Şimdi Ara

yeni online menejerlik oyunu(para da kazandırıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar site yeni açıldı ayda 1 sezon bitiyor her ligde 16 takım var her gün maç oluyor mutlaka. bazı geliştirmeler var fakat para yatırmak gerekebiliyor ama bi kaç içinde size fazlasını kazandırıyor bilet satışları, maç kazanma bonusu, ligi üst sıralarda bitirme bonusu vs şeklinde paranız geri geliyor. para yatırmazsanızda para kazanmak mümkün tabiki sadece zevk için oynayarak da bi kaç ayda bişiler elde edebilirsiniz zevkli bi oyun kayıt olup bana ulaşırsanız daha detaylı da konuşabiliriz oyun hakkında.
    http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/deffinetly
    skype adresim : hid1dnmz@hotmail.com

edit : arkadaşlar kayıt olduğunuzda liginiz hemen atanmıyor. bu yüzden bir kaç gün bekletebiliyor. belirli sayıda kayıt sayısına ulaşınca yeni bir lig oluşturup hepinizi o lige atıyor sanırım. ama ilk aşamada bir lige yerleştikten sonra bi sıkıntı olmuyor sonrasında.

BAŞLAYANLARIN İLK YAPMASI GEREKENLER
    Arkadaşlar ilk olarak girer girmez bilet fiyatlarını kontol ediyoruz. CITY e tıkladıktan sonra gelen sayfadaki resimde bi kaç insan topluluğu var ( supporters ) onun üzerine gelip tıklayın. gelen sayfada bilet fiyatlarını 1-3-5 şeklinde ayarlayın.
    Daha sonra soldaki sekmelerden tactıcse tıklayıp taktiğinizi takımınızdaki oyuncuların uygun mevkilerine göre ayarlayın. oyuncular her mevkide %100 verimle oynayamıyor bu yüzden mevkileri iyi ayarlayın bu önemli. Mevki isimleri ingilizce olduğu için çözemeyebilirsiniz ama test ederek de görebilirsiniz bi oyuncuyu yerleştirdiğinizde %75-100 ile oynuyorsa orası ona uygun demektir
    Son olarak da traininge tıklayarak oyuncularınızı antremana koyun. oyuncularınızın mevkilerine göre gelişmesi en uygun yerlere yerleştirin. stamina özelliği bi çok mevki için önemli her oyuncunuzda en az 7-8 civarı olmasına dikkat edin. ayreten antrenörlerde var onları da nerenin antrenörüyse oraya yerleştirin.
    Taktiğinizi başta iyi belirleyin sık sık değiştirmeyin. Çünkü yaptığınız her maçta takımınız o taktiğe uyum göstermeye başlıyor ve her maçta 1 seviye artıyor. en fazla 20 olabiliyor. sık sık değiştirirseniz her taktikte yeniden 1'den başlar bu yüzden ilk başta taktiğinizi iyi belirleyin onunla devam edin.
    SG yazan sizin takımınızın gücüdür. maç sonuçlarını genellikle ordan anlayabilirsiniz. Bu SG oyuncularınızın gelişimine, enerjisine, moraline ve formuna göre artar. SG niz ne kadar yüksekse o kadar avantajlısınız demektir.

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN EK BİLGİLER
    Arkadaşlar takımınızın SG si bir maçı kazanmada çok önemli. Takım SG sini yukarıda da yazdığım gibi oyuncuların moral-form-enerjisi ve gelişimleri etkilediği gibi ayrıca tactıcs kısmından vereceğiniz maç bonus ve sezon bonusu , ve takımın agresif oynaması da etkilemektedir. oyuna başladığınızda diğer takımlardan bazıları bi kaç tık sizden önde olacaktır. bu yüzden ilk yapacağınız maçlarda karşı takımın SG sine bakın içeride oynuyorsanız sizin SG niz en az 5 dışarıda iseniz en az 10 fazla olsun ki kazanma ihtimaliniz yükselsin. bu yüzden başlarda MAÇ BONUSU, SEZON BONUSU yükseltin VE AGRESİF OYUN stilinde oynayın. bu size biraz para kaybetttirecektir fakat önemli değil takımınız moral ve form kazandıktan sonra SG niz otomatik olarak artacağı için bir daha sürekli vermeniz gerekmeyecektir. Agresif oyun stili de sizin SG nizi %10 arttırır fakat sakatlık ve kart görme oranını arttırır buna da dikkat etmek gerekir.

