround (L)eft
    Arka Sağ: Surround (R)ight
    Subwoofer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 16 Aralık 2018; 22:7:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Liste güncelleniyor ise.
    Tx-SR 876 ile devam.
    Tx Ds 484 ü satıp TX NR 609 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

sekiz sene önce kullandım
    Kullanım bilgilerini hatırlıyorsan yardım almak istiyorum
  • Ömür; Yüce ben bende takribi o kadar zaman oldu kullanalı hoş geldin başlığa pek aktif değil bayağı uzun zamandır malum marka ülkede öksüz kaldı..
  • Bildiğimiz ve hatırladığımız kadarıyla buradan yardımcı oluruz. Neyi öğrenmek istiyorsun?

• tx ds777 model amfim arızalandı, açtıktan birkaç dakika sonra ses kesiliyor, bazen açıncada ses yok. internetten yaptığım araştırmada amfinin dts elektronik devresi kronik sorunlu olduğunu öğrendim. bu sorunla karşılaşıp tamir ettirebilen var mı. syg.
  • Bilen ve fiyatları takip eden arkadaşlardan öneri bekliyorum. Bu cihaz işgörürmü bu fiyata nasıl.model:TX-NR575E birde bunun bir üst modeli olan . TX-NR686 479EUR fiyatı var. Aradaki fiyat farkına değer özellikler varmı. Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel18 -- 29 Aralık 2018; 1:38:38 >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Bende var satıyorum isterseniz tabiki sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel18 -- 29 Aralık 2018; 2:1:43 >
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.