Şimdi Ara

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
6
Favori
105.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyat performans her açıdan düşünülürse hangisini seçerdiniz?

• vay i30 forumdaki ilk mücadelesine başladı vatana millete hayırlı olsun.

şimdi bu segmentte ben golften iğrendiğim için dizel cosmo astramı,dizel otomatik elite i30 mu diye kendime sorardım ve sonunda i30 alırdım.

sizin sorunuza gelince 2.el ve marka algısı dışında her anlamda i30 daha üstün
  • İ30 dolu araç motoru daha seri bir araç. Donanım olarakta eksik kalmaz ama sıra derdi olmasaydı ben golf alırdım. 6 ay beklememek için i30 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

İ30 dolu araç motoru daha seri bir araç. Donanım olarakta eksik kalmaz ama sıra derdi olmasaydı ben golf alırdım. 6 ay beklememek için i30 diyorum.

Super yorum eline saglik ::))
  • Söz konusu benzinli seçenekler olursa kesinlikle i30 olur tercih. Dizelde tercih kişiden kişiye değişir çünkü tüketimi artıran bi şanzıman var ortada i30 için. Ama benim tercihim yine i30 olurdu. Donanım olarak sundukları golfe göre en büyük artısı.
  • Oltu taşından bir tespih alır, sabırla altı ay bekler, neticede çakıl grisi bir golf alırdım.
  • Burasi birazdan karisir kahvemi alayim bari :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu
    11 yıl önce açıldı
    Pejo 2008 mi golf mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Söz konusu benzinli seçenekler olursa kesinlikle i30 olur tercih. Dizelde tercih kişiden kişiye değişir çünkü tüketimi artıran bi şanzıman var ortada i30 için. Ama benim tercihim yine i30 olurdu. Donanım olarak sundukları golfe göre en büyük artısı.

Nedir senin bu atmosferik aşkın abicim yahu
  • Sıradan dolayı
    her kıyaslamada vw benım ıcın 1-0 maglup baslıyor
  • vw varken hyundai almak

ipad varken galaxy tablet almak gibi birşeydir...

golf akar
  • hyundai reklamları başlamış gene :)

Gülben Ergen - Hülya Avşar polemikleri gibi... Bir otomobilin reklamını yapmak istiyorsan hemen Golf ile kıyasla :D

Hyundai Accent Blue çıktığında da böyle olmuştu ... Sonuç ?
    Hyundai Elentra çıkınca da aynı geyikler dönmüştü ... Sonuç ?
    Hyundai i30 çıktı, sizce sonuç ne olur .... :)
  • efsaneler ölmez şekil değiştirir masalına inanıyorsan golf

geçin bu masalları vw en güzeli kapı üretimine geçsin diyorsan i30
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Söz konusu benzinli seçenekler olursa kesinlikle i30 olur tercih. Dizelde tercih kişiden kişiye değişir çünkü tüketimi artıran bi şanzıman var ortada i30 için. Ama benim tercihim yine i30 olurdu. Donanım olarak sundukları golfe göre en büyük artısı.

Nedir senin bu atmosferik aşkın abicim yahu

Hı yok bunu yazarken atmosferik olduğu için yazmadım. GDi motor pek sevdiğim bi motor değil zaten. Benzinli versiyonun fiyatının , donanımlarına göre uygun olduğundan i30 dedim.

• manuelde golf'ün sıra olayından dolayı i30 ancak otomatik için riske girmek istersen golf. risksiz çok yakan araç alırım dersen i30.
    son olarak her seçenek için 2. el değeri önemli ise golf. (ama benim hiç sevmediğim bir araçtır.)
  • Forumda bile bir İ30 patlaması yaşanıyor şu anda. İlgi o kadar yoğun ki evime yakın yerdeki Hyundai bayisine gelen Yeni Hyundai İ30 u daha park halinde görme fırsatım olmadı. Araç sürekli yolda test sürüşünde o kadar ilgi var yani. İngilizler genelde Vw, Ford , Opel dışında bir araçtan bu kadar övgüyle bahsetmezlerdi. Hyunda-Kia bu sefer İ30-Ceed ikilisiyle Golf ün tahtını sallayacak gibi duruyor.

• bende bu konuyu bekliyordum, en dişli rakibi çıkmış..golf elenirse yeni şampiyon i30
  • Düşünmeden İ30 derim, çünkü düşünürsem i30 demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Phlvn -- 26 Mart 2012; 0:07:35 >
  • golf ün üstündeki amblemi söküp fiat yapıştırın kimse yüzüne bakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

golf ün üstündeki amblemi söküp fiat yapıştırın kimse yüzüne bakmaz

zaten dizelde daha güçlü daha donanımlı ve daha ucuz bir fiat var ama alan yok

bravo denen fiat bence golf den daha güzel .
  •  Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü?

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü?

Karar senin.. Bence i30
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.