EDİT: Şampiyanlar ligi tarzı bi turnuva eklendi fakat henüz aktif olmadı bi kaç ay içinde aktif olur diye düşünüyoruz oyuncuların ordan ciddi gelirleri olması bekleniyor.

Bunlar haricinde merak ettikleriniz vs olursa lütfen skype dan ekleyin daha detaylı konuşalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffinetly -- 2 Haziran 2014; 13:41:06 >

• Güzel oyun öbürlerine fark atar.[size=5]Transformice daha güzel
  • EmReiz E kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. daha giriş aşamasında olduğu için eksik yanları olabilir fakat şimdiden zevkli hale gelmeye başladı. ne biliyim ilerleyen zamanlarda kupa maçları vs. de eklenirse çok daha güzel olucak. zaten para kazandırıyor olması da + yanı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: deffinetly

katılıyorum. daha giriş aşamasında olduğu için eksik yanları olabilir fakat şimdiden zevkli hale gelmeye başladı. ne biliyim ilerleyen zamanlarda kupa maçları vs. de eklenirse çok daha güzel olucak. zaten para kazandırıyor olması da + yanı :D
    Oyunda görevlil alımları başlarsa çok mükemmel olur. Hilesi çıkmaz bu oyunun eğer baya tutarsa hilesi çıkar ama sanmıyorum bence bu oyunun hilesi çıkmaz ama " BUG " yapanlar kesin olucak. Ve tabii ki Görevliler onlara Ban atacak.

• EmReiz E kullanıcısına yanıt
    aynen zaten marketglory ile entegre çalışıyor site. yani daha önce marketglory de buglar vardı ama hallettiler. şimdi ordaki adminler goaltycoon ile de ilgilendiği için sanırım görevli alımı olmucaktır :)
  • quote:

aynen zaten marketglory ile entegre çalışıyor site. yani daha önce marketglory de buglar vardı ama hallettiler. şimdi ordaki adminler goaltycoon ile de ilgilendiği için sanırım görevli alımı olmucaktır :)
    başlık güncellendi. oyun hakkında bilgiler eklendi.
  • quote:

başlık güncellendi. oyun hakkında bilgiler eklendi.

Buna da başlamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen bak bu eksik kalmasın :D zevklidir bu da ama başta bi kaç gün takım vermiyor o sıkıntılı biraz takımı lige atasıya kadar sabretmek lazım :D
  • quote:

aynen bak bu eksik kalmasın :D zevklidir bu da ama başta bi kaç gün takım vermiyor o sıkıntılı biraz takımı lige atasıya kadar sabretmek lazım :D

Bunu çok oynamam zaten can sıkıntısına. Esas yükleneceğimi biliyorsun

• aynen biliyorum :) zaten bunda bişi yok ya günlük maçın için kadroyu ayarlıyorsun şimdilik bu kadar :D sadece ilk başta yukarda yazdıklarımı uygularsın sonrasında sadece maçların için takımı ayarla yeter :D
  • quote:

aynen biliyorum :) zaten bunda bişi yok ya günlük maçın için kadroyu ayarlıyorsun şimdilik bu kadar :D sadece ilk başta yukarda yazdıklarımı uygularsın sonrasında sadece maçların için takımı ayarla yeter :D

