Şimdi Ara

Yeni Onkyolar hala neden gelmiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
7.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durumu uygun olan arkadaşlara fiyatla ilgili birkaç tüyo vermek istedim.. Onkyo'nun üst serileri Türkiyede Avrupayla hemen hemen aynı fiyatlarla satılacak.. Alt gruplar ise biraz daha pahalı.. Para sıkıntısı olmayan arkadaşlar üst serilere odaklanırsa daha iyi olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriNeO
    Durumu uygun olan arkadaşlara fiyatla ilgili birkaç tüyo vermek istedim.. Onkyo'nun üst serileri Türkiyede Avrupayla hemen hemen aynı fiyatlarla satılacak.. Alt gruplar ise biraz daha pahalı.. Para sıkıntısı olmayan arkadaşlar üst serilere odaklanırsa daha iyi olur..

Zaman ve hangi modellerin yaklaşık ne kadara satılacağı konusunda bir şeyler söyleyebilir misin TriNeO?
  • ben en son forumaudio ya sorduğumda yılbaşından sonra demişlerdi ama fiyat konusunda bişiy demediler.
  • bu arada doğubankta yamaha 1800, 1100 euro.denon 2808 ise 1200 euro.bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatero -- 25 Aralık 2007; 17:47:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zapatero
    bu arada doğubankta yamaha 1800, 1100 euro.denon 2808 ise 1200 euro.bilginize.

Çok para be zapaterom, çok para
    Sen ne düşünüyorsun, karar verebildin mi?
  • Hemen hemen avrupadaki fiyatlara yakın değerdeler.Ben hala cihaz konusunda karar veremedim.Denon düşünüyordum ama sanırım vazgeçeceğim.muadillerine nazaran fiyatı 100 euro daha fazla gözüküyor(denon 2808).buna rağmen karşılaştırmaları okuduğumda yamaha ve onkyonun gerisinde kalıyor.Şu anda onkyoları bekliyorum.Onların fiyatlarını da gördükten sonra sony 5300 ,onkyo 805 veya 875 ve yamaha 1800 den birinde karar vereceğim.Tabii bu arada yamaha 1600 cihazımı da uygun bir fiyatla satmam gerekiyor.
  • bu başlığın içindeki bilgiler bence başlığı aşıyor,
    başlığın değiştirilmesi daha çok okuyucuya hitap eder diye düşünüyorum,
    bilgi verenlere saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Orjinalden alıntı: TriNeO
    Durumu uygun olan arkadaşlara fiyatla ilgili birkaç tüyo vermek istedim.. Onkyo'nun üst serileri Türkiyede Avrupayla hemen hemen aynı fiyatlarla satılacak.. Alt gruplar ise biraz daha pahalı.. Para sıkıntısı olmayan arkadaşlar üst serilere odaklanırsa daha iyi olur..

Zaman ve hangi modellerin yaklaşık ne kadara satılacağı konusunda bir şeyler söyleyebilir misin TriNeO?

Malların 2008'den önce ülkeye girmesi mümkün değil.. Tahminim Ocak ortası ya da sonu gibi ürün yurt içinde dağıtılmış olur bir aksilik çıkmazsa..

Fiyatlar kesin olarak netleşmemiş.. Bildiğiniz gibi fiyatın belli olması için malın gelmiş olması gerekmiyor.. Ay sonuna listeler hazır olur demişlerdi ama hala belli olmamış anlaşılan..Yoksa faksla dönerlerdi..

Model olarak ise orta üst ve üst modellerin Avrupa fiyatlarına çok yakın olacağı söylendi.. Muhtemelen Avrupada 1500€ olan bir ürün 1500-1700€ aralığında olacak.. Ama giriş seviyesi ürünlerde fiyatın biraz daha yüksek olması bekleniyor.. Örnek verirsek 300€ olan 505 modeli 400-450 aralığında, 500€ olan 605 modeli ise 600-750 aralığında gibi.. Zaten Yamahanın 1 yıl önceki fiyatlarını ve o dönemki Avrupa fiyatlarını hatırlıyorsanız bu da onun bir benzeri olacak.. Tabi burda yazdıklarım kesin bilgi değil beklenen gelişmeler.. Sanırım yılbaşından sonra herşey daha net belli olur.. 1 hafta daha bekleyeceğiz..

• şu yamahaların 1800-3800 da fiyatlarını bir öğrenebilsek te artık karar versek yaaa..
  • slm lucky8 az önce RX-V 1800 NAKİT satış fiyatı 1495 € RX-V 3800 nakit satış fiyatı 2070 € olarak geldi ama koca türkiyeye 2 şer adet getirmişler birer tanesini ben aldım bilgin olsun

quote:

