Şimdi Ara

Yeni Opel Astramı 1.7 CDTI ? Yoksa Peugeot 307 HDI mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
9.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben bundan 15 gün önce astra 1.3 cdti aldım fakat araba sabahları 2. veya 3. marşta çalışıyor. Arabayı ön ısıtma lambası ve diğer ışıkları söndükten sonra çalıştırıyorum öyle olduğu halde tır tır tır edio stop edio.

Dün servise gittim baktılar bi gün kaldı versiyon falan yükledik dediler, sabah yine aynı, sonra bugün tekrar gittim dediler marşa uzun basacan 3-6 saniye arası imiş.

Bizim arkadaşta 307 war tak die alıo. servistekiler bunlar farklı motor farklı teknoloji bunun motor doblo daki motor ile kıyaslanabilir dediler,motor çok ileri teknoloji de jet motormuş.

Ama benim anlamadığım ben bu marşa elimi 3-6 saniye basılı tutmam bu motora bu marşa zarar vermez mi o kadar uzun basılırmı bi marşa yaw?? Zati araba çalışmış gibi oluyo tır tır tır edio elimi çekiyom sonra stop edio, basılı tutunca yine tır tır tır edio ardından tırrrrrrrr edip çalışıo ama ben korkuyorum walla bişi olacak die.

Benim 1.3 cdtı astra veya doblo 1.3 multijet otomobile sahip diğer arkadaşlardan ricam onların da böle çalıştırırken problemleri varmı kışın 2-6 derecelerde warsa beni bilgilendirebilir misiniz?? Walla hiç içime sinmio 36 milyar para wer araba sabah çalışmasın warmı böle bişi yaa...

Yakıt desen total den en iyi euro dizeli alıorum, kitapçığında da yazmıo böle bişey. Valla çok kafam takılıo zaten ufacık bişeyi takan adamım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.