Şimdi Ara

Yeni Onkyolar hala neden gelmiyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
7.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lucky8 imzanda sony 5300 gördüm.Yeni aldın sanırım.Fiyatı ve cihazın performansı hakkında bilgi verebilirmisin?
  • zapateero hayır daha henüz almadım 5300 ü.Geçen hafta yazdığımda karar vermiş gibiydimki hadi şu yamaha ve onkyo fiyatlarını bekleyim dedim öyle kaldı.Sanırım şu anda en makulu sony görünüyor gibi ne dersin.Peşin 2700 e veriyorlar.Veya onkyo 805 ona yakın, muadili olurmu bilemiyorum.Karar vermek zor belkide bu yeni cihazların tam satışa çıkmasını beklemek lazım.Yani ocak ortasını
    Şu anda fiyat olarak :
    1-1800 - 2550 ytl (Pesşin ama indirim varmı belli değil)
    2-5300 - 2700 ytl peşin
    3-805 - 2900 ytl (spidr %15 peşinde indirim olabilir diyor.)
    4-LX 60 -2800-2900 gibi kesin değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucky8

zapateero hayır daha henüz almadım 5300 ü.Geçen hafta yazdığımda karar vermiş gibiydimki hadi şu yamaha ve onkyo fiyatlarını bekleyim dedim öyle kaldı.Sanırım şu anda en makulu sony görünüyor gibi ne dersin.Peşin 2700 e veriyorlar.Veya onkyo 805 ona yakın, muadili olurmu bilemiyorum.Karar vermek zor belkide bu yeni cihazların tam satışa çıkmasını beklemek lazım.Yani ocak ortasını
    Şu anda fiyat olarak :
    2-5300 - 2700 ytl peşin

Valla ben olsam düşünmeden 5300 alırdım bu arada 5300'ün eşdeğeri bence onkyo 875'tir 805 değil .
  • slm arkadaşlar fiyatlara kdv dahil daneel 705 hiç konuşulmadı bile açıkçası bende sormayı unuttum % 15 indirim bütün markalara yapacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidr -- 28 Aralık 2007; 10:41:26 >
  • 875 fiyatı biraz yüksek ama bu fiyatlar düşecek.. Sadece acele etmeyin.. Bunlar projeksiyon fiyat.. Yaklaşık 2 ay sonra 875 1500€ olacak.. Zaten Avrupada da 1300€ fiyatı var.. Biraz daha sabır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hbleda

quote:

Orjinalden alıntı: lucky8

zapateero hayır daha henüz almadım 5300 ü.Geçen hafta yazdığımda karar vermiş gibiydimki hadi şu yamaha ve onkyo fiyatlarını bekleyim dedim öyle kaldı.Sanırım şu anda en makulu sony görünüyor gibi ne dersin.Peşin 2700 e veriyorlar.Veya onkyo 805 ona yakın, muadili olurmu bilemiyorum.Karar vermek zor belkide bu yeni cihazların tam satışa çıkmasını beklemek lazım.Yani ocak ortasını
    Şu anda fiyat olarak :
    2-5300 - 2700 ytl peşin

Valla ben olsam düşünmeden 5300 alırdım bu arada 5300'ün eşdeğeri bence onkyo 875'tir 805 değil .

karşılaştırmalarda da zaten 875,5300 ve denon 3808 arasında değerlendirme yapılıyor.
    805 ise denon 2808 ve yamaha 1800 klasmanında yer alıyor.

• 875 i yurt dışından getirtmeyi düşünüyordum. Sonra burada fiyatların yurtdışı ile çok yakın olacağı bilgisi geçince 100 - 200 fazlada olsa verip canım ülkemden alırım diye düşünmüştüm. Ancak bu fiyatlarla yurtdışı daha iyi bir seçim gibi gözüküyor.
  • arkadaşlar hiç fiyatların düşmesini falan beklemeyin ya alternatiflerine geçin yada dışarıdan daneel gibi getirmeye çalışın çünki indirim falan yok zaten 2 şer adet gelmiş neyin indirimini yapacak distribitör yüksek modeller 3 -4 adet geliyor türkiyeye onuda belli mağazalar için getiriyorlar neden böyle söylüyorum çünki getirmeden önce alacağımız adet ve modelleri istiyorlar stoğunda ya 1 adet kalıyor yada hiç olmuyor 28 yıldır da böyle oldu trineo nasıl bilebiliyorsunki 875 fiyatı 1500 € olacak forum audio sahibi remzi beyle 1 saat karşılıklı görüştüm yapabileceği fiyatlar bunlar olduğunu söyledi bak bir konu daha var ytl ye geçeceğini söyledi ozaman kur farkı ayarlaması nedeni ile fiyatlar hatta biraz daha yukarı çıkacak boşuna insanlara ümit vermeyin konuyu tam bilmeden ben firma sahibi ile görüştüm ondan daha iyi bilebileceğini zannetmiyorum amaaaaa keşke karar verip düşürse bizim için daha iyi olur

quote:

Orjinalden alıntı: TriNeO

875 fiyatı biraz yüksek ama bu fiyatlar düşecek.. Sadece acele etmeyin.. Bunlar projeksiyon fiyat.. Yaklaşık 2 ay sonra 875 1500€ olacak.. Zaten Avrupada da 1300€ fiyatı var.. Biraz daha sabır..

