|
Bildirim
|
Şimdi herkes tabiki insignia diyerek yüzlerce sebep yazacak, ama cebine o parayı koyan herkes gidip ikisi arasından Passat'ı alacak :)
|
yav he he sorunlu şişirme he. Btün millet cahil bi siz akıllısınız dimi. arabadan anlayan adama bak gitmiş c elysee almış . yav yok arkadaş bu forumda herkesin bilmişliği beni deli edecek..
|
Passat'ın ne fazlası var İnsignia'dan onu açıkla bana? Sorunlu, patlak bir şanzıman varken hala alabiliyor musunuz? Müşterisini adamdan saymayan bir marka fanatiklerine çok bile be, alın mutlu mutlu yaşayın.. 60.000 Liraya ne alacaksın bana dizel ve sedan? Söyle onu alayım, oradan laf ebeliği yapmak kolay. Alsana hadi bakayım. 15 Sene VW grup araç kullandım be, sizin gibi fanatik olmadım. Biraz at gözlüklerinizi çıkarın, etrafınıza bakın. Avrupa'da üç kuruş etmeyecek arabaya 200.000 veriyoruz sizin yüzünüzden, sırf Alman eeaabi yaa, VW bu piremyum diyenler için. Sen çok biliyorsun ya. |
Talisman 160 hp :)
|
arabadan anlamayan passat alır keyfini çıkarır, arabadan anlayan opel alır elektronik arızalarla dolu maceralara atılır.
|
Bu forumda herkes insignia yazar almaya gelince passat almak için sıraya yazılır.
|
B beyinsis demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Ne oluyor yılın arabası seçilince? İnsignia da önceki kasası çıktığında seçilmişti. Sana 3008 mi tiguan mı diye sorsalar tiguan dersin. 3008de yılın arabası |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavercanturk -- 13 Temmuz 2017; 13:7:48 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 807280 -- 13 Temmuz 2017; 15:45:11 > |
|
|