Şimdi Ara

yeni online menejerlik oyunu(para da kazandırıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama şu an kontrol etim 1. ligde şampiyon olan takımın ödülü yaklaşık 22 euro ve her galibiyete de yaklaşık 0.75 euro ödül var. ayreten duyduğum kadarıyla şampiyonlar ligi ve lig kupası özelliği de eklenecekmiş ordan da gelirler olur. bir de içerde oynadığınız maçlarda bilet satışlarınız var tabi ordan da yaklaşık her maçta 0.15 euro gibi bi şey geliyor. yani bu kazançlar oyundaki para birimi olarak geliyor ama ben direk euroya çevrilmiş şekliyle yazdım :D alt liglere de indikçe haliyle kazançlar düşüyor. sezon bitiminde şampiyon olamasanız bile yine para alıyorsunuz yani her ligde her sıralamanın b kazancı oluyor oyun içersinde görebiliyorsunuz zaten bunu :) dediğim gibi yeni olduğu için net kazanç hesaplamalaı yapmak güç kesin bi şey diyemem am yeni olduğu için şimdiden rezerve almakta fayda var derim :D
  • tamamdır kardeş bir açıp bakayım öyleyse ama normalde para yatırmadan oyunda kazandıklarımızı tekrar oyuna yatırabiliyormuyuz onu merak ettim gerçi oyuna para yatıranlar şampiyon olup daha çok para kazanır daha çok yatırır kısır döngü olur yani...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    aynen oyun içinde kazandıklarını da yatırım olarak değerlendirebiliyorsun :)
  • güncel. yeni bilgiler eklendi
  • para yatırmadan da para kazanılıyor mu
  • aynen yatırmadan da kazanabilirsiniz. zaten oyun daha yeni olduğu için net rakamlardan bahsedemiyoruz ama günlük olarak zaten yapmanız gereken bişi yok en azından şimdilik sadece takımınızı ayarlayıp bırakıyorsunuz maç saati maçın başında olmanıza bile gerek yok yukarıda da dediğim gibi sadece zevk için bile oynanabilir biraz paranız birikince de ister biriktirmeye devam edersiniz ister genç oyuncu satın alırsınız ya da antrenör satın alırsınız oynamaya devam edersiniz
  • Şimdilik 3 maçım oynandı ama para kazanamadım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biletleri vs. ayarladıysan içeride oynadığın maçlardan gelir ayrıca ligi bitirdiğin konuma göre ve her kazandığın maçta para gelir anasayfada tam ortada yazıyor victory bonus ve championship bonus diye 2100 civarı try birikmiş sende bu da 0.25 euroya falan denk geliyor yaklaşık her lig yükseldiğinde galibyet ve lig bitirme bonusu artıyor şu an alt liglerde olduğun için kazancın az oluyor lig 3-4 civarında yükseldiğinde kazancın da artıcaktır.
  • para kazanma sistemleriyle uğraşan arkadaşlar için birebir kendi ödeyeceğim bir teklifim var ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir günlük yapmanız gereken basit ve en az günlük 20 krş gibi bir rakam olucak şekilde teklifim var sistemin içeriğine göre daha da artabilir ilgilenenler mesaj atsınlar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffinetly -- 18 Haziran 2014; 0:23:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.