Şimdi Ara

Yeni opel insignia mı 2017 passat mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
18.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes İnsignia der gider Passat alırcılar gelmeden diyecektim gelmişler bile diyenler de gelmiş.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavercanturk -- 13 Temmuz 2017; 16:14:36 >
  • Passatla Mondeo deseydin Mondeo diyebilirdim. Mondeonun o yol sesini hic almaması kütüphane gibi olması gerçekten passati falan ezer hele süspansiyonu na bitersiniz Mercedes E serisinden farksız. Ama İnsignia yol sesini fazla alır süspansiyonu da biraz sert malesef ve ben bu 2 liye herşeyden fazla önem veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat121 -- 13 Temmuz 2017; 15:58:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat çok iyi bir araç. Yeni insignia internette güzel duruyordu bayiide kötü duruyordu, hiç beğenmedim. Passat bildiğimiz gibi zaten her yerde iyi bir araç. Zayıflığı bulunmayan bir araç.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bak süper zeka arkadaşım anlatayım b segmenti dediğin segment şirket araçlarının %80 inin oluştuğu segmenttir onun dışında alanlar da dar gelirlilerdir yani b segmentinin anahtarı nedir ekonomi ama d segmenti dediğin segment daha üst gelir grubuna hitap eder b segmentinde opsiyon olan hemen hemen herşey bu araçlarda standarttır en kötüsü bile konfor ve kalite sunar yani bu segmentin anahtarı nedir kalite anladın mı canım bir kelime ezberleyip sonra muhalefet edicekseniz hiç boşa o çemçük ağzınızı yormayın neymiş dsg patlakmış rererö türkiyede yılda hiç satılmıyosa 150 bin vag grubu araç satılıyo eğer patlak dsg oranı %5 varsa bidaha bu foruma girmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Bak süper zeka arkadaşım anlatayım b segmenti dediğin segment şirket araçlarının %80 inin oluştuğu segmenttir onun dışında alanlar da dar gelirlilerdir yani b segmentinin anahtarı nedir ekonomi ama d segmenti dediğin segment daha üst gelir grubuna hitap eder b segmentinde opsiyon olan hemen hemen herşey bu araçlarda standarttır en kötüsü bile konfor ve kalite sunar yani bu segmentin anahtarı nedir kalite anladın mı canım bir kelime ezberleyip sonra muhalefet edicekseniz hiç boşa o çemçük ağzınızı yormayın neymiş dsg patlakmış rererö türkiyede yılda hiç satılmıyosa 150 bin vag grubu araç satılıyo eğer patlak dsg oranı %5 varsa bidaha bu foruma girmem

İnsan gibi konuşmayı öğrenemeyecek misiniz siz! Şurada bir bilgi alırım diye girdim senin gibi ona buna durduk yere hakaret edenler yüzünden keyfim kaçtı. Az medeni olmak o kadar zor mu yahu!

Bence de Passat abartılmış bir araba ama adam benimle aynı fikirde değil diye hakaret etmem mi gerekir!

Forum yönetimi böylelerine gerekeni yapmadığı için bugünlere geldik.

• Passat tabiki

• Altı üstü bir araba için birbirinize hakaret etmeye değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    Bana da hep jetta denk geldi, nedendir bilmiyorum

• Aybarszn kullanıcısına yanıt
    Ben daha hiç passat sahibi olupda passatım var yea diye kasılan adam görmedim birsürü passat sahibi görmeme rağmen sizin gibi insanlardan bi haber kişiler kendiniz passat sahibi olsanız aynen öyle yapıcağınız için bu varsayımda bulunuyorsunuz kıskançlık hasetlikten başka birşey değil premium bile olmayan d segmenti araç için ne yaygara koparıyorsunuz yok patlak dsg yok boşline yok doğuş kazığı sanane arkadaşım insanların bildiği birşey var demekki bu kadar satıyo vw her segmentindeki aracında aranan bütün kriterlerden birşeyler sunar hepsini mükemmel derecede sunmasa da bu insanların işine geliyor ülkemize en uygun d segmenti ve segmentine göre de kaliteli bir araç ama siz hiçbir zaman alamazsınız boşuna ağzınızı yormayın patlak dsg rererö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 13 Temmuz 2017; 19:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Ben daha hiç passat sahibi olupda passatım var yea diye kasılan adam görmedim birsürü passat sahibi görmeme rağmen sizin gibi insanlardan bi haber kişiler kendiniz passat sahibi olsanız aynen öyle yapıcağınız için bu varsayımda bulunuyorsunuz kıskançlık hasetlikten başka birşey değil premium bile olmayan d segmenti araç için ne yaygara koparıyorsunuz yok patlak dsg yok boşline yok doğuş kazığı sanane arkadaşım insanların bildiği birşey var demekki bu kadar satıyo vw her segmentindeki aracında aranan bütün kriterlerden birşeyler sunar hepsini mükemmel derecede sunmasa da bu insanların işine geliyor ülkemize en uygun d segmenti ve segmentine göre de kaliteli bir araç ama siz hiçbir zaman alamazsınız boşuna ağzınızı yormayın patlak dsg rererö

