Şimdi Ara

Yeni opel insignia mı 2017 passat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
18.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VOLKSWAGEN PASSAT 1.6 TDI BMT 120 HP IMPRESSION DSG

DİZEL / OTOMATİK VİTES mi?

OPEL INSIGNIA GS DESIGN 1.6 D AT6 136HP DİZEL / OTOMATİK

VİTES mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yavercanturk

yav he he sorunlu şişirme he. Btün millet cahil bi siz akıllısınız dimi. arabadan anlayan adama bak gitmiş c elysee almış . yav yok arkadaş bu forumda herkesin bilmişliği beni deli edecek..

Passat'ın ne fazlası var İnsignia'dan onu açıkla bana? Sorunlu, patlak bir şanzıman varken hala alabiliyor musunuz? Müşterisini adamdan saymayan bir marka fanatiklerine çok bile be, alın mutlu mutlu yaşayın..

60.000 Liraya ne alacaksın bana dizel ve sedan? Söyle onu alayım, oradan laf ebeliği yapmak kolay. Alsana hadi bakayım. 15 Sene VW grup araç kullandım be, sizin gibi fanatik olmadım. Biraz at gözlüklerinizi çıkarın, etrafınıza bakın. Avrupa'da üç kuruş etmeyecek arabaya 200.000 veriyoruz sizin yüzünüzden, sırf Alman eeaabi yaa, VW bu piremyum diyenler için. Sen çok biliyorsun ya.
    beyinsis b kullanıcısına yanıt
    B beyinsis demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Şimdi herkes tabiki insignia diyerek yüzlerce sebep yazacak, ama cebine o parayı koyan herkes gidip ikisi arasından Passat'ı alacak :)

Parası olan demeyelim de arabadan anlamayan, matematiği zayıf olan diyelim.

Yılın arabası seçilirken de bastı parayı seçildi di mi

Ne oluyor yılın arabası seçilince? İnsignia da önceki kasası çıktığında seçilmişti.

Sana 3008 mi tiguan mı diye sorsalar tiguan dersin. 3008de yılın arabası
  • Şimdi herkes tabiki insignia diyerek yüzlerce sebep yazacak, ama cebine o parayı koyan herkes gidip ikisi arasından Passat'ı alacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavercanturk -- 13 Temmuz 2017; 13:7:48 >
  • Insignia da test sürüşü yapmanızı tavsiye ediyorum. İçeriye aldığı ses, tüketimi ve performansı ile insignia benden geçer not alamadı
  • Talisman 160 hp :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Herkes İnsignia der gider Passat alır"cılar gelmeden diyecektim gelmişler bile. Herkes sizin gibi değil. Sorunlu, şişirme bir araç almaz arabadan anlayan adam.

O kadar para verip hala manuel klimalı araç almak bir yana, Dsg olması bile başlı başına alınmaması için bir sebep. Ben yeni olduğu için Insignia alırdım.
  • quote:

Şimdi herkes tabiki insignia diyerek yüzlerce sebep yazacak, ama cebine o parayı koyan herkes gidip ikisi arasından Passat'ı alacak :)

Parası olan demeyelim de arabadan anlamayan, matematiği zayıf olan diyelim.
  • Yaz tatilinde yolda kalan arabalara baktim cogu opeldi hangisi daha sorunsuzsa o alinir ki bu passat gibi duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Yaz tatilinde yolda kalan arabalara baktim cogu opeldi hangisi daha sorunsuzsa o alinir ki bu passat gibi duruyor

ss at modellere bakalım.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    yav he he sorunlu şişirme he. Btün millet cahil bi siz akıllısınız dimi. arabadan anlayan adama bak gitmiş c elysee almış . yav yok arkadaş bu forumda herkesin bilmişliği beni deli edecek..
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    arabadan anlamayan passat alır keyfini çıkarır, arabadan anlayan opel alır elektronik arızalarla dolu maceralara atılır.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Bi arabadan siz anlıyorsunuz zaten 10 binlerce passat alan aptal cebinde 3 kuruşu olmayan ikisinide alamıycak ama laf yetiştiren sürekli siz akıllısınız bir de bir laf tutturmuşsunuz yok çok satılması kaliteyi göstermezmiş bilmem ne sanki b segmenti sedan alınan araba demekki bi özelliği var bu kadar insan d segmentinde bu aracı alıyor

• İnsignia alırdım. Passat alacak olsam da impression denen saçma donanımı almazdım.
  • İnsignia alırdım, benzer fiyatlarda olduklarını varsayıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • talisman

• Bu forumda herkes insignia yazar almaya gelince passat almak için sıraya yazılır.
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    İyi hocam sorunsuz diye bişey varmı yaş?bunlar zaten 0 km araç ne sorunundan bahsedyosunuz,eşek daha sorunsuz yemini -suyunu ver gitsin. ..Yeni arabanın sorunlusu olmaz garanti süresi dolmadan satarsin.

• riske girmemek adına passat alırdım
  • ekonomiyi sorun etmezsen OPEL INSIGNIA GS DESIGN 1.6 D AT 6 136 HP DİZEL / OTOMATİK
    1.6 moturuda 2.0 cc performans ben astra sedan 1.6 D AT 6 136 HP DİZEL / OTOMATİK kullanıyorum 2000 bin devirde 120 km hız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 807280 -- 13 Temmuz 2017; 15:45:11 >
  • quote:

Passat'ın ne fazlası var İnsignia'dan onu açıkla bana? Sorunlu, patlak bir şanzıman varken hala alabiliyor musunuz? Müşterisini adamdan saymayan bir marka fanatiklerine çok bile be, alın mutlu mutlu yaşayın..

60.000 Liraya ne alacaksın bana dizel ve sedan? Söyle onu alayım, oradan laf ebeliği yapmak kolay. Alsana hadi bakayım. 15 Sene VW grup araç kullandım be, sizin gibi fanatik olmadım. Biraz at gözlüklerinizi çıkarın, etrafınıza bakın. Avrupa'da üç kuruş etmeyecek arabaya 200.000 veriyoruz sizin yüzünüzden, sırf Alman eeaabi yaa, VW bu piremyum diyenler için. Sen çok biliyorsun ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Bi arabadan siz anlıyorsunuz zaten 10 binlerce passat alan aptal cebinde 3 kuruşu olmayan ikisinide alamıycak ama laf yetiştiren sürekli siz akıllısınız bir de bir laf tutturmuşsunuz yok çok satılması kaliteyi göstermezmiş bilmem ne sanki b segmenti sedan alınan araba demekki bi özelliği var bu kadar insan d segmentinde bu aracı alıyor

Egea, Sümbül de çok satılıyor ne şimdi kaliteli mi bunlar? Yıllarca Tofaş, Toros zirveyi oynadılar çok mu muhteşem arabalar? Ne özelliği var da 150.000 Lira edecek? Cortlayan şanzımanı mı? Yoksa müşteriye sussun, ötmesin diye belge imzalatan Doğuş mu söyler misin?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.