Şimdi Ara

Yeni Megane mı i20 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu aralar araba alma arefesindeyiz dizel style paket i20 58 bin tl dizel boş paket megane 68 bin tl sizce arada ki 10 bin tl farkı verip megane almak daha mi mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

Merhaba arkadaslar bu aralar araba alma arefesindeyiz dizel style paket i20 58 bin tl dizel boş paket megane 68 bin tl sizce arada ki 10 bin tl farkı verip megane almak daha mi mantikli

Touch donanım olsa Megane tercih ederdim ama en boş Megane sırf dizel diye alınmaz.
    Yerinizde olsam ya 1.2 touch Megane yada dizel i20 style alırdım.
    Dizel zorunluysa Seat Leon'a da bakabilirsiniz, bu aralar uygun fiyat alabilirsiniz.

• Hocam bana kalsa benzinli alirim az geziyoruz da babamla ortak kullanicaz illa dizel diyor leonların 2.el piyasasi nasil

• Boş araba bir zaman sonra sıkıyor.Ben i20 alırdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayide incelediğim megane 4 baya bi doluydu. Kısa bir süre baktığım için sormadım hangi paket diye ama güzeldi. En boşu nasıldır bilemem ama ben çok beğendim yeni nesil megane 4 ü. Megane 1-2 de çok beğendiğim araçlar ama megane 3 ü hiç beğenmemiştim.

• megane yeni kasa ...dizel olması kafanızı rahatlatır....artı 5 sene sonra mutlaka satılır satılırken megane her turlu talebi çok..hele karadenizde iseniz reno vw logosu olsun isterse pert olsun 5 gunde elde kalmaz satılır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

megane yeni kasa ...dizel olması kafanızı rahatlatır....artı 5 sene sonra mutlaka satılır satılırken megane her turlu talebi çok..hele karadenizde iseniz reno vw logosu olsun isterse pert olsun 5 gunde elde kalmaz satılır....

Biz de boyle dusunuyoruz hocam leon da baya dolu veriyolar ama ilerde ne olur piyasasi acaba 5 6 yil binicez cunku

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

megane yeni kasa ...dizel olması kafanızı rahatlatır....artı 5 sene sonra mutlaka satılır satılırken megane her turlu talebi çok..hele karadenizde iseniz reno vw logosu olsun isterse pert olsun 5 gunde elde kalmaz satılır....

Biz de boyle dusunuyoruz hocam leon da baya dolu veriyolar ama ilerde ne olur piyasasi acaba 5 6 yil binicez cunku

dostum malesef oyle bır ulkede yasıyoruzkı fikirler hemen degısmez...ornek ben en boş passat b8 2015 model aldım 69 tl ye....herkez akıl verdi aptalsınboş passat alınırmı dıye ama ben bılıyordum herhangi bir tıcari fırsat cıktıgında hızlı okuturum diye...ve gecen ay işle alakalı bir fırsat cıktı ilanı koymama gerek kalmadan 77 ye sattım ....ve elim rahatlarsa alacagım arac yeni cıkan megane dizeldir....ınsan oglu tuketıcı hastalıgına yakalandık artık en fazla 5 yıl bınıyoruz....seat da guzel ama daha cok bayanlar alıyor...ve iş icabı kulanan yok megane ise hem işte koştur hemde gezmede hassas degildir..parcası birazdaha ucuz ve istedıgın sehırde hemen satma avantaji megane de daha coktur...aracım boş olmasına ragmen kasa cok çekiçiydii...))

Yeni Megane mı i20 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 25 Temmuz 2016; 3:23:09 >

• Geçen gün yolda yeni megane gördüm mavi renkli çok güzeldi 18 veya 19 luk jantlar çok iyi oturmuştu eğer çok boş dersen i30 al

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Geçen gün yolda yeni megane gördüm mavi renkli çok güzeldi 18 veya 19 luk jantlar çok iyi oturmuştu eğer çok boş dersen i30 al

İ30 un en bosunda jantlar falan kapaktı hocam daha bos degil mi

• 65 e elit dizel oto bulabilirsin

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. El pek sıcak bakmıyoruz

• Style leon için ne dediler

• quote:

Style leon için ne dediler

Bakmadik ama 69.900 liste fiyati 67 ye birakirlar en kotu diyorum

• Benzinli astra corolla auris de de olabilir

• quote:

Benzinli astra corolla auris de de olabilir

Benzinli dusunmuyoruz leon megane en buyuk alternatif olmadi i20

• I20 de dizeldi dimi

• quote:

I20 de dizeldi dimi

Aynen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.