Emin olun o karakterde bir insan değilim ve çok şükür passat alabilecek maddi gücüm var şuanda bindiğim 2016 model Insignia arabamı satıp E180 almayı planlıyorum ancak bahsettiğim genel portföy bu şekilde doğuya falan gitmediyseniz bu tarz tipleri görmemiş olmanız normal yada istanbulda hiç kasıntı tiplerle karşılaşmıyorsunuz demek ki. Buda Insignia aracım olduğuna dair kanıtıdır;https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-hatasiz-opel-insignia-sport-1.6-dizel-otomatik-461283172/detay/ almak isterseniz yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybarszn -- 13 Temmuz 2017; 19:34:49 >

• Yakacikta 2 sene calistim bak fener tesislerinin orda cogusu bilir beni.. neyse kendimizi sanalda daha fazla desifre etmeyelim. Stres atmaya suraya giriyoruz elin arabasi yuzunden ise bak ..

• Tamamdir helal olsun,sende helal et ahirette o kadar sıkıntının icinde bide bu sacma mevzuyla ugrasmayalim.. bende siliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yavercanturk

arabadan anlamayan passat alır keyfini çıkarır, arabadan anlayan opel alır elektronik arızalarla dolu maceralara atılır.

Mesele sadece sorun çıkarmamak olsa kimse passat almazdı, dsg hiç almazdı.

• Forumu dinlerseniz insignia almanız lazım ama dinlemeyeceksiniz

• Tartışmaya gerek yok bu 1.6 motor araçlarda son söz söylendi..

" Araç size ait olacaksa Insignia, yok baskasina ait olacaksa passat".

- gecen biri golf 7 de paslanma dan bahsetmiş...biri dsg den bahsetmiş...biri doğuş oto rezaleti demis vsvs.

- insignia icinde sadece yakıt tüketim degerleri hesaplanmis..

Açıkçası benim milyarlarım yoktu o yuzden cok araştırdım... Fiyat performans doluluk yönünden insignia aldım...pisman degilim..ilerde belki passata da binerim... Yine araba alsam yine araştırırım...passatı full olmadıkça almayacağım da bir gercek...ama insignia alınabilir...yakit tüketimi size bagli birsey..1 lt'leri kafaya takıyorsaniz zaten arabaya binmeyin yada clio corsa falan bakın...

D segmentinde

superb ferahliktir ve pisman etmez ancak pahalıdır bos alinmaz. Manuel alınır 2. Elde manuel zor gider...

Passat al sat arabasidir. Ooo der herkes...vay be derler. Sizi uzecegini sanmam ancak boşu alınmaz... O paralar verilip diğer arabalara da bakacaksinizdir kafaniz cok karısacak ve dsg ile sorun yasarsaniz...neyse diyelim

Mondeo sürdüm gerçekten guzel arac ama fiestada da aldığım motor sesi sanki hic değişmemişti.. Ferahti yine sekilde bir araba...titanyum olmadikca alinmaz.

Talismanin sonunun ne olacagini bilemiyorum...risk almayın

Insignia ise f/p aracıdır. Herkes insignia aldınız diye tercihinizi passatdan yana kullanmadığınızi eleştirir.. Ancak gerçekler farklıdır. Insgina boş bile olsa alınır. Çünkü donanım iyidir. Motor ilk 3 vites 60 km hiz sonrası sizi performans olarak uzmez...gaz ayari sizdedir. Bunu bilecek sizsiniz. Arabaya hukmedirsiniz virajlarda rahat edersiniz...ancak biraz hantal oluşu kafaniza takılır...uzun yollarda tercih edeceksiniz sizi uzmez...

Sonuç olarak benim görüşüm... Her arabada + ve - var...tercih sizin... Paraniz cok ve dolu alacaksınız passat ve superb .... Cok sattigi icin muhtemel arıza da sikayetde cok..bi insignia bu kadar satsin bakalim..önce.

Yok bos araba alacaksaniz insignia...ha ben olsam insignia gırtlak dolu alırdım çünkü ben arabayı en az 10 sene satmayi düşünmüyorum. Allah zorda bırakmasın...

• İkiside değil talisman alırdım

• 3 aracıda deneyip Talisman aldım tavsiye ederim.

• Yalandan adam ölse ilk önce gidecekler insignia alirimcilar olur
    Not:Talismancilari ise sampuan reklamlarindaki isvicreli bilim adamlarina havale ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmelihx -- 16 Temmuz 2017; 22:40:23 >
  • Gönlüm insignia, mantığım passat der.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.