Tamam, vakit buldukça girerim buna da. Bu arada 5 ref buldum gibi

• hadi hayırlı olsun skype dan cevap attım
  • quote:

hadi hayırlı olsun skype dan cevap attım
    Girdim ama çok karışık geldi. Çözemedim oyunu
  • muratonline kullanıcısına yanıt
    başta biraz karışık gelir ya normaldir. şimdi sistem aynı zamanda para kazandırmaya yönelik de olduğu için çok fazla etken var oyunda. ilk olarak o yukarıda yazdıklarımı uygulayın başlangıç olarak yeterli olacaktır. zaten yakında oyun rehberi gibi bi şey hazırlayıp koymayı düşünüyorum :)
  • quote:

başta biraz karışık gelir ya normaldir. şimdi sistem aynı zamanda para kazandırmaya yönelik de olduğu için çok fazla etken var oyunda. ilk olarak o yukarıda yazdıklarımı uygulayın başlangıç olarak yeterli olacaktır. zaten yakında oyun rehberi gibi bi şey hazırlayıp koymayı düşünüyorum :)
    güncel
  • quote:

güncel

Alıntıları Göster
    yeni başlayanlar için ek bilgiler eklendi.
    az çok gördüğüm kadarıyla da takım atama süreleri kısalmış gibi duruyor sanırım en geç 2 gün içinde takımınız elinizde oluyor :)
  • kardeş sen paradan bahset :D şimdi bu düzenli oynarsak bir şey kazandırır mı marketgloryden daha kazançlı mı sen onu söyle bize :D birde marketgloryde olduğu gibi başta hızlı ilerlemek için 20euro falan bir yatırım yapmak gerekiyor mu ? eğer böyle değilse başlayacağım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    şimdilik marketglory daha kazançlı fakat bu oyun beta sürümünde gibi bi şey şu an için. yani oyuna eklenecek daha şeyler var fakat yavaş yavaş ekleniyor bunlar eklendikçe çok daha zevkli ve kazançlı olucaktır. ilk başlarda para yatırmana gerek yok zaten 8. veya 9. ligde falan başlayacaksın orda da sen gibi oyuncular olacağı için işin rahat olur eğer sürekli lig atlarsan 4 ay sonra 4.ligde olursun zaten :D ama 4. ligden itibaren işin zorlaşır çünkü güçlü takımlarla karşılaşmaya başlayacaksın bu yüzden lig atlaman zorlaşacak haliyle de klubunü geliştirmen gerekicek. ama bunu ufak bi yatırımla bile sağlayabilirsin ki o zamana kadar kazanacakların bile yetebilir sana yani :) örneğin trainer alman gerekebilir hızlı gelişim için zaten trainer almak ve antreman sahasının levelini yükseltmek oyuncunu gelişimini hızlandırır. antreman sahasını geliştirmek biraz pahalı ama atıyorum bi 10 euro yatırsan şu an 6-7 trainer 2-3 de genç oyuncu satın alırsın takımın gayet hoş olur çok rahat edersin :) dediğim gibi bunu başta yapmana bile gerek yok ama bi kaç lig yükselince ihtiyacın olucak mutlaka :D

• deffinetly D kullanıcısına yanıt
    anladım peki o zamana kadar para birikiyor mu yani o 10euroyu oyunda kazanıp yatırabilirmiyiz eğer mümkünse kaç sezon sürer 10 euro olması ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    vallahi oyun çok yeni olduğu için bende net bilgi veremiyorum yani marketglory olsa hızlı bi hesap çıkarırdım orda herşeyi öğrendik ama bu daha çok yeni yani net bi şey söyleyemem bu konuda :) ama şunu söyleyebilirim sizi çok yoran ve vaktinizi alan bi oyun değil yani günde 1 maç oluyor maçtan önce kadronuzu ve SG nizi ayarlamanız yeterli oluyor yukarıda yazdığım gibi rakibe göre kendinizi ayarlarsınız yapmanız gereken sadece bu en azından şimdilik :) demek istediğim parasının yanında sırf zevk için bile oynanabilir hem de bi yandan ufak ufak birikir :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.