Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
206.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ne diyeyim ki araka camlar dahi manuel olursa gerisini var siz düşünün... bende 2012 model 320İ 184 HP 2000 CC BMW vardı ihtiyaçtan sattım, ikinci eldeki abuk sabuk fiyatlardan dolayı bari sıfır olsun, bu segmentte olsun diye Corsa'yı aldım. Çok önceleri de eve 2 defa Corsa girdiğinden, eski Vectra'larım olduğundan, Opel markasına sempatim olduğundan aldım, hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanakbas

Valla ne diyeyim ki araka camlar dahi manuel olursa gerisini var siz düşünün... bende 2012 model 320İ 184 HP 2000 CC BMW vardı ihtiyaçtan sattım, ikinci eldeki abuk sabuk fiyatlardan dolayı bari sıfır olsun, bu segmentte olsun diye Corsa'yı aldım. Çok önceleri de eve 2 defa Corsa girdiğinden, eski Vectra'larım olduğundan, Opel markasına sempatim olduğundan aldım, hayırlısı.

Hocam araç color edition değil mi? + arka park sensörü + geri görüş kamerası opelin sitesindeki configurator da seçince fiyat 65.249,69 TL oluyor,doğru mudur? Benim de corsa alma düşüncem var da.... B segment biraz dolu arabalar oldu 60bin lira , şaka gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • r_ress R kullanıcısına yanıt
    Evet doğrudur Color Edition. Verdiğiniz rakamda indirimli rakam olarak doğrudur. Bana bu şekilde ekstra indirim yaptılar (Samsun Reis Oto) bayram sonrasına bekleseydim bu fiyat bu araçta 61.250 oluyordu, ama ben bekleyemem dedim ve 62'ye aldık. Üzerimde başka araç da olduğu için filo indirimi uygulayacaklardı, onun içinde beklemek gerekiyormuş, ben bekleyemem dedim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

bugün Opel Corsa 1.3 CDTI 95 HP easytronic araç aldım, merak edenler için yazıyorum; araçta ekstra olarak geri görüş kamerası ve arka park sensörü var. Fiyat trafik sigortası ve ruhsat plaka masrafları dahil, MTV hariç 62.000 TL. ye aldım. Aracı Perşembe yada Cuma günü teslim alacağım.

Başka alan var mı, deneyimlerini paylaşırlarsa seviniriz.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin İzlenimlerinizi bekliyoruz.

• ertanakbas E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kazasız kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet doğrudur Color Edition. Verdiğiniz rakamda indirimli rakam olarak doğrudur. Bana bu şekilde ekstra indirim yaptılar (Samsun Reis Oto) bayram sonrasına bekleseydim bu fiyat bu araçta 61.250 oluyordu, ama ben bekleyemem dedim ve 62'ye aldık. Üzerimde başka araç da olduğu için filo indirimi uygulayacaklardı, onun içinde beklemek gerekiyormuş, ben bekleyemem dedim.

Bilgilendirme için teşekkürler. Hayırlı olsun...

• Easytronicin vites geçişlerini, 110 km ve 2000rpm'de kaç km/h ile gittiğini gösteren bir video bekliyoruz üstadım.easytroniği eski nesil ve dsg ile karşılaştırabilirseniz mutlu olurum.trabzonda test aracı yok.en önemlisi yakıt verileri doğru mu?şehir içi 4litrenin üstüne çıkmıyor mu?
    Allah kazadan beladan esirgesin.güle güle kullanın

• İyi ve güzel dileklerde bulunan herkese içten teşekkürler.
  • quote:

hocam merhabalar,
    ben de 1.2 essentia bakıyorum. muhtemelen ben de samsun reis oto'dan alıcam. bayram sonrasında onların fiyatlarında da bir düşüş olur mu bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahodilo

quote:

hocam merhabalar,
    ben de 1.2 essentia bakıyorum. muhtemelen ben de samsun reis oto'dan alıcam. bayram sonrasında onların fiyatlarında da bir düşüş olur mu bilginiz var mı?

