Şimdi Ara

►Yeni◄ONKYO AV RECEIVERS Kullanıcıları & Paylaşımcıları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.400
Cevap
63
Favori
157.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar , Onkyo 3009 cihazımı istemiyerek de olsa satıyorum , Cihaz sorunsuz ve kutu içeriği tam olup , gri renktedir ...Düşünen varsa bana pm veya 0532 470 3032 nolu telefondan ulaşmalarını rica ederim ...

Malum sitelere daha ilan açmadım , bir kaç gun sonra açacağım , öncelik forumun olmasını istedim....

Onkyo nun ses karakterini bilmeyenler için , Soft ,gövdeli, dengeli ve müzikal yapısı çok başarılı diyebilirim....
    Düşük volumde detay lı bir sese sahiptir...

Teknik detaylar ;

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Değerli arkadaşlar , Onkyo 3009 cihazımı istemiyerek de olsa satıyorum , Cihaz sorunsuz ve kutu içeriği tam olup , gri renktedir ...Düşünen varsa bana pm veya 0532 470 3032 nolu telefondan ulaşmalarını rica ederim ...

Malum sitelere daha ilan açmadım , bir kaç gun sonra açacağım , öncelik forumun olmasını istedim....

Onkyo nun ses karakterini bilmeyenler için , Soft ,gövdeli, dengeli ve müzikal yapısı çok başarılı diyebilirim....

Teknik detaylar ;

http://www.uk.onkyo.com/en/products/tx-nr3009-58239.html

Haci ne. Oldu niye bu satış valla al sat cok zarara giriyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ersin hayırdır Onkyo iyidi yahuuu
    sinemada küçülmeye mi gidiyorsun yoksa?
  • Yorumları okuduğuma göre, ürün iyi bende mi alsam acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Değerli arkadaşlar , Onkyo 3009 cihazımı istemiyerek de olsa satıyorum , Cihaz sorunsuz ve kutu içeriği tam olup , gri renktedir ...Düşünen varsa bana pm veya 0532 470 3032 nolu telefondan ulaşmalarını rica ederim ...

Teknik detaylar ;

http://www.uk.onkyo.com/en/products/tx-nr3009-58239.html

Haci ne. Oldu niye bu satış valla al sat cok zarara giriyorsun

Kardes sistemde küçülme diyelim ...zararsız olmuyor malum bu işler...

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

ersin hayırdır Onkyo iyidi yahuuu
    sinemada küçülmeye mi gidiyorsun yoksa?

biraz sıkıntılarım var ...biraz küçülme diyelim, onkyo 3009 ile ayrılmak kolay olmayacak ...

• quote:

Orijinalden alıntı: -N4N0

Yorumları okuduğuma göre, ürün iyi bende mi alsam acaba?

Ürün gayet başarılı bir cihaz

• Onkyo 3009 , Forumdan Suatberk , adlı kullanıcı almıştır ...Kendisine hayırlı ve güzel günlerde kullanması dileğiyle
  • quote:

Onkyo 3009 , Forumdan Suatberk , adlı kullanıcı almıştır ...Kendisine hayırlı ve güzel günlerde kullanması dileğiyle

Hayırlı olsun her iki tarafada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

quote:

Onkyo 3009 , Forumdan Suatberk , adlı kullanıcı almıştır ...Kendisine hayırlı ve güzel günlerde kullanması dileğiyle

Eyvallah arkadaşım çok sağol

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

quote:

• Merhaba arkadaşlar onkyo tx 414 avr alarak aranıza katılmayı düşünüyorum ancak daha evvel hiç dinlemedim şu an kullandığım ve satmayı düşündüğüm harman kardon avr 160 ve geçen sene kullandığım yamaha avr 473 ve marantz 3001 ile kıyaslarsak sinema ve müzik açısından nasıldır sesi hangi cihaza benzer sahnesi nasıldır bass ları ve tizleri muhtemelen eğer satış durumum olmaz ise jamo 606 hsc3 takımı ile kullanacağım yurt dışında onkyo 414 ile birlite satıldığını gördüm hakkında fikirlerinizi bilmek isterim
  • Onkyo severler ve eski dostların hepsine merhaba

Ahmet kardeşim ellerin dert görmesin çok güzel bir konu olmuş, yeni yerimiz hayırlı olsun

Yoğunluktan fazla giremiyorum foruma, bu seferki postumun konusu da bir veda

Home theater sistemimin mihenk taşı onkyo 875 I mi satmaya karar verdim, aldığım yeni tv 55st50 sebebiyle ünite de yer kalmadı istemeye istemeye de olsa 875 in kendine yeni bir ev bulması gerekiyor

Nasıl vedalaşacaz bilmiyorum kendisine evde çok yer yaratmaya çalıştım ama muvaffak olamadım. daha önce 805 875lerini satan forumdaslara cemkirmişliğim var satmayin power amfi olarak kullanın yok bu özelliklere bir cihaz diye ama gün geldi bizim de başımıza geldi

Öncelik tabiki bu konu ve takipcilerinin cihazı bilen biliyor receiver özellikleri bir yana artık sadece Flagship cihazlarda olan bir amfi katı var

Cihaz 110volt,bagli olduğu trafo pre olarak kullandığım onkyo 818 de bağlı olduğundan beraber satamiyorum ama ilgili arkadaslara yaptırdığım yerin bilgilerini verebilirim

İlgili arkadaşlar eli9down@gmail.com dan bana ulasabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daneel -- 11 Nisan 2013; 12:13:15 >

• Arkadaşlar merhaba,tekrar TX-NR3009 ile aranızdayım :)) Gerçekten çok temiz bir cihaz aldım Ersin arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatberk

Arkadaşlar merhaba,tekrar TX-NR3009 ile aranızdayım :)) Gerçekten çok temiz bir cihaz aldım Ersin arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

Tekrar hayırlı olsun

• @suatberk,

Cihazın temizliğine şüphe yok eminim. İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatberk

Arkadaşlar merhaba,tekrar TX-NR3009 ile aranızdayım :)) Gerçekten çok temiz bir cihaz aldım Ersin arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

hayırlı uğurlu olsun
  • Ersin bu aksam bekliyorum kacamazsin :)))

• Slm 5010 Gecmeyi düsündügümden.. Tx-nr 809 Satmayı düşünüyorum
    İlgilenen arkadaşlar Özelden yazabilir.. Pırıl Pırıl Cihaz 1 sene Daha Garanti
    Devam Ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.