• quote:

Orjinalden alıntı: spidr

arkadaşlar hiç fiyatların düşmesini falan beklemeyin ya alternatiflerine geçin yada dışarıdan daneel gibi getirmeye çalışın çünki indirim falan yok zaten 2 şer adet gelmiş neyin indirimini yapacak distribitör yüksek modeller 3 -4 adet geliyor türkiyeye onuda belli mağazalar için getiriyorlar neden böyle söylüyorum çünki getirmeden önce alacağımız adet ve modelleri istiyorlar stoğunda ya 1 adet kalıyor yada hiç olmuyor 28 yıldır da böyle oldu trineo nasıl bilebiliyorsunki 875 fiyatı 1500 � olacak forum audio sahibi remzi beyle 1 saat karşılıklı görüştüm yapabileceği fiyatlar bunlar olduğunu söyledi bak bir konu daha var ytl ye geçeceğini söyledi ozaman kur farkı ayarlaması nedeni ile fiyatlar hatta biraz daha yukarı çıkacak boşuna insanlara ümit vermeyin konuyu tam bilmeden ben firma sahibi ile görüştüm ondan daha iyi bilebileceğini zannetmiyorum amaaaaa keşke karar verip düşürse bizim için daha iyi olur

quote:

875 fiyatı biraz yüksek ama bu fiyatlar düşecek.. Sadece acele etmeyin.. Bunlar projeksiyon fiyat.. Yaklaşık 2 ay sonra 875 1500� olacak.. Zaten Avrupada da 1300� fiyatı var.. Biraz daha sabır..

Biraz daha sakin ve saygılı olalım.. Elbette bende biliyorum ki yazıyorum.. Size € fiyatları kim verdi bilmiyorum ama forum audio'nun benim elimde olan perakende taksitli satış fiyat listesi

605:1519YTL
    805:2849YTL
    875:3529YTL
    905:4719YTL

Bu fiyatlar perakende distribütörün tavsiye fiyatları.. Pioneer'da 7000ytl.den tavsiye etti 5080 plazmayı ama 5750ytl.den aldı birçok arkadaş..

Neyse konu dallanıp budaklanmasın.. Forumaudio perakende tavsiye fiyatları yukarıda yazdığım gibi.. İlgilenen arkadaşlara duyrulur.. Fiyatlar bir miktar esneyecek daha.. nakit alımlarda..

• sevgili Trineo

fiyatlar umulandan yuksek degil mi ?
    Doviz hala buyuk bir hizla asagi dogru yuvarlanirken
    bu fiyatlara satis olur mu ?

Walla fiyatlarda bir iyilesme olursa, ilgiyle bekliyoruz
    selamlar

quote:

quote:

arkadaşlar hiç fiyatların düşmesini falan beklemeyin ya alternatiflerine geçin yada dışarıdan daneel gibi getirmeye çalışın çünki indirim falan yok zaten 2 şer adet gelmiş neyin indirimini yapacak distribitör yüksek modeller 3 -4 adet geliyor türkiyeye onuda belli mağazalar için getiriyorlar neden böyle söylüyorum çünki getirmeden önce alacağımız adet ve modelleri istiyorlar stoğunda ya 1 adet kalıyor yada hiç olmuyor 28 yıldır da böyle oldu trineo nasıl bilebiliyorsunki 875 fiyatı 1500 � olacak forum audio sahibi remzi beyle 1 saat karşılıklı görüştüm yapabileceği fiyatlar bunlar olduğunu söyledi bak bir konu daha var ytl ye geçeceğini söyledi ozaman kur farkı ayarlaması nedeni ile fiyatlar hatta biraz daha yukarı çıkacak boşuna insanlara ümit vermeyin konuyu tam bilmeden ben firma sahibi ile görüştüm ondan daha iyi bilebileceğini zannetmiyorum amaaaaa keşke karar verip düşürse bizim için daha iyi olur

quote:

875 fiyatı biraz yüksek ama bu fiyatlar düşecek.. Sadece acele etmeyin.. Bunlar projeksiyon fiyat.. Yaklaşık 2 ay sonra 875 1500� olacak.. Zaten Avrupada da 1300� fiyatı var.. Biraz daha sabır..