Fiyatların ne olacağı hususunda bilgim yok. Benim durumunda bugün değişiklik oldu, şöyle ki; sabah işe giderken kaporasını verdiğim aracı detaylı bi inceleyeyim dedim. Aracın torpidosunda (üst kısımda) kullanılan malzeme orta sınıf bir plastik malzeme, fakat torpidonun altına, kapı içlerine, mnider kenarlarına baktığımda gördüğüm manzara bayağı kötü, bu kadar kalitesiz bir malzemeyi "color edition" diye tanıttığı üst donanım bir araç ta nasıl kullanırlar anlamak güç doğrusu. Sonuçta liste fiyatı 65 bin üstü bir araç. Birde arka kapı camlarının manuel olması beni çileden çıkarttı ve verdiğim kaporayı geri alarak aracı almaktan vazgeçtim. Ben vazgeçme kararımı bildirdiğimde benimle ilgilenen müşteri temsilcisi arkadaş bile bana hak verdi...

Sonuç olarak Corsa maceramız başlamadan bitti, ve de huzurluyum:)

• Çok ilginç Avrupa'da satışlarda corsa ilk 5 de orada da ucuz değil almak istediğiniz 22000 € civarı :)

• yeni corsa da tutmadı desenize. c segmentinde de parasını hakeden bir araç yok.

peugeot 80küsür bin istiyor 308e keza citroen c4 de öyle
    astra dizel otomatik tam otomatik olarak geliyor.mokka gibi çok yakacak.şehir içi 7 litre yakan aracı ne yapayım?
    golf desen 95bin :D 2.5 ay sonra teslim
    seat desen malzeme kalitesi corsa gibi
    hyundai i30 güzel araç fakat superbden bile daha ağır... 6.5-7 litre şehir içi yakıtı olacaktır. (tam otomatikleri 10-11 litre yakıyor)
    mazda cx-3 ilk 3 vites tork konvektörlü keza şehir içi 6.5 yakacaktır.yakacaktır diyorum alan yok aracı 100.000 lira istiyorlar :D
    fluence/megane sıfır alınmaz.opsiyonlarla arabayı baştan yaratıyorsun resmen 80bin'e çıkıyor.
    yine en mantıklısı octavia geliyor.

para olacak 103.000'e audi a3 sedan veya 1.16d alacaksın.
    dip not: 85bin veren 103bin de verir demeyin olmuyor :D
    dizel otomatik dolu olmak kaydı ile (10 yıl kullanılacak) önerilere açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tropfen

yeni corsa da tutmadı desenize. c segmentinde de parasını hakeden bir araç yok.

astra dizel otomatik tam otomatik olarak geliyor.mokka gibi çok yakacak.şehir içi 7 litre yakan aracı ne yapayım?
    hyundai i30 güzel araç fakat superbden bile daha ağır... 6.5-7 litre şehir içi yakıtı olacaktır. (tam otomatikleri 10-11 litre yakıyor)
    mazda cx-3 ilk 3 vites tork konvektörlü keza şehir içi 6.5 yakacaktır.yakacaktır diyorum alan yok aracı 100.000 lira istiyorlar :D
    fluence/megane sıfır alınmaz.opsiyonlarla arabayı baştan yaratıyorsun resmen 80bin'e çıkıyor.

golf le 116d yi kıyaslayıp 116d seçmek ilginç olmuş. ben 140lık golfle 116i arasında epey kalıp(116i yi test etmeden) golf almıştım. sonrasında kız arkadaşımın 116i si ile epey haşır neşir oldum. iyiki golf almışım dedim. ayrıca 103bine alınacak 116d ye rakip olarak sürüş konfor paketli bir comfortline tdi dsg gönül rahatlığıyla alınır 85bin civarına.
    ben 83bin liraya almıştım golfü boğazına kadar dolu, o zamanlar benzer donanımlı 116i 117 bin lira civarına geliyordu ki golften de donanım olarak eksileri vardı.
    bmwin içine oturdunuz mu bilmiyorum ama acayip dar bir araba

• B Sınıfı Araçlarda fiyatlar yüksek başka bir örnek
    208 ACTIVE 1.6 HDI 92 hp ETG6 FL 60.950 TL 60.200 TL