Orjinalden alıntı: lucky8

şu yamahaların 1800-3800 da fiyatlarını bir öğrenebilsek te artık karar versek yaaa..
  • slm evet arkadaşlar yeni onkyolar ocak 15 te satışa sunabileceğiz satış rakkamlarıda bugün geldi
    onkyo TX-SR 605 830 €
    onkyo TX-SR 805 1700 €
    onkyo TX-SR 875 1970 € satış listeleri bu şekilde olacak yalnız forum audio artık ytl ye dönmek istiyor satışa çıktığında gerekli çalışmalarını bitirmiş olursa listeler ytl olarak çıkacak onkyo fiyatlarını ve ne zaman gelecek diyen arkadaşlarla bu bilgileri paylaşmak istedim donanım haberde ilk yazılarımı yazmaya başladığımda da söylemiştim aranızda bir satıcının da olması sizlere bilgiler vermesi önemli demiştim artık galiba bana hak verirsiniz diye düşünüyorum yukarıdaki yazımda da yamaha 1800 ve 3800 yeni fiyatlarını verdim sırada yeni denonlar var onlar ocak sonunda gelecek liste fiyatlarını aldığımda onlarıda sizlerle paylaşacam
  • Açıklamalar için teşekkürler spidr.
    Fiyatlar tahmin ettiğim gibi ne yazık ki. Memleketim memleketim, canım memleketim hesabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: spidr

slm evet arkadaşlar yeni onkyolar ocak 15 te satışa sunabileceğiz satış rakkamlarıda bugün geldi
    onkyo TX-SR 605 830 �
    onkyo TX-SR 805 1700 �
    onkyo TX-SR 875 1970 � satış listeleri bu şekilde olacak yalnız forum audio artık ytl ye dönmek istiyor satışa çıktığında gerekli çalışmalarını bitirmiş olursa listeler ytl olarak çıkacak onkyo fiyatlarını ve ne zaman gelecek diyen arkadaşlarla bu bilgileri paylaşmak istedim donanım haberde ilk yazılarımı yazmaya başladığımda da söylemiştim aranızda bir satıcının da olması sizlere bilgiler vermesi önemli demiştim artık galiba bana hak verirsiniz diye düşünüyorum yukarıdaki yazımda da yamaha 1800 ve 3800 yeni fiyatlarını verdim sırada yeni denonlar var onlar ocak sonunda gelecek liste fiyatlarını aldığımda onlarıda sizlerle paylaşacam

Benim ekranda para birimi anlaşılmıyor bu fiyatlar euro mu, dolar mı? ve kdv dahil mi?

• bizim 875 düşüncemiz hayal oldu demek.
  • 705 yokmu ya?
    Fiyatlar acayip uçuk ya saçmalık!!!
    Yurtdışında 705'i 600 dolara alıyorsun burda 605 1250 dolara geliyor yarısından fazla bu paralara kimse almaz bu aletleri bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 27 Aralık 2007; 17:42:12 >
  • Bir arkadaş üst serilerin avrupa fiyatlarına yakın olacağını söylemişti. 875'in amazon.de.'deki fiyatı 1.147Euro. Bizde 1970 Euro Bu mu yakın fiyat
  • slm evt fiyatlar malesef yüksek çıktı ama iş yine biz bayilere düşüyor karımızdan feragat edip nakite % 15 gibi indirimler yapmayı düşünüyorum fakat daha alış fiyatlarımız belli değil sadece satışları alabildim % 15 indirimle enkayın rakkamlarını yakalayabiliriz diye düşünüyorum fakat arkadaşşlar amazondaki fiyatlarla türkiye hiç aynı veya yakın olmadı ki bunuda göz önüne almak lazım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidr -- 27 Aralık 2007; 18:25:59 >
  • slm evt kürşad doğru söylüyorsun malesef distribitörler hiç burunlarından kıl aldırmıyor bizler kendi aramızda yuvarlanıp gidiyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Açıklamalar için teşekkürler spidr.
    Fiyatlar tahmin ettiğim gibi ne yazık ki. Memleketim memleketim, canım memleketim hesabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: spidr

slm evet arkadaşlar yeni onkyolar ocak 15 te satışa sunabileceğiz satış rakkamlarıda bugün geldi
    onkyo TX-SR 605 830 €
    onkyo TX-SR 805 1700 €
    onkyo TX-SR 875 1970 € satış listeleri bu şekilde olacak yalnız forum audio artık ytl ye dönmek istiyor satışa çıktığında gerekli çalışmalarını bitirmiş olursa listeler ytl olarak çıkacak onkyo fiyatlarını ve ne zaman gelecek diyen arkadaşlarla bu bilgileri paylaşmak istedim donanım haberde ilk yazılarımı yazmaya başladığımda da söylemiştim aranızda bir satıcının da olması sizlere bilgiler vermesi önemli demiştim artık galiba bana hak verirsiniz diye düşünüyorum yukarıdaki yazımda da yamaha 1800 ve 3800 yeni fiyatlarını verdim sırada yeni denonlar var onlar ocak sonunda gelecek liste fiyatlarını aldığımda onlarıda sizlerle paylaşacam

Sevgili spidr verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

705 ile ilgili bir bilgi yok mu? Davulla zurnayla gelmesi lazım dedik ama gene kimse tınmadı.

Arkadaşlar kimse amerika dolar fiyatlarını TR ile karşılaştırmasın. Avrupa'da bile kimse alamıyor o fiyatlara. Zaten ürünler arasında ufak da olsa teknik farklılıklar da var. Ufak farklılıklar avrupanın az adetleriyle birleşince € bölgesi fiyat farklarını yaratıyor.

Ote yandan fiyatlar beklentileri aşmış, ben 1600-1800 lira fiyat bekliyordum 705 için. 1200-1400lira arası 605 için.

Yamaha 661lere gün doğdu.

• spidr teşekkürler,
    Yamaha ve onkyoların fiyatları kdv dahilmi ve peşinde %15 indirim yamha da da geçerlimi?
    Ama genede beklediğimden yüksek geldi fiyatlar!!!!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.