Biraz daha sakin ve saygılı olalım.. Elbette bende biliyorum ki yazıyorum.. Size € fiyatları kim verdi bilmiyorum ama forum audio'nun benim elimde olan perakende taksitli satış fiyat listesi

Bu fiyatlar perakende distribütörün tavsiye fiyatları.. Pioneer'da 7000ytl.den tavsiye etti 5080 plazmayı ama 5750ytl.den aldı birçok arkadaş..

Neyse konu dallanıp budaklanmasın.. Forumaudio perakende tavsiye fiyatları yukarıda yazdığım gibi.. İlgilenen arkadaşlara duyrulur.. Fiyatlar bir miktar esneyecek daha.. nakit alımlarda..

• ben 605 in 1500 ytl olacağını tahmin ediyordum tahminim tuttu ama beklemeyip 603 aldım hd donanımım olmadığı için yanlış ta yapmış sayılmam
  • Evet fiyatlar yüksek gibi görünüyor.

Bu amfiler geldiğinde Sony STR-DA5300ES 2.500YTL civarında olursa eğer 875 ile arasında 1.000ytl fark oluyor.

Bu fark bence düşündürücü yani STR-DA1200ES için söylediklerimiz yani paranın karşılığını en iyi aldığınız amfi tanımı bu sınıfta 5300ES için geçerli olacak.

Ses konusunda çok zorlayıcı bir hoparlör takımı olmadıkça Mission veya Kef Uni-Q gibi SONY geri kalmayacak hatta müzikte geçebilecektir.

Kesinlikle 1.000 YTL çok büyük fark olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: felmali

sevgili Trineo

fiyatlar umulandan yuksek degil mi ?
    Doviz hala buyuk bir hizla asagi dogru yuvarlanirken
    bu fiyatlara satis olur mu ?

Walla fiyatlarda bir iyilesme olursa, ilgiyle bekliyoruz
    selamlar

quote:

quote:

quote:

• arkadaşlar bir parantez açmak isterim

onkyonun yeni 800 li serileri ve 900 lü serisi AVR leri JAPON yada üretilmekte . Alt serileri Malezyada üretilmektedir
  • @felmali

Elbette fiyatlar yüksek.. Benim bu konuda bir itirazım yok zaten.. Ama bir distribütör düşün.. Malları ilkkez getiriyor.. Bu mallar birçok kişinin beklediği ürünler ve Türkiyede başka kanaldan bulmak mümkün değil.. Şimdi ne düşünürsün sen.. İlk partide voleyi vurmayı.. Adamların yaptığı bu.. Örnek vereyim.. Onkyo.nun eski ürünü olan 604'ün fiyatı en düşük 1300 YTL şuanda.. Veya 605 ile kıyaslayamayacağım Yamaha 661'in fiyatı şuanda yine 1500YTl.. Bu açıdan bakınca ilk partide vole vuracak bir firmanın fiyatı gayet uygun kalmıyor mu..

Şimdi 1500YTL fiyatla 605 mi alırsınız 661 mi bu sorunun yanıtı önemli.. Dediğim gibi nakitte fiyatlar %15-20 aralığında esneyecek.. Bu da oldukça cazip duruma geleceğini gösterir..
  • Selam TriNeO,

661 ile 605'i neden kıyaslayamadığını merak ettim doğrusu.. Bu arada 661'i Türkiye'de 1140YTL'ye bulmak mümkün (forum'da ilgili kişileri bulmak mümkün), beklentim ise 1-2 ay içinde 900-1000 YTL arası bir fiyata inmesi... Ancak yine de hem 605'in hem 661'in fiyatlarının 1100YTL'yi geçmemesi gerekir diye düşünüyorum kaçağı önleyebilmek için. Sonuçta 605'i beğeniyor olsam dahi 661 almayı tercih ederim, çünkü %30 ciddi bir fiyat farkı şu anki değerlerle.

quote:

@felmali

Elbette fiyatlar yüksek.. Benim bu konuda bir itirazım yok zaten.. Ama bir distribütör düşün.. Malları ilkkez getiriyor.. Bu mallar birçok kişinin beklediği ürünler ve Türkiyede başka kanaldan bulmak mümkün değil.. Şimdi ne düşünürsün sen.. İlk partide voleyi vurmayı.. Adamların yaptığı bu.. Örnek vereyim.. Onkyo.nun eski ürünü olan 604'ün fiyatı en düşük 1300 YTL şuanda.. Veya 605 ile kıyaslayamayacağım Yamaha 661'in fiyatı şuanda yine 1500YTl.. Bu açıdan bakınca ilk partide vole vuracak bir firmanın fiyatı gayet uygun kalmıyor mu..

Şimdi 1500YTL fiyatla 605 mi alırsınız 661 mi bu sorunun yanıtı önemli.. Dediğim gibi nakitte fiyatlar %15-20 aralığında esneyecek.. Bu da oldukça cazip duruma geleceğini gösterir..

