Şimdi Ara

Yeni Opel Frontera, İstanbul'dan dünyaya tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sürekli isim değiştirmeler hiç iyi değil, becerilememiş bir malın ucuz kokusunu alıyor insan!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thyr1234 kullanıcısına yanıt

Haklısınız, taş gibi Eat6 ve Eat8 gibi tam otomatik şanzımanlar yerine çift kavramalı yarı otomatik şanzıman alınmaz 😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldin C5 aircross un yeni adı. Farklılaşmak lazımdı benzemek değil. şimdi bu bide 500x olarak gelir. grandlandX te 500L biraz daha uzun şase yaptılar mı tamam...
    Gözümüzün zevkini bozuyorsunuz artık. Aynı aracı makyajla çak geç..

• Nerde eski frontera nerde bu. Her ne kadar iki jenerasyon ortak üretim olsa da eski Fronteraya kıyasla Modeli D suvdan B Suva evrimleştiren satış ve tasarım mantığı hangi sivri zekalı yöneticinin icadı? Uzun menzil diye vaad edilen km 400km ye kadar! Uzun yolculuklarda rahat yolculuk için geliştirilmiş yeni koltuk tasarımı! Bunları söyleyen acaba kendisi inanıyor mu? Çok merak ediyorum.

• Herkes yine maybach sürdüğü için ucuz koktuğunu öne sürmüş. Evet zaten avrupada budget car deniyor bunlara. Biz fakiriz biz. Ben tasarımı ve iç dizaynı sevdim. Tek yaşayan biriyim mokka yerine bunu alırım daha ferah daha rahat binerim. Bence olmuş. Crossland’in bile malzeme kalitesini kötü bulmamıştım.(kusura bakmayın maybachım yok o sebeple kıyas yapamıyorum) Bu ondan daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 17 Mayıs 2024; 16:43:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    Çift kavrama neden sıkıntılı hocam, bilmediğimden soruyorum, iyi olma ihtimali yok mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı en az 1.5 M gibi ülkemizde satılır.

• PSA grup ile başlayan zevksizlik, tüm firmalara yavaş yavaş yansıyor. Atari mi süreceğiz, araba mı belli değil.

Büyük ekranlar ve LED farlar ile çoğunluğu kandırmaya devam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.