Metalik Boya ACCESS, ACTIVE, ALLURE 794 TL
    Sedefli beyaz metalik boya ACTIVE, ALLURE 1.243 TL
    15" Aluminyum alaşımlı jantlar ACTIVE 794 TL
    Techno Pack:
    Wi-Fi Mirror Screen iletişim sistemi
    Geri görüş kamerası ACTIVE 1.500 TL
    Sky Pack:
    Wi-Fi Mirror Screen iletişim sistemi
    Geri görüş kamerası
    Cam Tavan ACTIVE 2.876 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: tropfen

yeni corsa da tutmadı desenize. c segmentinde de parasını hakeden bir araç yok.

golf le 116d yi kıyaslayıp 116d seçmek ilginç olmuş. ben 140lık golfle 116i arasında epey kalıp(116i yi test etmeden) golf almıştım. sonrasında kız arkadaşımın 116i si ile epey haşır neşir oldum. iyiki golf almışım dedim. ayrıca 103bine alınacak 116d ye rakip olarak sürüş konfor paketli bir comfortline tdi dsg gönül rahatlığıyla alınır 85bin civarına.
    ben 83bin liraya almıştım golfü boğazına kadar dolu, o zamanlar benzer donanımlı 116i 117 bin lira civarına geliyordu ki golften de donanım olarak eksileri vardı.
    bmwin içine oturdunuz mu bilmiyorum ama acayip dar bir araba

zevkler farklıdır dostum. arkadan itiş 1.6 dizel 8 ileri zf otomatik bir araca ben 103.000 veririm param olsa ki günün birinde vereceğim kesindir.gerek malzeme kalitesi gerek sağlamlık olsun 1 serisi golften kat be kat üstün.sürüş zevkini söylemiyorum bile.bmw'nin sunduklarını kısmen verebilen bir golf (bixenon-sensör-cruise) comfortline 92.000 tl ediyor.ve adı üstünde comfortline.eksilerini söylemenin anlamı yok.ülkemizde malesef golf fanatikleri var bu yüzden halk tabiri ile ağzına kadar dolu aracın ederi 87-90 bin iken yaklaşık 100.000'e satıyorlar.ikinci eli de sıfırından pahalı :D :D
    arka kısmı için evet haklısınız.keza aynı klasmanda olan c180 cdi da öyle.golf arka kısımda bunlara göre daha ferah bir alan sunuyor.ancak c180 mersedesimsi bir araç.mercedesin kalite algısını hissedemedim ben. (sözünü ettiğim araçların hepsini kullandım ve bu araçların hepsi dizel otomatikti)
    neyse corsa forumu burası. bi corsa'yı test edemedim gitti.

• tropfen T kullanıcısına yanıt
    herhalde aynı iki arabayı kıyaslamadık, 1in tek üstün olduğu yön sürüş dinamikleri. içinde sıkışıyordum kullanırken ki çok uzun sayılmam 190a bir kaç cm var.
    103 bine alınacak bir de xenon(led) ve cruise control var mı o konuda emin değilim hani golfe koymuşsunuz
  • samsun reis otodan fiyat aldım corsa 1.2 essentia için.
    plaka+sigorta+park sensoru için 40.000 fiyat verdiler. ikinci el piyasasıyla arasında anlamlı bir fark gözükmüyor.
    eğer corsada kesin karar kılarsam buradan alıcam sanırım.
  • İkinci el 1.2 essentia D lerin 07-08-09 olanları 80, diğerleri 85 BG gücüne sahiptir. Mevcut model 70 BG. Tek artısı ESP ile gelmesi.
  • ESP artık kanuna göre mecburi.yoksa asla ve asla esp'li corsa gelmezdi.

• Fazla kafa yormayın dostlar, işin içinden çıkamazsınız... Aracınızı aldıktan sonra niye bu kadar kafa yormuşum diye hayıflanırsınız sonra. Alın corsa 1.4 otomatik essentia lpg takın gönül rahatlığıyla binin. Çok memnun kalacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muin -- 11 Temmuz 2015; 2:56:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.