• @ardakaan
    Elbette insanların tercihlerini sorgulayamam.. Bu haddime değil.. Ama hangisi daha iyi diye bakabilirim.. Misal Yamaha 661..

HDMI: HDMI Ver. 1.2a
    Dolby TrueHD: yok
    DTS-HD Master Audio: yok

Onkyo 605

HDMI: HDMI Ver. 1.3a
    Dolby TrueHD: var
    DTS-HD Master Audio: var

Benim şuanda satış kanallarında olan fiyatları verdim.. İkiside 1500YTL fiyatla satılıyor.. Eğer siz 1100 YTL fiyatla 661 bulduysanız 1200'e aynı kanaldan ya da 1300'e 605'de bulabilirsiniz.. Eğer bulamazsanız bana ulaşın nakit 1300ytl fiyatla size 605 tedarik edeyim.. 200 YTL'ye değer mi fark diye sorarsan bana göre değer..
  • Merhaba TriNeo,

Şimdi elbette her iki anfinin de birbirine olan artıları ve eksileri var... Burada benim tercihim, hangisi işime yarayacak, 605'e verilecek fazla para kendini telafi edecek mi? Bu konudan aslında Daneel üstad bahsetmişti uzun uzun...

605'lerde upscaling var evet, 720p'ye kadar diye biliyorum. Eğer 1080p istiyorsak 905'e kadar çıkmamız gerekecek. Ancak yine de upscale özelliği olan bir görüntüde HD kalitesi beklenemez. Upscale edilen görütülerde oluşan fluluktan da bahsedilmişti. Hmm, zaten FullHD bir ekranım var mı? O da yok.. :) Benim için HDMI 1.2a yeterli geliyor haliyle. Zira audio olarak değerlendirecek olursak, HDMI 1.2 ile 1.3 arasında fark göremiyorum.

Dolby TrueHD ve DTS-HD Maaster Audio, bunları barındıran medya sayısı ne olacak? Bu medyaları çalabilen player'lar ses datalarını çözmeden receiver'a gönderecek mi, pek sanmıyorum? Bunlar henüz cevaplanamadığından 605'in üzerinde yazılı olan fiyat biraz tüketici elektroniği pazarlama stratejisi gibi geliyor. Tamam artıları var ama benim işime yarıyor mu ki?

Yani ben artıları yok demiyorum ama, artılarının bu bu farka değmeyeceğini düşünüyorum. 605, 661'den daha iyi değildir diye düşünüyorum. Eğer teknik olarak kullanılan chipler, parçalar vs'den bahsedebilecek arkadaşlar varsa dinlemek isterim.

quote:

@ardakaan
    Elbette insanların tercihlerini sorgulayamam.. Bu haddime değil.. Ama hangisi daha iyi diye bakabilirim.. Misal Yamaha 661..

HDMI: HDMI Ver. 1.2a
    Dolby TrueHD: yok
    DTS-HD Master Audio: yok

Onkyo 605

HDMI: HDMI Ver. 1.3a
    Dolby TrueHD: var
    DTS-HD Master Audio: var

Benim şuanda satış kanallarında olan fiyatları verdim.. İkiside 1500YTL fiyatla satılıyor.. Eğer siz 1100 YTL fiyatla 661 bulduysanız 1200'e aynı kanaldan ya da 1300'e 605'de bulabilirsiniz.. Eğer bulamazsanız bana ulaşın nakit 1300ytl fiyatla size 605 tedarik edeyim.. 200 YTL'ye değer mi fark diye sorarsan bana göre değer..

• abi ne diyeyim, sikayetciyim
    dolar 5-6 sene onceki degerlere geriledi.
    Biliyorsun, teknolojide, yeni gelen modeller ucuzlar.
    Belki ilk ay, en heveslilere balon fiyattan satarlar ama normali,
    yeni nesil daha ucuz olmali..

Oncelikle sorayim, cihazin fiilen satisi basladi mi ?
    Fiyatlara kargo dahil mi ?
    Benim kredi kartindaki bonuslarla alisveris yapabilir miyim ?

Ve 605, World'un K.Karti bonuslariyla en son ne olur..

selamlar

quote:

@felmali

• Sanırım nakitte fiyatlar 1300ytl civarı bişey olacak.. 1300ü geçmez, biraz daha altında kalır ama çokta değil.. Eğer taksitli alacaksan 1410 civarına 12 taksit yapılıyor world karta.. Bonus olayını bilmem.. Yani bonuslar nasıl harcanır.. Sanırım kartı götürmen lazım bonus harcamada.. Mail order ile o olmaz sanırım..

Mallar hala gümrükte.. Ay sonu piyasaya verilecekmiş..
  • sagol kardesim
    fiili satis baslayinca, diger detaylari konusuruz
    kolay gelsin & selamlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.